- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си я върна ?
Ако аз бях на нейно място, каквото и да ми кажеш НИКОГА няма да се върна при теб, сериозно!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
е кво,ако ме обичаш няма ли да се върнеш![]()
аз наистина съм в процес на промяна заради нея![]()
Kristiyana
И сега е време да оцениш какво имаш и че не е поредната, а една от малкото щом ти е дала втори шанс след тези поражения които си и причинилУспех!
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
fashtai nowa...
промяна му е майката..въпреки че е малко късно вече..
щоооооооо ве![]()
Kristiyana
не го очаквах т'ва от теб уа
айййййй шшШшШшш,глей го нашия![]()
Станислава
На 01.04.09г. ,няма да забравя тази дата,загубих момичето,което съм обичал истински.Не съм се държал с нея ,както ти с твоята,но някак си по-студено си изразявах любовта към нея.Тя ме заразя с думите "Много се караме,немога повече"В началото си викам на ум "През органа ми е ",но после осъзнах какво съм опуснал.В последствие разбрах реално,защо е скъсала с мен.Е скъсала е с мен,защото са й напълнили главата с глупости ,като съм завършвал и съм щял да се променя много,да я зарежа и т.н.Лекарството е ново гадже,още по-добро от старото.Гадното е ,че ти е станала комшийка.Основното ти увлечение по нея е ,че не си й дал възможност да те упознае.Съвеста те гризе и искаш да й докажеш ,че можеш и да си добър.
Като цяло моя съвет е да не го правиш.Счупената чаша ,с каквото и да я лепиш ,няма да е като новата.
Ти какво очакваш,още на 1-ви ден отново да сте заедно?
Дай и време и го карай по-бавно..не бързай,не я претискай,и когато имаш възможност,без да се натрапваш..говори с нея,също и докажи че си се променил и че си осъзнал тъпите ти грешки който си направил,докажи и че си нов човек.![]()
![]()
ПРОМЕНИ СЕ!!Първоначално написано от dAimIk0z
Първо НЕ я обичаш ..
Второ да, идиот си ..
Трето .. малко е късно за разкаяния ..
![]()
и как така реши,е НЕ я обичам ???Първоначално написано от ReachlessGirl
Kristiyana