- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Мисля да направя една голяма чистка из вкъщи, и без това е време за промяна.![]()
оф, наи- после се наспах!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Преди малко станах вчера беше перфектна вечер![]()
За сега добре. След малко ще излизам и се надявам пак да се пръсна![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Оф... Започвам да се изнервям и да се отегчавам. Ако пак ще си въртим същите номера, да си теглим по една майна и двамата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Скукаа, ще си направя тренировката, може и да се обръсна по-късно.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
сигурно ..Първоначално написано от Slawi92
![]()
![]()
Макар, че аз отдавна си пиша тука така, че сигурно ще ги съчетая ..![]()
По темата: абее колкото и да е кофти времето ще се излезне ..![]()
Хмм, аз защо вас двете ви помня, че сте мои наборки 93?![]()
Свърших малко полезна работа...чакам я сега да дойде и да се позабляваме малко..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Обръснах се. Пуу какъв кеф да се обръсне човек![]()
ОТВРАТИТЕЛНО![]()
![]()
![]()
целият ден ми се скапа ... всичко и планове и настроение и ВСИЧКО просто прекрасно
![]()
![]()
идва ми да се гръмна трябше да прекарам супер яки ден а кво стана ... супер яката прецаквация и нервии ...
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Уф бе .. така искам да изляза ;/Ама ще трябва да почакам още 2 часа ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Болна съм, много ми е зле. Адски ме тресе, почти глуха съм, всичко ме боли. Снощи Мишока такъв номер ми врътна, че... направо не очаквах, останах напълно шокирана. Аре дано някой се сети да ме лекува, че иначе се опасявам, че ще се удавя в собствените си секрети.
АЙЛЯК.
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
С оглед на обстоятелствата - не много добре. Моят любим не ми се обажда, защото учи още за изпити, а аз приключих с моите и сега ми е тъпо. Но не е само това проблема - той по принцип е по-сдържан от мен и предпочита да не бързаме като цяло, което ме измъчва. Искам да се впуснем в буйна и страстна връзка, защото знам че и той го желае, но си слага спирачки. Дано поне като мине сесията нещата да се променят - дотогава мога само да чакам. Е направо си излях душата. Улекна ми - хубаво е че сте вие....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Маааалко се ядосвам ама какво да правя. . Ся поне ще дойде моя за малко и поне ще го инструктирам да се прибира тая вечер директно в къщи.Цял ден не съм яла, нз от к'во живея
![]()
ПФфффффффффффффффф стрес йааа дано да съм си минала шибаните изпити.
Мнооооого самотна![]()
.. нямам желание за нищо ..
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Скучно ми е. Мързеливо ми е. Малко ми е тъжно. Пуши ми се. Пие ми се. Нещо ми е депресивно днеска. Сигурно е от облачното време. Или компютъра излъчва вълни, които ме депресират, правят ме ленива и бавно ме умъртвяват.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Няма защо. :PПървоначално написано от bilqnavod
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Звънна ми. Да речем, че не го очаквах, но не съм и особено изненадана.![]()
Боли ме всичко цял ден, не мога да спя и ми е скучно. Сигурно е от времето.
... Пък и той ми липсва... Все същият омагьосан кръг. Мда, сигурно е от времето.![]()
Уморена, голямо търчане беше днес, от изпита на работа за малко после пак в университета там киснене 4 часаи накрая с мъка рев и сълзи успях да си взема изпита и пак на работа до сега ... Толкова ми е уморено и убито, искам само да дойде утре вечер да се сгуша в прегръдките на милото и да не ми пука от никой и нищо ... Но за жалост първо утре трябва пак да отида на работа и чак след това да видя моето слънцее
![]()