- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
малко се изненадах,че ми звънна по телефона да излизаме,иначе съм добре
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Разочарована от всички мисли в главата ми.Толкова хубаво щеше да бъде ако просто за 2-3 месеца спра да мисля.Или пък да си изтрия всичко в главата и да почна да записвам нови спомени.
Ех,животът е толкова лошо нещо.![]()
Чувствам се що-годе добре. Пафка ми се, кааакто винаги.![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Охх, и на мен ми се пуши, но вкъщи не е безопасно в момента, а ми съобщиха, че няма и да излизам тая вечер... Супер просто! Имам нужда да изляза на коктейли с приятелки или на дискотека, да си подпийна и да направя сума глупости. Мамка му, имам нужда да правя грешки!
Супер тъпо ми е.Днес не успяхме да се съберем с приятелите ми..ноо вече утре ще е супер..![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
пил съм майна![]()
лудия влак минава пуф паф пуф паф![]()
![]()
![]()
![]()
ОДИН!!!
![]()
Като прибавим и факта, че съм била "като меченце - хапвам малко, омаломощавам се и лягам да спя", каква друга дума може да опише положението ми в момента, освен "блаженство"?Че и тия от Music Box ме поздравяват все с любимите ми парчета, егати.
![]()
Бе като цяло не беше зле, очакваш да е по-тъпо в интерес на истианта![]()
Г/д![]()
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
ще я съсипя! ще я съсипя! ПРОСТО ЩЕ Я СЪСИПЯ!![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Изтощена![]()
![]()
Еми крайно разочарована .. От всичко![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
правят ми се глупости...
Ужасно се чувствам .. Объркана, незнаеща какво иска .. Обвързана с незнаещ какво иска :хх Простоо леш ..
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Точно така!!!Много правилно си описала и моето състояние, хех.Първоначално написано от tanch3t093
![]()
Big or small, lies are lies!
Тупалка![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
супер...толкова не се бях смяла отдавна![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Сама.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Самотна, но може би.. щастлива.
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Наспах се.И сега ще си се занимавам с мои си неща да убия времето, че "Провидънс" е чаааак от 4 и нещо.
И много ми се прииска утре да отида и да си купя обеци, ама ще се въздържа за по-нататък. Толкова време си избирах звездичките и накрая да ги зарежа...![]()
Супер , ОБИЧАМ СИ ГО! Хвърлям си един душ и лягам .. ;д
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Ааа не ми се ходи на урок... SHIT!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Нормално! Харесва ми времето, дано мам да се освободи по - рано и да излезем малко двете! И дано в сряда да сме към Бургас![]()