- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
добреее малко замечтана
сега като излизим искам д аговорим,но сиг няма...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много уморена...
Поне се радвам ,че се сдобрихме след снощния скандал.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
В момента ми дойде музата и започнах...мне...по-точно казано продължих да пиша.
В главата ми в момента има толкова много сюжети,че.....
Нахвърлям всичко сега,а после ще има дъъъълга редакция!И много самокритика...хм...като цяло се надявам да има попадение...
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Изключително тъжна се чувствам.Вече всичко започва да ме разяжда отвътре повече и повече.Всичко ми се струва страаашно трудно, а всъщност е нещо напълно нормално, напълно естествено и попринцип лесно.Ох ..
![]()
Big or small, lies are lies!
добре съм![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
БОЖЕ .. ! Колко ме дразнятне е истина !!! А пък
той няма ли да поиска да се видим,де ?
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
наще ме скапаха цялата....
не ме пускат на един кuпон който чакам от 1 година..
направо....ще си направя нещо за да видя дали им пука за мен![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Първоначално написано от GD
И аз това питам, защо е такава шибана скукаНаправо е невъзможно да затъпявам толкова мощно
![]()
Ии да.. искам и аз на даскало ;/ защо се записах задочно![]()
едит - П.С. ае брат т'ва от коя песен на Криско беше![]()
Първоначално написано от XheroineX
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
абе някво странно ми е
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Този филм ме грабна със своята страхотност!Добре,че беше ТОЙ,да ме накара да го гледам,най-после,че вече ми писна само аз да не го разбирам.
Иска ми се да е утре и пак да го нагушкам..
Искам някой да ме стисне,да ми удари един шамар и да ми каже,че буквално винаги мога да го гушкам и да му се кефя и след това ме да гушне.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Филм.
Леко замръзнала,но добре...отдавна не съм била така,надявам се да става все по-добре.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Някакво много смесено ми е.. и объркано.. ШЕТ !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ам.. малко ми е некомфортно. мн ми се гледа филм.![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Защо го направи ??????
Защооооооо?![]()
![]()
![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Спи ми се, пък само се мотая тука..
Както и да е, днеска съм супер дупер доволна от себе си, успях да си съчетая всички ангажименти, абе добре се получи..отгоре на всичко си приготвих основния багаж и утре ще си мързелувам сутринтаНякво ми е щастливо в момента, имам чувството, че всичките ми приятели имат рожден ден септември месец и, че всички купони са тогава..Супер изморено ми е и след малко мисля да лягам..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Супер заредена. Този човек все повече ми допада. Дано излезе нещо хубаво от цялата работа...
Тъпо ми е..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?