- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
болно ми е .....
че съм била такъв боклук ....
Сега като погледна назад ме е срам толкова много от себе си че не е истина ....
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Добре....той ми липсва
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Зависима се чувствам. От храна, от цигари, от нуждата да спя по поне 10 часа на ден... А тъжното е, че в момента нямам нищо особено за ядене, цигарите ми свършиха и леглото ми не е оправено. Егати живота аз, егати.![]()
Да те черпя цигарка?Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Зех си гривната Power Balance и съм супер ся![]()
>>DjBelev<<
Обичам си живота!
Ъм...объркана, ненужна, отблъсната,а дори една думичка не чух.Вече втори ден и не мисля, че ще има развитие на нещата - дори и кофти да е.Предпочитам го, пред нищото.Ох ... тъжно ми е мноого.
![]()
Big or small, lies are lies!
Направих си хубава разходка, разсеях се, поговорихме си и се чувствам... нормално. Леко ми е скофтено, че пак ме правят на луда, ама не е като да не съм го очаквала.
Еми как да е .. Неквоми е странно, времето ме дразни .. Чакам да дойде довечера![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Хм.. Най-после прозрях някои неща. Вчера се бях замислила за края на лятото, промените, бъдещето.. Абе големи драми. Но в крайна сметка трябва да се живее сега, защото "вчера е история, а утре е загадка".
Чувствам се някак нереално щастлива. Скъпите дружки си идват тези дни, нямам търпение да си ги гушна. Леле, колко съм зависима.
Иначее.. Настроена съм супер позитивно. Дай да видим какво ще стане.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
В момента "объркана" е най - точната дума... Имам някакво странно, гадно, отвратително чувство, което ме кара да се притеснявам, а дори не знам причината или поне не точната причина... :S
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
Доволна, наядена, но и малко притеснена! Защо все мисля за напред? Не може ли да му мисля като стане![]()
Все още ми е тъжно, много тъжно.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Чувствам се ужасно... първо бях бясна , треперех от нерви и ми идеше да претрепя първия казал ми нещо на въпреки и дори погледал ме на криво ... а сега съм на косъм да се разплача , а най - гадното е че хората с които бих погла да си поговоря свободно и да ме разберат са или на някодесетки километра или са затрупани от работа заради ремонти и т.н... Имам чувството ,че ще се пръсна от напиращите емоции.![]()
![]()
Дошъл си е! Дали се е сетилИмам чувството, че готви изненада! Дано поне този да става
![]()
![]()
еми засега съм си суперпросто се надявам шестото ми чувство да не ме лъже и нещата да се подредят както от мнооооого време ми се иска
![]()
![]()
![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Доволна от покупките, доволна от това, че си подредих всички шкафове и изхвърлих ненужните неща, доволна, че милото тази вечер ще дойде и до 5 часа ще сме заедно![]()
тъжна.объркана.не мога да повярвам,че най-близките ми не ме подкрепят..започвам да се чудя дали си заслужава.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче