- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
как да съм,направоо върха..няма що!!!
интересното е,че всичко лошо изведнъж се струпва...гадости...всичките гадости край нямат...оффф,мамка му!
А иначе съм добре![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ох, побърквам се от тъпи мисли.Идват една след друга и така се трупат, трупат .. лошото е, че са все негативни и някак не ми е особено хубаво.![]()
Big or small, lies are lies!
Тъпо ми е! Не знам утре да отида ли на рождения и ден .. Честно казано, никак не мисе ходи, ама после ще ми пее ..![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Щастливо и странно едновременно.. каза, че ще се видим пак! Ох, дано има 2-ра среща.![]()
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Яко ми е..
Само като се замисля,че днес има възможност да ГО видя,ми става още по-хубавоох това момче ме влудява..Искам го за мене си <3 Ама се прави на суперския непукист,и на недостъпен..бла.
![]()
Супер съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Едно ми е никакво, мързеливо, смотано, скучно... Ха дано пък нещата с Надя да се получат
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Глупаво. Тези дни сънувам доста странни неща...
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Перфектноо,довечера купонче още по добрееискаше ми се и той да дойде ама...
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
скучно ми е![]()
![]()
Влюбена![]()
Влюбена..загубена..![]()
Ох,видях ГО!
Уникален беше..
Ще се загубя в него с всеки изминал ден![]()
Искам да го сънувам пак и паак <3
Разочарована,ядосана.. Мъжете са боклуци,не че съм ги смятала за нещо по-различно ,но в един момент малко от боклуци ми се издигнаха в идиоти ,ама за момент само
Bitch
Първо бях весел, после бесен, после ми беше все тая, сега си умирам от скука.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
добре съм![]()
Заядливо ми е .. и обичливоказвам на всички колко ги обичам, след 5 минути ги храня, после пак на тезата, че ги обичам.. хьхйхьхйххьххй
![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
мииии някво никво... утре май ще прекарам цял ден с gossip girl, а вдругиден едва ще се прибера вкъщи![]()
I'm yours.
нека му е гадно на тоя идиот,аз иначе съм добре![]()
![]()
Хех ^^^ Сама си се учудвам как такива малки нещо може да ми приповдигнат настроението, и колко си го обичаам тва момичее..най-позитивното, най-усмихнатото..винаги ми оправя настроението и толкова много ме радват, когато двамата са заедноо : ) А сега като знам колко ще й е кофти, че той завърши \: И все пак, накара ме да се усмихна, когато бях на косъм на заплача от глупост ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Изведнъж всичко осъзнах, май.Изглежда, че няма смисъл, няма да се надявам повече,НО все пак ще потърпя колкото трябва, за да разбера със сигурност - ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ или НЕ !?!!?!?![]()
Big or small, lies are lies!