- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Мда... Няма нищо по-хубаво от старомодното познато безразличие и грубото безцеремонно отрязване като кисела краставица, и то по телефона. Денят става все по-прекрасен и пълноценен...![]()
Боли ме главата, студено ми е, поне нямам за учене.И гледах интересен филм, но все се намира някой да ме прекъсне с нещо.
Имам нужда от моя съветник, а той не ми е звънял днес. А на мен не ми се ще да го притеснявам...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Като си помисля,че утре трябва да стана преди 8 ми става лошо.![]()
Чувствам се така , все едно са ме били с пръчка по главата![]()
![]()
Memento mei, memini tui!
Тъжно ми е без него....![]()
тези 3 500 км. са ужасни....![]()
![]()
![]()
Толкова много ми липсва.....![]()
![]()
![]()
![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Браааааат беше ФАМОЗНООООООООООООООООООПросто всичките си свалихме каските до един
![]()
Уффф,колко познато. Само дето нашите 60 километра са смешни като ги сложим до вашите 3500,но пак си е разстояние,пак не се виждаме сума-ти-време,пак ми е тъжно за него и цял ден едвам се сдържам да не заплача. Какъв ти цял ден..от няколко дни го мисля,а ето,че вече е факт и нищо не мога да променя. Чувствам се по-безсилна от всякога.Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
малко ме боли главата
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Разбъркано ми е в главата... Точно все едно някаква вихрушка е вдигнала всичко във въздуха, продължава да върти мислите ми и аз не мога да намеря тези, които ми трябват. Което реално би значело, че не мога да си задам точния въпрос, чийто отговор ще ми помогне да преподредя всичко.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Трябва да го скъсам възможно най-скоро...
Първата любов ръжда не хваща!!!!!! Това е! Искам го, обичам го! Не ми пука дали пак ще ме нарани!! ИСКАМ ГООО!! ОБИЧАМ ГОО! (love)
![]()
Обичам го!!
![]()
![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Еми как може .. Ядосана .. Писна ми всеки път да прави такаДразни ме вече! Да си гледа работата ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ем почва пак даскало,как може да се чуствамда видим,нещо много ги хвалят 8мокласничките да видим
![]()
>>DjBelev<<
туко що ме събуди ужасното бръмчене у съседите![]()
тия хора не са вред![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Беше изненадващо хубаво.Бях забравила колко ни беше готино.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Има нова тема там пишете:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Страхотно, сега започвам да чета конско на гаджето, направо ще я скъсам![]()
![]()