.
Отговор в тема
Страница 14 от 117 ПървиПърви ... 41011121314151617182464114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 2925
    Мега фен Аватара на babity
    Ооо, имаше едно с едни котенца. Беше нещо от сорта: "Всички малки котенца по това време спят, освен едно, което чете този смс. Обичам те,еди-коя-си."

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Уморена. Дълъг, изтощителен, емоционален и ползотворен ден. Отивам да спинкам.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    очт бае им!

Ей от това по завъртяно.. здраве да е

(цезаров квадрат)

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

qwe

Напоследък ми е доста тъпо ! и в момента съм саднат

Смех, смех, смех!

Утре нямам първи, а ако реша - и втори час, така че ще се наспя като хората. Днес свърших доста полезна работа и съм доволна от себе си. ^^

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Няма да ставам утре по Психология пък!
    Не мога да го запомня тоя Колбърг и т'ва си е.

Пак нещо не ми е добре, направо не мога да се понасям вече. И сега ако майка ми каже, че утре няма да ходим, направо ще се гръмна х.х 'Баси, чакам от цял месец и накрая да ме забие...
    Рошльото ми никакъв го няма, вече спи, а аз пак си мисля за него. И сама не си вярвам, какво ми става и аз не знам. Две реплики си разменихме, то лапетата реагират по-умно от мен на обикновени въпроси.
    От утре почвам вече сериозно да се занимавам със себе си и повече няма се сдухвам за нереални глупости. Мдам. Тичането по плажа би трябвало да ме разсее от душевните ми терзания.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Мразя неделите.Вкъщи е пълна лудница,никакво време нямам за себе си.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Днес беше много хубаво и сега се прибрах много уморена, но милото идва след 10 минути и отиваме на вън после ще спа има време

6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka
    Beat 4 Fun ., i l0wE y0u bOyS [!]

=]

мм страшно добре ми е .. малко се прецаках тая сутрин,обаче иначе всико е точно
    - only GOD can judge me !! ;]

Реших, че няма да ходя на даскало .. и определено не съм пропуснала много!
    Да се надявам, че ще ме отвлекът на вънкааа, че не ми се седи в къщи ..

п.с. Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе!!!
    красивооо ..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Готова съм да затворя вратата за пореден път, с надеждата, че той ще успее да я отвори сам. Но така лентата ще продължава да се върти, а е време филма да свърши!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Охх отчаяна . . Дано да стане чудо.. въпреки че няма никакъв шанс.. само на 14 е..трябва да се оправи..

Скучно ми е. Трябва да му измисля някакъв подарък за рожденния ден. Нещо практично, предмет, който да вижда постоянно, но да няма прекалено силно послание. За съжаление няма да стане с ключодържателя, защото точно на тази марка нямало в Пловдив. Сега не знам какво ще измисля. Миналата година вече мина подаръка в натура и не би било редно да го повторя, а и да не пропускам, че за моя рожден ден получих близалка. Ако вземе да замине най - добре ще стане. Нито ще ми се налага да го мисля, нито да се харча. 'Баси романите пиша в тая тема... Сега ще се разровя из нета ако мога да поръчам това, което искам и да ми го доставят в срок. После... смятам да почина пред тъп филм докато се давя в... секретите си. ;(

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Вчера беше много хубаво с мойто бебче Сега станах оправих се и го чакам да се събуди.Дано ходим на плажче

Добре съм.Смятам да се изкъпя и да легна да поспя ии довечера навънка. Само трябва да направим схемата с това момиче,че иначе се *бало майката.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Уеуе... кви кифли са станали някои хора

Че сме разединен клас, такива сме, ама чак пък толкова ...

Ся съм с новата тениска на AC/DC и новите къси и гащи

Остават още два разочароващи дни и разочароващата година ще свърши, за да започне едно разочароващо лято. Абе, май съм разочарована
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Не мога да намеря точния подарък.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    супер съм
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Mного много добре Денят ми започна много добре.. Видях се с един приятел, поговорихме си, посмяхме се Много ми беше мъчно за него и ето че го видях най-сетнеее
    Неприлично Щастлива .. : )

Странно..
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Супер ентусиазирана. Мисля, че измислих точния подарък. Смятам, че ще го хареса, ще му е полезен, а в същото време ще бъде и с послание, което е по - скоро закачливо, отколкото плашещо обвързващо. Дано се справя с финансовата част и най - вече дано не се направи на бебе и го приеме.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Не мога да намеря точния подарък.
    каса бира и кило свинско

аз се чувствам добре, отивам на терасата, да дебна моя любим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си