- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Ооо, имаше едно с едни котенца. Беше нещо от сорта: "Всички малки котенца по това време спят, освен едно, което чете този смс. Обичам те,еди-коя-си."![]()
очт бае им!
Ей от това по завъртяно.. здраве да е
(цезаров квадрат)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Смех, смех, смех!![]()
![]()
![]()
Утре нямам първи, а ако реша - и втори час, така че ще се наспя като хората.Днес свърших доста полезна работа и съм доволна от себе си. ^^
Няма да ставам утре по Психология пък!
Не мога да го запомня тоя Колбърг и т'ва си е.
![]()
Пак нещо не ми е добре, направо не мога да се понасям вече.И сега ако майка ми каже, че утре няма да ходим, направо ще се гръмна х.х 'Баси, чакам от цял месец и накрая да ме забие...
Рошльото ми никакъв го няма, вече спи, а аз пак си мисля за него. И сама не си вярвам, какво ми става и аз не знам. Две реплики си разменихме, то лапетата реагират по-умно от мен на обикновени въпроси.
От утре почвам вече сериозно да се занимавам със себе си и повече няма се сдухвам за нереални глупости. Мдам. Тичането по плажа би трябвало да ме разсее от душевните ми терзания.![]()
Мразя неделите.Вкъщи е пълна лудница,никакво време нямам за себе си.![]()
Днес беше много хубаво и сега се прибрах много уморена, но милото идва след 10 минути и отиваме на вънпосле ще спа има време
![]()
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Beat 4 Fun ., i l0wE y0u bOyS [!]
мм страшно добре ми е ..
![]()
малко се прецаках тая сутрин,обаче иначе всико е точно
![]()
![]()
![]()
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
Реших, че няма да ходя на даскало .. и определено не съм пропуснала много!![]()
![]()
Да се надявам, че ще ме отвлекът на вънкааа, че не ми се седи в къщи ..![]()
п.с. Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе!!!
красивооо ..![]()
Готова съм да затворя вратата за пореден път, с надеждата, че той ще успее да я отвори сам. Но така лентата ще продължава да се върти, а е време филма да свърши!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Охх отчаяна . .![]()
![]()
Дано да стане чудо.. въпреки че няма никакъв шанс.. само на 14 е..трябва да се оправи..
![]()
![]()
![]()
Скучно ми е. Трябва да му измисля някакъв подарък за рожденния ден. Нещо практично, предмет, който да вижда постоянно, но да няма прекалено силно послание. За съжаление няма да стане с ключодържателя, защото точно на тази марка нямало в Пловдив. Сега не знам какво ще измисля. Миналата година вече мина подаръка в натура и не би било редно да го повторя, а и да не пропускам, че за моя рожден ден получих близалка. Ако вземе да замине най - добре ще стане. Нито ще ми се налага да го мисля, нито да се харча.'Баси романите пиша в тая тема... Сега ще се разровя из нета ако мога да поръчам това, което искам и да ми го доставят в срок. После... смятам да почина пред тъп филм докато се давя в... секретите си. ;(
Вчера беше много хубаво с мойто бебчеСега станах оправих се и го чакам да се събуди.Дано ходим на плажче
![]()
Добре съм.Смятам да се изкъпя и да легна да поспя ии довечера навънка.Само трябва да направим схемата с това момиче,че иначе се *бало майката.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Уеуе... кви кифли са станали някои хора![]()
Че сме разединен клас, такива сме, ама чак пък толкова ...![]()
Ся съм с новата тениска на AC/DC и новите къси и гащи![]()
Остават още два разочароващи дни и разочароващата година ще свърши, за да започне едно разочароващо лято.Абе, май съм разочарована
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Не мога да намеря точния подарък.![]()
супер съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Mного много добреДенят ми започна много добре.. Видях се с един приятел, поговорихме си, посмяхме се
Много ми беше мъчно за него и ето че го видях най-сетнеее
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Странно..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Супер ентусиазирана. Мисля, че измислих точния подарък. Смятам, че ще го хареса, ще му е полезен, а в същото време ще бъде и с послание, което е по - скоро закачливо, отколкото плашещо обвързващо. Дано се справя с финансовата част и най - вече дано не се направи на бебе и го приеме.
каса бира и кило свинскоПървоначално написано от babity
![]()
аз се чувствам добре, отивам на терасата, да дебна моя любим![]()