- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Йес!Всичко мина точно както си му е реда!
Сега вече само искам да го видя иииии
да се впуснем в любимата, дългоочаквана
ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ! <33
Ако утре предиобяд не вали ще съм по-добре.![]()
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСС МИНАХХХХХХХ![]()
![]()
![]()
![]()
Уиииии супер хепиии съмммм <3
Краката ми са в отоци и рани от ухапано съответно от сандалите и от комарите, баща ми ми къса нервите, телефона ми падна в локва и въпреки това съм щастлива! Имам възможно най-добрият годишен успех, с момичетата ще си излезем утре вечерта, по всяка вероятност пък сутринта даже нЕма и да си направя труда да отида на училище и прочее. А новите запознанства пък колко хубаво нещо са... <333 И юли все по-близо е...![]()
Супер,таман се прибах и сега ще гледам мача ох Торессняма да мога да се окъпя и лакирам от тоя мач май
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Един път да мине утре и всичко ще се промени.
Странно,че хич не съм уплашена,а би трябвало.
Психика да видиш!![]()
Ми супер вънка пада яко смях като за световноМишето ми се обажда и съмм много щастлива .Сега ще хапна тиквички и ще си рисувам по ноктите
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Доста планове за утре.Супер съм,малко ми се спиа,ама ще чета книга,след като изгася компа
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еба го у доброто полувреме!! Тия играят невероятно (и двата отбора)!!Първоначално написано от kindergarden
Иначе... какъв ден!! Дъждът ме намокри, натрапихме им се на ония двамата (за тва живея - да преча на другите) и за капак направих една простотия... Е, не че бях аз.
![]()
Ох, да мине и утрешния ден и да започне тъпото лято. Не е като да няма да бъде скучно, ама карай...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
да ама испанците трябваше да вкарат първото полувреме...уф![]()
ялкохола е решенивто на висчки проблеми
не се в'лбвайте никога всиучки са круви
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
иксам някой да мепоздрави с някоя много яка песна
ЛЕЛЕ,
колко недорасли, кухи и ограничени хора има.
Мамата си е джасало. ><
сипвай брармане до горе, дазабравя за теглото мое, във тази кръчам да се скрия да сенапия
Много много добрееееееееее...пащк ще ходим на вила ммм...само където нещо не ми се спи,а трябва да ставам рано пфф![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Колкото по-такова, още по-така. Или ако пък такова, пак така. Няма тука такива такова. Тая работа не е като оная... И ако има нещо, нема нищо.
Днеска поръчах подаръка. Само да посмее тоя пръдльо да не го хареса! Толкова мисъл съм вложила в него. Освен т'ва осъзнах, че новата ми прическа не е толкова добра, колкото смятах и пак не ме eбe. Супер айляка ми е. Само да имаше с някой малко лаф да направя и сигурно утре следобед щях да си легна супер щастлива.