.
Отговор в тема
Страница 18 от 117 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 2925
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Спи ми се спи ми сеееее дори голямото ми силно кафе не може да ме събуди пфф сега и доката се замъкна ла лекар нз дали ще успея да се прибера на време,че да се изправя и на даскало.Пък навън такъв студ все едно зима иде,а аз мислех с къси гащии пф пф
    Като се сетя снощи колко се смяхмееее....обаче ми става супер якоо
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Адски ми се спи, и като знам че днес вял ден съм на работа пак до към 1-2 вечерта, май днес 3 кафета няма да ме спасят ... Тежки дни се наредиха ... Ох трябва да ставам да си оправям касата цхе прилича на разплетена дамаджана
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на mynichka
    Някакво уморено ми е, но имам работа и ще си почивам по- късно, може би..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на Tedchy
    Добре

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    почти нищо ми нямаше сутринта, което е много добре. Като видях колко съм изпил се уплаших майна...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Наливам се с вода... До сега чистих петната от засъхнала кръв по токчетата ми (ама пък са егати яките обувки!!) ...

Разочароващата част мина.... Йеее Сега ще му видя пак грозния фейс на 15 септември и през цяяялата учебна година ще му правя на пук !!

Ох, имам 6,00 за годината!!! Кееф!!

Май ще се размина с мечтания поглед в името на каузата - да се напия. Защо Г. не е на линия?! Дано нещата да не пропаднат в последния момент, че ще побеснея!!!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

ОФ оф офофофофофофоф Много ме прецакаха гадните даскалки, много. Направо не ми се коментира. Радвам се, че поне за 2 месеца няма да се занимавам с тях, та чак догодина ще им го върна. Как, не съм измислила още, но си имам цяло лято.
    Вчера нямах нет, съответно пропуснах уговарянето на последното излизане с идиотите и сега няма къде да спя, щото апартаментът още не бил готов х.х И джулая отпада, понеже майка каза 'ааа не, много е опасно, само ненормалници ходят по тези места'. Пу, омръзна ми от ограниченията й.
    В лошо настроение съм, въпреки че времето вънка е яко. Рошльото ми е далеч, никакъв го няма и ми е тъпо без него...
    Май ще изляза да поплувам след малко. То като няма какво друго да се прави, поне тен ще събираме

Мега фен Аватара на babity
    Много тежък разговор за с кафето сутринта. Такива неща супер много ме натъжават. А майка ми... не искам да си помислям какво и е на нея. По-лошото е, че едва ли с нещо мога/ще и помогна. В такива моменти искам да имам off-копче.

Май май мина номера.Ще видим до довечера какво ще стане. Ако всичко е наред ще се призная за адската направо. Снощи,леле .. имам чувството,че още не мога да се съвзема.Беше много стабилно.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на xoxi
    Не си чувствам мускулите. След връщането на бележниците, мислех да се прибера право в нас, ноо се забавих саамо 4 часа Не мога да понеса мисълта, че ми направиха толкова много снимки за толкова малко време. 100 човека ме снимаха и довечера не знам от кой първо да си искам снимките
    Сега обаче мисля да си легна, да ударя една здрава дрямка, а после ще му мисля пък!
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Охх, най-после се свърши! Най-после! Не мога да повярвам.

Описа една от мечтите ми и каза: "Пфф, еба си тъпата идея! От къде ми хрумна?!" Но после, прибирайки се към къщи, осъзнах, че това не е, което искам... Какво облекчение!!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на vagarious
    Оф защо бее, защо искат да полудея бее ... леле омръзна мии !!!!! Иде ми да ревна от ядд .. още 2 седмици пълно напрежение сред най-тъпите и ограничени хора на света.Що на мен, що на мен..Иде ми също да се гръмна..миг спокойствие няма за мене..НЯМАА !!!
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на babity
    Спряла - това е най - точната дума.

Голям фен
    заминавам след 2 часа и нещо тръгвам кака се връща след околко час-час и половина и после ще ми помогне да се замъкна добра кака
    малко промяна добре че не се отказа в последния момент има нужда от малко промяна обичам я какво да се прави

По това време вече трябваше да съм излязла и да ги чакам, а не да си вися у нас, правейки си пирамиди от носни кърпичики. Честно ли е, бе?

След малко ще звънна на мама, поне тя ще ме развесели.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Aaaa Helios-44M+3 macro extenders+ISO-800=awesomnes Малко по късно - снимки.

Иначе си подадох документите за кандидатстване във ВТУ Иии да видим какво ще стане.

И ми е яко. Утре ще ходя в новата(стара) работа да си дам и там документите

И... май няма нещо, което да ми развали настроението (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Glamour92
    края на епохата "11 клас" приключи...за добро или зло
    имам 2 5ци само,всичко друго е 6 и това при положение,че цяла година се занимавах с глупости
    няма да му видя зъбатото личице до август...сега остава да се зарадвам жалко,че не мога
    и днес е последния ден,в който думата безделие е реално понятие за мен,следват тренировки всеки ден и четене до припадък...и всичко това гарнирано с една хубава диетка...мм,блаженство...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Кажи ми нещо хубаво! Кажи ми нещо хубаво! Кажи ми нещо хубаво! Кажи ми нещо хубаво! Кажи ми нещо хубаво! Кажи ми нещо хубаво! Кажи ми нещо хубаво! ..

Това вече го мразя..
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    ужасно! защо ми се сърди? голям инат е!!
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Яко тъпо .. Мислех, че тая вечер ще излезем ама .. К*р!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ОлеЕе убита съм.Цял ден съм работила.Най-сетне сядам.Баси гадния първи работен ден валлааааааххх направо всичко ме боли.Така е никога кат не съм работила ся напрао ужас.А утре ще е още по-натоварено

Очите ми изтекоха на компютъра...нов сайт правя и толкова много работа има, че... ама може да видите какво съм свършила от линкчето долу

Объркан, уморен и преял. Якооооо....
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Бяс, бяс
    The blood that binds us ..till death unites us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си