- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Готин сайт си направилаПървоначално написано от MyHomeBooks
![]()
Скука... днеска нищо интересно. Не можах и работата да си свършаУтре дано да съм в настроение. Имам много да обикалям...
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
пфффффффффффффффффф вс планове за днеска се провалиха,кво да кажа,нямам думи просто![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Баси глупака, как можа..от него най-малко го бях очаквала \:
Абе мн партита ми станаха и пак ма канят.Ох дано утре вечер се разбием у нас.
![]()
![]()
Ядосвам се тука,само глупости![]()
всичко е супер! имам 5 за годинатагаджето замина на море ии мога да си праа кфото сии искам
![]()
![]()
тъпооо![]()
Уилсън(към др. Хаус): Уау, всичко се развива чудесно. Как мислиш да го развалиш?
Та така, тоя цитат е повече от показателен. Нещата тъкмо се подредиха, най - сетне мир и любов, и аз ще направя някоя глупост(ще си отворя голямата уста в най-неподходящия момент, вероятно), с помощта на която ще рухне всичко. И все пак, не може да съм чак толкова отвратителна. Навярно просто ми се трупат постове и дрънкам глупости, заради високата температура и нуждата от поне още 12 часа сън.![]()
It's show timeMy game has just started
I'm gonna net you down
![]()
Направо съм в екстаз![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Радвам се, че някой се е сетил за мен, и си говорихме час по тела)
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
когато не се виждаме-много зле,когато се виждаме-още по зле ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
какво да правя и аз вече незнам
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Неприлично щастлива.
Той е тоолкова нежен и гушлив..![]()
![]()
![]()
Странно.. сякаш вече ми е все едно за него..
А спомените отново се завръщат.. О, не този път няма да се поддам! (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
ае за ко ме събудиха![]()
убидена но добрекато е решил един месец да си гледа само морето без да ми отговаря нека.. нали лятните свалки са затова
![]()
Майкооооооооооооооооооооо оууу .. имам най-отвратителните родители на света ;//// Как може при положение, че съм си легнала по никое време ... в 9 часа сутринта майка ми да нахълта в стаята ми, да пуска прахосмукачка, да си търси пяната за коса и такива глупости ?! Преживях го ... станах, ядох и пак легнах .. след има-няма 15 минути, точно като съм заспала ... баща ми влетява в стаята с гръм и трясък и почва да ми крещи така ли съм смятала да го карам цяло лято ?! WTF ?! А какво по-точно се очаква от мен да правя лятото ?!?!!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Охх вратът миТака ме боли .. едвам го мърдам.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
+1Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Още ми се спи,корема ме боли от тея помии,искам да ям,искам да го чуя и да го видя и да ме гушне .. и искам да обикалям по магазините.С една дума явно искам прекалено много неща.;/
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Днес сестричката ми става на 1 годинка.![]()
Миличкото ми...![]()
Иначе... главата малко ми тежи от биричката стощи, но поне беше някво приятно... Слушам скапана музика и нямам настроение за нищо - нито Facebook, нито Skype, нямам и време да изляза с някоя шматка по простата причина, че след два часа вече трябва да съм тръгнала към гарата.
Пффф.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
ох майната му снощи се почерпих прилично и сега .... ми е "екстра"
ама свърши училището свършии![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо ми е неспокойно. Имам някакво неприятно усещане за нещо несвършено, а няма нещо, което да не съм свършила, мамка му. Дразня се така. Днеска цял ден ще съм наопаки.![]()
Надъхана съм.![]()
//Абе що всички почнаха да четата Христо Ботев
![]()
![]()
Добре съм.Прибрах се, ядох сладоледче, взех си душ, махнах си гадния грим и си релаксирам.
Приготвила съм си цяло пакетче слънчоглед и програмата до края на деня е да правя боклук и да гледам разни филмчета по HBO.
Само се моля баща ми да се върне по-късно от София, че да си почина подобаващо от него.
![]()