.
Отговор в тема
Страница 19 от 117 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2925
    Цитирай Първоначално написано от MyHomeBooks
    Очите ми изтекоха на компютъра...нов сайт правя и толкова много работа има, че... ама може да видите какво съм свършила от линкчето долу
    Готин сайт си направила

Скука... днеска нищо интересно. Не можах и работата да си свърша Утре дано да съм в настроение. Имам много да обикалям...
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    пфффффффффффффффффф вс планове за днеска се провалиха,кво да кажа,нямам думи просто
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Баси глупака, как можа..от него най-малко го бях очаквала \:

Град
    аda,pri teb...
    Абе мн партита ми станаха и пак ма канят. Ох дано утре вечер се разбием у нас.

Град
    аda,pri teb...
    Ядосвам се тука,само глупости

всичко е супер! имам 5 за годината гаджето замина на море ии мога да си праа кфото сии искам

Град
    аda,pri teb...
    тъпооо

Уилсън(към др. Хаус): Уау, всичко се развива чудесно. Как мислиш да го развалиш?

Та така, тоя цитат е повече от показателен. Нещата тъкмо се подредиха, най - сетне мир и любов, и аз ще направя някоя глупост(ще си отворя голямата уста в най-неподходящия момент, вероятно), с помощта на която ще рухне всичко.
    И все пак, не може да съм чак толкова отвратителна. Навярно просто ми се трупат постове и дрънкам глупости, заради високата температура и нуждата от поне още 12 часа сън.

It's show time My game has just started I'm gonna net you down
    Направо съм в екстаз
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Радвам се, че някой се е сетил за мен, и си говорихме час по тела )
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

когато не се виждаме-много зле,когато се виждаме-още по зле .... какво да правя и аз вече незнам
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Русе
    Неприлично щастлива.
    Той е тоолкова нежен и гушлив..

Странно.. сякаш вече ми е все едно за него..
    А спомените отново се завръщат.. О, не този път няма да се поддам! (:
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Град
    аda,pri teb...
    ае за ко ме събудиха

убидена но добре като е решил един месец да си гледа само морето без да ми отговаря нека.. нали лятните свалки са затова

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Майкооооооооооооооооооооо оууу .. имам най-отвратителните родители на света ;//// Как може при положение, че съм си легнала по никое време ... в 9 часа сутринта майка ми да нахълта в стаята ми, да пуска прахосмукачка, да си търси пяната за коса и такива глупости ?! Преживях го ... станах, ядох и пак легнах .. след има-няма 15 минути, точно като съм заспала ... баща ми влетява в стаята с гръм и трясък и почва да ми крещи така ли съм смятала да го карам цяло лято ?! WTF ?! А какво по-точно се очаква от мен да правя лятото ?!?!!?!?!?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Бургас ^^
    Охх вратът ми Така ме боли .. едвам го мърдам.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Майкооооооооооооооооооооо оууу .. имам най-отвратителните родители на света ;//// Как може при положение, че съм си легнала по никое време ... в 9 часа сутринта майка ми да нахълта в стаята ми, да пуска прахосмукачка, да си търси пяната за коса и такива глупости ?! Преживях го ... станах, ядох и пак легнах .. след има-няма 15 минути, точно като съм заспала ... баща ми влетява в стаята с гръм и трясък и почва да ми крещи така ли съм смятала да го карам цяло лято ?! WTF ?! А какво по-точно се очаква от мен да правя лятото ?!?!!?!?!?
    +1

Още ми се спи,корема ме боли от тея помии,искам да ям,искам да го чуя и да го видя и да ме гушне .. и искам да обикалям по магазините.С една дума явно искам прекалено много неща.;/
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Днес сестричката ми става на 1 годинка.
    Миличкото ми...

Иначе... главата малко ми тежи от биричката стощи, но поне беше някво приятно... Слушам скапана музика и нямам настроение за нищо - нито Facebook, нито Skype, нямам и време да изляза с някоя шматка по простата причина, че след два часа вече трябва да съм тръгнала към гарата.

Пффф.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на kindergarden
    ох майната му снощи се почерпих прилично и сега .... ми е "екстра"

ама свърши училището свършии

Мега фен Аватара на babity
    Нещо ми е неспокойно. Имам някакво неприятно усещане за нещо несвършено, а няма нещо, което да не съм свършила, мамка му. Дразня се така. Днеска цял ден ще съм наопаки.

Град
    аda,pri teb...
    Надъхана съм. //Абе що всички почнаха да четата Христо Ботев

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Лол , чак гадно ми стана как пратих момичето в тъча о.о

[31.6.2010 г. 21:27:16] aband0ned__ каза: sunshineee
    [31.6.2010 г. 21:27:19] aband0ned__ каза: {{}}
    [31.6.2010 г. 21:27:24] aband0ned__ каза: sega se vurnax 0t moretoo
    [31.6.2010 г. 21:27:26] aband0ned__ каза: kak sii кvo pr
    [31.6.2010 г. 21:27:28] aband0ned__ каза: missed yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    [31.6.2010 г. 21:27:30] aband0ned__ каза: a l0t
    [31.6.2010 г. 21:30:27] aband0ned__ каза: off nqma te
    [31.6.2010 г. 21:30:30] aband0ned__ каза: ne mi i digna
    [31.6.2010 г. 21:30:31] aband0ned__ каза: xex..
    [31.6.2010 г. 21:31:21] aband0ned__ каза: ;[
    [31.6.2010 г. 21:59:21] Fur1ous каза: eh izvinqvai..
    [31.6.2010 г. 21:59:23] Fur1ous каза: ko da staa messi ne vkarva golove =/

Добре съм. Прибрах се, ядох сладоледче, взех си душ, махнах си гадния грим и си релаксирам. Приготвила съм си цяло пакетче слънчоглед и програмата до края на деня е да правя боклук и да гледам разни филмчета по HBO. Само се моля баща ми да се върне по-късно от София, че да си почина подобаващо от него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си