- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
ще полудея, не вярвах, че ще съжалявам, но ето ..
Tова не е възможно..
Тази е луда..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Сменям си настроенията през 10 минути. Надявам се да не психясвам.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Като пълна глупачка се чувствам, а всъщност не съм направила нищо глупаво. Защо реагирам така когато го видя, нали не чувствам вече нищо към него? Винаги ще стане нещо, което да разруши всичко, което си градил до момента... и то за миг..
хохохо,поизморих се,но беше приятно![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Отегена съм.
Оле колко тъжно ми стана като го чух ..Липсва ми много като го слушам как говори тъжно какво става около него и се съсипвам..Като ми каза "Обичам те "направо се разплаках баси чудото![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
едновременно гадно и хубаво. най-много искам да разбера дали постъпих правилно![]()
Пфф счупена от работата.Моя ми липсва ужасно много.И ся ще се тъпча със сладки неща![]()
Уж добре. Още ме боли вратът и странното е че трудно преглъщам, но ще се оправя.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
До сега тренирах, хвърлих студен душ и ще легна да спа по-доволен и от бебе на цица.
☆ Addicted to Addictions
Тъпкам се с какво ли не и пуша.Тотално ми изпуши главата.И го чакам да се прибере .. хм ако изобщо се прибере.Баси отношението.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
как може за един ден да направи 3 грешки една след друга..
да се размотава час и половина, после да ме заебе, а накрая и да ме забрави ... добре бе, това ли заслужавам? ;(
Най - накрая реших какво ще правя с новия. Надявам се Лени да не е забравила да поръча подаръка. Дано да стане хубав. Скучничко ми е.
бааааааааахти тоя глупак как ма инерви за точно 2 минути
да го еба в кривотията,само са прай на интересен,после са сърди що само му буча
фггбйфгйхйкдфсгфйкгх![]()
Kristiyana
Две думички са ми достатъчни.. Както да ме изпратят в облаците так и да ме изпратят по дяволите. Зависи какво целиш...
Горе долу така се чувствам. Нищо не направих днес. И разочаровах няколко човека. Чудесно, нали?
Трябва ми емоционално нестабилен интроверт в момента ... Или казано на прост език - емоционална сдържана личност(меланхолик)....
По друг начин казано - ISTP(Crafter) или INTP(Architect)
Едит: И като по правило .. никой няма да се отзове... нищо де.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Умирам. Честно. От скука. Направо не се трае. Поне да ми се спеше, пък то... Че и няма нищо/никой интересен из форума, който мисли да повиси поне още час-два буден. Садец. ;\
ае искам да е утре >33
иначе в момента се чувствам странно![]()
И аз съм болна от скука. Толкова ми е неопределено. Хем ми се спи, хем ми се говори с някой. Обаче както ми се говори, така и не обърщам внимание на приятелите си и не ми се говори с тях... С почти всичко съм така. И за това просто си седя...
Искам гоооооо !!!!!!!Луднала съм......... искам да му вляза в скайпа и да му прочета ЦЯЛАТА хронология,но как да станее
![]()
Ако някой знае начини да казва....ХАХАХХА вляза ли му в скайпа и прочета ли му хронологията, ще знам да се боря или да го забравям
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
ооооф още 30 мин и да заминавам на разбивация![]()
![]()
Kristiyana
вземи ме и МЕНННПървоначално написано от dAimIk0z
![]()
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!