- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Супрр нямам търпение за утре,ще е мн як ден.Само майка ми да няма възражения,че пак ще ходя на диско..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Изпаднала съм в някаква депресия, общо взето напоследък не изживявам много хубави моменти.![]()
Еми. Объркано ми е. :>
Es ist alles gut![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Ами добре.. даскалото свърши, времето е хубаво, вчера беше готино, но имам някакви здравословни проблеми, които преебават всичко. Не мога да ходя на море, защото се вижда ( а това лято се бях навила да не мърдам от там), не мога да кажа на наще, защото ме е страх, не мога да обличам това, което искам... и ми изглежда стряскащо и смятам, че скоро няма да ми мине. Иначе съм добре.. имам най- милото бебе на света.
Просто аз
Супрер съм,снощи мина невероятно,ся изчистих,оправих и мисля да си взема един душ .![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ааа чак сега се прибирам,а излязах в 4 сутринта![]()
![]()
едвам гледам
сега си лягам за час-два и след това ще бъда с принцесата ми![]()
Kristiyana
Уморена и разбита от жегата и ходенето.Как не ми се ходи на работа утре не е истина![]()
Гадно ми е за него .. трябва да спра.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тъпоо ... Скукаа![]()
Оххх...(sun)
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
http://www.youtube.com/watch?v=n_S8M5R01NM
Искам да изляза и да стоя под дъжда!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Странно.. тъжно ми е, но без причина и съм се вкарала в разни мисли за някои неща. От друга страна пък ми е скучно и усещам, че започва да ми се доспива.. ;x
ухх,10 дена самичко-дали не ми е добре,а![]()
отсега се кроят плановете за купонче...отделно трябва да поизлезем с моите хора ,че не сме се виждали от 30ти
![]()
чудя се дали да се запозная с компанията й....вярно,че 3-4 от тях ги знам ама останалите 10ма не ми вдъхват доверие особено...явно в движение ще го мисля![]()
Тъпо ми е. Няма какво да правя, времето пак се развали, ще трябва да ходя при дядо.. усещам, че няма да е много хубав ден.![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Защо пак вали?Хубаво, че поне ще си видя апартамента след час
![]()
Правят ми се глупости. Снощи... :х Трябва ми ново занимание.
Със ставането-крива.;/ И то аз съм си виновна,защото взех да се замислям за някои работи ии ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Долу-горе добре.И по добре е било.
Той нещо се е отчаял и не ми харесва така.![]()
Дано скоро му мине това състояние..![]()
Ммм задоволителноНе ми е от най-усмихнатите и щастливи дни, но ще се оправя
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Утре ми предстои една среща, за която отсега започвам да се притеснявам (:
И преди малко купих най-странния подарък, който някога съм купувала. Ще видим реакцията...като за първа среща![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Вече чувствам всяко усилие да си прикрия негативните чувства и емоции. Трябва на всяка цена да се развеселя някак, трябва! Нямам право да казвам нищо, те не могат да ми помогнат, само ще ги твевожа.
Добре съм,ся ще излизам,да видим дали ще ми е само фр или нещо повече![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!