- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Беше прекрасен ден. <3
искам да чукам щрудела
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
животът е прекрасен.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Много ми допадна това момченце. Жалко, че нещата ще си останат така.
Днес отивам за косичката ми![]()
Милото ми липсва![]()
Поне се радвам, че вчера си остана в къщи.
И пак отново ... оф направо ... превръщам се в .. не знам и аз какво. Нещо супер долно.Ама попринцип .. бх, шото ми харесва.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Lancelot
Ужасно, цяла нощ си мислех как може да съм толкова наивна... Но въпреки това го обичам.
И както казва една моя приятелка - Всичко започна с много приятели, много рок и метъл, много куфеене, много забава и много, много любов.
<3
Мноооого диво ми дойде снощи. Супер си изкарахме, ама доста тежко си беше. Ама така е, то .. :Д
Сега трябва да се замъкна към магазините, за да си купя къси панталони, а толко' ме мързи и толко' ми се гади, че не знам и аз за к'во въобще ше си прая труда да ходя .. пък ше си ходя гола утре, то и без т'ва тая жега е ужасна![]()
Ама мноо здраво си беше снощи, накефих се на макс ии .. 'баси якото просто. Чакам са некво такова подобно, а след 3 години просто ше е некво мн мн дивоАма тряя си чакам .. ама ше чакам. За такива неща кой не чака ^^
xD
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Чудя се какво да правя имам още 3 часа до срещата.Но ако отида с наще може да закъснея :С Но пък ще ми е скучно сега в къщи :С Пфф.
Малко ми е замаяно, защото спах повечко от обикновено. Сега ще се погрижа за маникюра си и ще гледам филмче. Тооолкова да ми допадна това момче... дано всичко е истина!
Нервя се. Имам проблем с антивирусната и не мога да го оправя, пък предишният път, когато се случи пак така, се налагаше компютърът да се преинсталира ии... кофти си е.
She(he) said I think I'll go to Boston
...
като изключим това, съм добре, но имам нужда от мноооооооооооооого сладолед. :/
Мале от тоя плаж,как ми се приспа....иначе съм дорбе,снощи го сънувах,искам го бе,как мой така,да мога да имам всеки,но не и него
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Оф много мразя така като трябва да чакам да се събужда .. кой знае колко време ще спи![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Страхотно!! Днеска ходих до моловете и си взех едни мн яки дрешки и нямам търпение да дойде утре, че да почна да ги нося. (sun)
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Супер отпаднало ми е и всичко ме дразни. Ако утре няма раздвижване сигурно окончателно ще се побъркам. Плюс, че адски оплесках нещата с Мъррр. Толкова много ме е срам... Сигурно сега си мисли, че съм няк'ва ненормална психопатка... Дано подаръкът да е готов утре!
изтощчна....мноого изтощена![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Гадно ми е, тъпо ми е, ужасно се чувствам, нямах настроение и нашите още повече ми осраха деня. Няма накъде просто..
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Точно в момента съм - HIT THE GROUND AND PASS OUT.
Трябва ми някой нов човек.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
... и нова компания като цяло. Имам нужда и да сменя мястото.Първоначално написано от smiirnoff
Всичко давам за Голямата промяна, въпросът е, че нещата няма как да се осъществят на тоя етап. Не е толкова зле положението де, просто ми е дотегнало.
Единствено ме изнервя фактът, че трябва да потърпя още месец - прекалено много време е, да му се невиди.
Супер много се харесах.Влюбих се в себе сиАма като знам, че утре трябва да работя :С Ужас.Сичко ще се развали.Карай.
Друг проблем има... искам милото да ми пишееСтига е работиллл.