- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
ооохх, как се чувствам... ми не знам вече. пф, от толкова простотии направоо.. бе вече не ми дремеда се оправят...
яд ме е за момчето, ама в крайна сметка аз го зарязах, има право да си ходи с други.![]()
а най- много ме е яд, че това лято май абсолютно нищо интересно няма да стане ...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от tuzaro
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Изкарвам си доста добре и все пак нещо не е както трябва. Ще ми се по-скоро да го видя, да си говорим.. страхотен е ^^ . И все пак ми е някво скучно, нямам желание за нищо.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Писна ми от тояяяяяяяяя вее .. ПИСНА МИ.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Аз съм ураган, каквото и да значи това. Май като направиш това, което искаш и вече не е толкова мерак. Дано скоро има заместители.
Объркана съм малко. Всичко друго е на шест.
уел ит'с ъ сън ъф а биииииччч![]()
![]()
някво такова шибано ми е....![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Удовлетворена съм от деня. Поучих стабилно, че изпитът се приближава и все още си мисля, че нищо не знам. Ако госпожата и утре каже, че не е работено, ще се гръмнаЩом дори и на плажа учих, положението е много... странно.
Минаха ми тръпките по рошльото, вече дори не му гледам снимките, камо ли да търся някакъв контакт. Бележа напредък.И все пак ми липсва т'ва чувство да си харесвам и преследвам някого. До десет дена ще съм се нанесла в апартаментчето, мебелите пристигнаха онзи ден, страхотни са, просто нямам търпение.
Освен това реших, че това лято ще се науча да готвяНе й блазя на новата кухня
![]()
Мда, очертава се напрегнат сезон. Не знам дали ще ми остане време за мързелуване - графиците ми са пълни.![]()
боли ме гъза ... и ми се яде царска туршия...
Тъпо...
Скучна вечер...
Тъпа...
Гадна...
Отегчителна...
Мизерна...
Влачеща се като черво...
Вечер...
СмЕрт...
Гниди...
Конски фашкий...
И прочие...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Наспала се, свежа и усмихната![]()
След малко паля колата и отивам на пикниииккк![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
2 часа сън.
бясна, че не са й оставили никакви пари а има среща.![]()
изкъпана -.-
Фокусиран![]()
имах важна среща, не съм спала /почти./ за да мога да стигна на време и да се оправя и сега най-накравя не можах да си намеря ключоветенаправо ще се побъркам
![]()
Супер![]()
Мразя моментите, в които само аз си знам как се чувствам и никой друг не може да ме разбере. Защото нито той, нито някой друг знае колко и как го обичам и как точно се чувствам спрямо себе си в момента.
Искам да си поговоря с Алекс.
съпер щаслива,щото днес съм на практика,уча за готвач.
Пак и пак го сънувам,не мога да спра,не искам да спра..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Липсва мии.Направих се много хубавка, за кво за работа хахах зле :Д Добре, че е хладничко днеска :Д
\Първоначално написано от soul1199
/
![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Пак станах крива ама как няма ..Оф тея дни имам чувството,че ще избухна отвътре.. всичко ме дразни.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!