- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Как се чуствам .. хм. Не знам ..
Има още 6 деня до като го видя... не съм го чувала от снощи и изпушвам..
обичам го толкова.. хипер, супер мноого. Но тези ежедневни купончета с момичета.. хъм .. оф
![]()
Супер съм сиии. Следобяд ще карам, довечера вероятно ще излизам... Как да не съм супер айляк. Остава само да си уредя срещичка за довечера и просто ще бъде един ааадски ползотворен ден.
Малко кофти,ама ще се оправя..някак си.
- Здрасти, познаваш ли Тед?
ахахахахах, супер свежо сериалче, бях го позабравила.![]()
Иначе много ми се иска да се затрупам в курабийки и пастички, въпросът е, че ме мързи да отида до сладкарницата, която впрочем е на няма и 10 крачки.![]()
Иии има свободни места, и сме се записали, ии супер готино ще си прекараме. ^^ Само да дойде август. -_- Повече от половината месец ще го прекарам по пътищата, за жалост трябва да се върна по някое време, че имам рожден ден, а-у.![]()
искам да чукам Priceless
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
It is legen-wait a minute-dary!Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
И аз го гледам, в момента съм на 4тия сезон. Много е як!
Е, нещата няма да станат както ми се искаше, но не ми пука. Днес е шибания авансов ден и след половин час ще излизам!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами как.. най-накрая започнах да гледам реалистчно на "процесите" около себе си. Всъщност съм доста ентусиазирана за определени неща! Разбрах, че онова, което ми се е струвало кофти, е всъщност кофти единствено за самата мен, но всъщност не е, защото просто всичко е наред и така трябва да бъде![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Чувствам се страхотно. По-добре дори от миналото лято, което си е наистина постижение. Малко се изнервих последните няколко часа, но усещам, че съвсем скоро това напрежение ще изчезне..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Добре съм, работата свърши... утре пак на работа, но нищо![]()
Супер скапана съм, толкова съм изморена , че не е истина. Гледам Листопади чакам моето момче да влезе в скайп иначе ще има шамари и тупаници. Амаа си го обичам
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Много,много ми е горещо![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Перфе, след чата..Хахаххауахуахахуауххухуах ау сега ме желае глупака му с глупак... тууу леейййтт
![]()
Доволна съм - положените усилия се оказаха добре възнаградени. Май ще взема повече да се старая, после удовлетворението е страхотно.
Малко съм изморена и двете шматки ми липсват... Ще ми се да излезем, ама няма как, трябва да издържа още една седмица. Ужас![]()
Страхотноо ^^ .
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Добре съм![]()
Ейй яде ме отвътре значи,найстина неска мн ме натвариобикновенно бързо й прощавам,но тва нейното е наглост вече.
![]()
Ох не мога да си го искарам от ума,ще полудея вече....
![]()
Днес го засякох. Аз го поздравих, а той ме гледаше като дебил.
Чувствам се толкова непоздравена.![]()
You are broken, I can fix you...
Поредната простотия на Киро,как човек да не се засмее?!![]()
![]()
![]()
Разочарован, имах планове за тази вечер. Фейл'д.
Е, нормално си е като се наточи и му се прище всичко да си се прeeбe де. Такива са законите на вселената, разбира се. Нищо, пак в изходна позиция, пак да се разправям с глупаци. Все тая, поне вечерта не беше загубена, а подаръка е точно толкова як, колкото си го представях.
Инфантилна съм. Лекичко. До едно време дори беше леко чаровно.
Спря да е такова от мига, в който почнах да ГИ наранявам. Кофти. Чувствам се виновна.
Като всеки ден... Само дето трябва да влизам да си взема един душ и да поизчистя бърлогата. После ще видим какво ще се прави![]()
Супер съм.![]()