- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Буквално никак, и скоро време няма да стане по-добре \:Първоначално написано от meriLinka
..вече ми липсват, липсват ми вечерите, изпълнени със смях и всякакви други простотии..искам да ги видя, дотолкова свикнах с тях ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Като мъжки атрибут в женски ръце - отлично , растем![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Oбожавам да се опитам да помогна някому и той после да е недоволен от това, въпреки че е било по-добро. Странното (или не чак толкова) е, че в 95 % от случаите това са жени, които ти мелят колко си зле, а после ти благодарят. Ама не, трябва да ти изсипят помията първо.![]()
"Прелъстен и Изоставен"
Е не точно де, но подобно. Но това няма да ме спре да се боря![]()
Чувствам се изморена. Нямам време за нищо, мамка му!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Добре съм,преди малко станах,ся ще гл филм.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ммм не знам :д г/дф бивам.
Още това объркване. >.<
//не знам какво да правя вече, писна ми.
Сънена. Май след малко ще трябва да стана и да се поразмърдам малко.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
щастлива съм....ей така без причина!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
просто се събудих и си казах:"Какво пък,само на 17 съм..живота е пред мен!"
снощи скъсахме...той ме скъса![]()
![]()
![]()
обичах го,но с времето ще свикна,в никакав случай няма да се сдухвам!
Той губи,не аз!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
В книгата си една от сестрите, които бяха в Либия, бе написала- "Не прави непожелано добро".Тоест научи се, че не винаги хората ще ти благодарни затова, което си направил за тях, ако то не е било най-доброто.И за да избегнеш да те заливат с помия, просто не се бутай между шамарите.Лесно е, ако не си твърде опърничев.Първоначално написано от SolemnityOfDeath
п.с. чувствам се ужасно!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ходи ми се на басейн.След екскурзионното, обаче май
ще мога да отида. Има време! :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
как може в един момент да сме щастливи и да се радваме,а в др да се държим толкова студено (поне аз де)![]()
защо просто вече не престане с тея тъпи базици,не вижда ли че не ми еприятно
![]()
![]()
Станах скоро, а нямам какво да правя. Пак ще се мухлясва цял ден вкъщи. Суууупер тъпо ми е, направо не знам за к'во живея вече.
Чувствам се объркана. Дали го обичам или е поредното залъгване?
Само времето ще покаже..... Аааа иначе ми е яко тъпо... няма с кой да изляза![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Чувствам се изморена ..Толкова ходене - напред , назад..бла , бла.
Чувствам се щастлива. Доволна.
След малко ще излизам. ((:
Мисля,че вече трябва да ям,защото ще припаткам .. и ми е много горещо.Иначе ми идва да си тегля куршума.Ужасна съм напоследък . . и искам да го гушкам.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
+ 1Първоначално написано от vikitolove
![]()
той си е виновен.. аама и аз имам вина..
и няма да му се извиня..няма пък.
п.с.
Тоя инат някой път ще ме убие.. :X
Малко ми е самотно![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Сънувах някакви простотии, не съм се впечатлила чак толкова, ама така и така си нямам работа, само седя и мисля дали реално сънищата наистина са отражение на желанията ни, или просто на мен горещината ми се отразява зле.
^ като каза това за сънищата и аз доста често се замислям дали това не са някакви желания, които нямам смелост да изпълня и затова ги сънувам или просто си внушавама някои сънища са толкова прекрасни
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!