- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
И аз.Лято е, пък съм сама.Първоначално написано от mynichka
Обаче от друга страна не искам какъв да е човек до мен.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
на всичкото отгоре го предупредих и той пакПървоначално написано от vikitolove
еми няма да му проговоря докато не се прибера от варна
![]()
Мда, а "специалните" точно в момента не изпитват непреодолимо желание да размитат за мен и да ме търсят под дърво и камък.Първоначално написано от jghgh
![]()
Като кученце ,което само помирисва кренвиршите ,но не ги вижда.
Страшно удовлетворена, че го прецаках така с мокрите гащи.![]()
Ама си му беше яко кеф нали.. Е след това, което ми направи, си го заслужи.
Отнесох хиляди комплименти, убедих се колко съм добра, а беше само първи път.![]()
Бързо напредваме, а вижданията са ни толкова малко. Както и да е, утре съм в това момиче с две нощи с преспиване, тя казва, че ще си изкараме супер, щяло да има пиене, само да не е навикала някви момчета, защото някои хора ще ревнуват...![]()
Ох ужасно.. не беше тя човека който трябваше да плати за грешките на другите.. Още нищо не е видяла от живота. Само на 13 беше.Почивай в мир![]()
![]()
Поне нещо хубаво от днес.. приета съм в икономическата![]()
И милото ми липсва неописумо много.. Обичам си го![]()
Пуу това моето прекрасно момче, много го обичам но е много голямо нацупено прекрасно ако. И ох с тази каска е доста секси признавам си..Щастлива съм, че го имам този прекрасен красавец
Как не ми се ходи утре във Варна, но се радвам, че ме приеха навсякъде сега остана утре да дерзая хихи. Обичам го
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Г/Д нервно ми е щото не ми се обажда баси кво толкоз ..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Зле..
Понякога осъзнавам колко гадно и незаслужено се държа с хората, които най-много обичам..и да разбирам ги, опитвам се да ги подкрепя, но просто не мога да не кажа и това, което мисля, това, което чувствам..защото иначе нещо ще ме раздира отвътре..егоист съм, и то един от най-големите..и разбирам какво съм сторила, когато е късно..и после се опитвам да променя фактите, но те си остават същите..опитвам се да се поправя, но в повечето случеи безуспешно..защо трябва да се чувствам по този така гаден начин \: ..и в момента няма точен човек, с когото да споделя всичко това, всичко това, което ме раздира отвътре..няма никого, когато ми трябва..
..и да, как само умея да си скапвам настроението с така любимите за мен, депресарски песни..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
изпитвам желание да чукам някой от раздел любов, кой ше ми препоръчате??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
тегава,тъжна,самотна,прееб на,незадоволена,нервна и т.н
просто ще експлодирам от насъбрали се чувства,а дори не мога да заспя,за да мога като се събудя да се чувствам по-добре.. пф..
Полудяхме пак малко .. добре беше.Само завършека на вечерта не беше много точен ама айде.Пак не ми се обажда .. липсва ми на пук на всичко,което правя.;// Бих заменила всичките си мигове през последния 1 месец само,за да мога всеки ден да съм с него.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Отново се чувствам задушена и самотна. Изненада, отново с нищо не мога да си помогна. Поне мама е надрусала кучето, че ако и то ме дразнеше... не знам. Приспива ми се, ама ако легна няма да мога да заспя и ако започна пак да мисля... Искам и аз да се надрусам.
ооооооо не искам за събота и неделя тъпата ми доведена сестра да идваааааа мамка муу не искам да се съобразявам с неяяяяяя тъпо лапееееее мразя лапетаааааа достатъчен ми е малкия ми брат ма той поне е пичч а не като тая пиклааааааа ооооооооф![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kristiyana
Щастлива съм, защото баща ми вече е добре. Също така и че с приятеля ми всичко е наред. Нооо ми е ужасно притеснено и тъпо че няма след 10 дни заминава в Австрия и няма да го видя 2 месеца..(((
![]()
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Супер и много изморена.Беше ми супер забавно с него.Трябва до 2 поне са си легна,че сутринта на работааааа пак![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Понякога...
аве не я искам вееееееееееееееее
мамка му мразя я
божееееееееее
как можее бееееееееее как може ми кажиииии
цели два дена тва нахално тъпо грозно гадно сополиво лапе ши ми ходи из къщата
и ще си водите грозните 9 годишни приятелки,дето са влюбени в мен и брат ми и постоянно ни бъркат щот сме близнаци
майкоооооо нененене няма да го изтърпя тва нещо пак
хеееееееелп
Kristiyana
Ами добре съм,до сега свърших много неща,ся ще вляза да си взема един душ.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Най-накрая отпочина. Следваканционната депресия също ми отмина![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от dAimIk0z
Мммм не се застоявай у вас?Намери си някой за кафенце, кино, разходка, пикник, плаж/басейн а у.. Просто някакво знаимение и не го мисли толкова ей сега ще минат тея два дена.
Иначе по темата за сега съм добре малко тъпо, че брат ми е вкъщи и приятеля няма да може да дойде, ама нищо.. И утре е ден.
![]()
Искам котенцето ми да се върне.Кой знае къде е изблягал. Искам си го.
![]()
Остана ми две неща да направя-да си довърша книгата и да си стегна багажа,![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!