- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Спи ми се ужааасноо
пхх...и аз мога да се правя на мъж! Ич да не ми пука както казва един съученик.
Ще бъдеш добър и мил и те ще ти се качват на главата. Как пък не. Never more.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
повече от ужасно.. искам си го ;(
тъпотия,бате
мъжете са боклуци,а приятели не съществуват
Наядена, доволна, влюбена.. по-хубаво от това здраве му кажи..![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
нещо ми се приспа и супер много ме домързя,трябва да пъхна дрехите дето не са в сака,за да може да ми се освободи леглото,да полегна малко,но пък мързела не ме остава![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Знаех, че никой не го приема сериозно, обаче за мен е много!
Не ме интересува, другата година отивам.
Да ми се смее още, не ми пука .. после 'що се държа гадно, хах![]()
Още ден-два!![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не ми се работи утре.Уморена съм.Пък моя ще дойде след 1 часа вечерта :С
Мисля, че умирам. И... как може точно на мен да ми се случи точно това. Да искам да го видя, да мога да го видя и... да нямам кеш. ДА СИ СЕРА НА КЪСМЕТА, ДА СИ СЕРА!
Скапано .. въпреки,че беше хубава вечер.Знам от къде идва проблема ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Супер! Просто цъфтя и вързвам. Как па' може за лошото все да съм права. Ако ще е за хубаво никога няма да позная, ама за лошото винаги си знам! Мамка му мръсна! Писна ми от цялото т'ва напрежение и глупости... Много малко ми остава и ще почна и аз да върша простотии.
Зле..
Има шанс лятото ми да се прецака, преди още да е започнало.. Мдааа.. от 1 месец съм на тръни, никой нищо не казва и вече ще откача..
^ Легни се наспи и/или изгледай някой хубав филм преди това(,babity).
ГотЯно ми е. Най-сетне хармония вкъщи. И си хрупам любимите бисквитки. А как хубаво ухае на лавандула из целия апартамент... нях-нях.
Под напрежение и в очакване да се случи нещо много важно за мен.
.. което всъщност току що се случи и сърцето ми ще се пръсне.![]()
мноо хубаво не е на хубаво.. последната седмица всичко върви като добресмазана машина, нови придобивки, добри новини... и накрая брада! Има си гаЖок.. всичките жени или са ми антипатични или са заети, деа...
Сдухах се, прекалено съм изтощена от всичко вече. Искам почивка поне един ден.
Не знам как ще издържа още 5 дни с това темпо. Надявам се във вторника да успея да си почина, за да мога след това да съм с бистър ум и достатъчно енергия, за да го взема шибания изпит.
Писна ми, наистина ми писна от всички и всичко.
Мнооого ми се ходеше в планината. :\ Ама няма. :\ Жалко.
Иначе лятото върви прекрасно. Много любов, много усмивки, много хубава музика, снимки, приятели.. всичко. ^__^
И днеска на фон на грозното време ми беше много хубаво с моето дребосъче (хихихи). Ама обичам си го и тъкмо му разправям колко безотговорен е. Това моето лудо зайче се катери постоянно при мене на бюрото, много ме ядосва направо ще му завържа ушите за шкафа. А дребното пак беше днеска по-разкошен от разкошен ама ми писна вече, тфа неговото не е нормално. Уф това мойто Бъни и в чашата ще влезе.
П.С Май лов ОБИЧАМ ТЕ !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Супер..като за 1 през нощта ;д
..утре се очертава хубав ден ^^
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
И аз съмм такаПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Той пък от кога не ми беше говорил така. О.о
Прекрасен е. Невероятен. <3
Супер хубавото филмче за разсънване, толкова мило ми стана... <333
Иначе днес... няма да е много ползотворен ден. Евентуално ще изляза по някое време, а през останалата част от деня ще подпирам диванчетата и ще гледам още филмчета и сериали - времето предразполага.![]()