- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Определено. Мисля и аз да последвам примера им евентуално.![]()
You are broken, I can fix you...
А на линия съм бе хора
Казвайте лафче, нещо, решаваме проблеми всякакви?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
оффффф искам да се върна при нея
но как да го кажа това на крисито ????
пф не мога ей така да отида й да й кажа,че искам да съм с нея,след всико което претърпяхме,за да бъдем заедно
о божееее ши са побъркам
Kristiyana
Браво на мене...
Тва секса по телефона било интересно занимание...![]()
Dr. Gregory House
ахахахаПървоначално написано от valdesbg
![]()
Kristiyana
объркана,не знам какво да правя вечее![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Най-очевидния отговор е най-праивлния. и обикновено точно той е най-малко вероятно да ти хареса.Първоначално написано от mim4ety_sara
Зависи какво поставяш на първо място - резултата или чувствата![]()
Dr. Gregory House
Such a mess...
There's no comfort in the truth.. pain is all you'll find.
отвратително hate everything![]()
Наспала се, изпила едно кафенце, изпушила една цигарка и готова за подвизиДнес съм в невероятно добро настроение! Моля се само да се задържи така през целия ден
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
отвратително,ще убия някой направо....Внимавай,какво си пожелаваш,че ще стане,действа при мен,май не тряаше да си го пожелавам,но поне е по-добре сега да ме боли,от колкото по-късно.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
За какво трябваше да се изнервям още със ставането ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тъпо, тъпо, тъпо. Дано да ми се оправи настроението до 5 часа.
^^^
Бургас <3
Изнервена/бясна/плаче ми се. Искам и на него да му е гадно така както на мен и аз да се държа по същия начин по който и той. Само където аз ако се държа така ще има да се сърди нон стоп. Пф...! Гледаш да даваш и да си мил,а в замяна получаваш подигравки. Стига толкова ебаси! Леле толкова ми е изнервено,че бих си изкарала яда на всеки и няма да ми пука за нито едно нищожно същество. ауу...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Очакващо. Искам да дойде на мама клиентката, да си вземе най - накрая грозната рокля и да ми дадат парички за довечера. Дано и татито да даде колата...
Днес много гости идваха,сега пак идват,може бни,защото утре отивам в Русе ^^ и после Франция ^^![]()
неска много си угаждам майна... къпеше ми се изкъпах се, пие ми се и отивам нема как
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
няяяяя....как се радвам,че не отидох тая година на море бе-как се радвам просто..ама догодина 2 или 3 моренца съ сигурност ще ударя да си върна формата..тея 6 дена бяха мега гига хипер яките-такава почивка не съм праскала от....ъъъ,години?! а и със супер яките хора се запознах...другия път като отидем пак на виличката вечерта ще излизем задължително,че дискотеките за тея 3 дзни не успяхме да видим,но иначе на язовира беше тип-топ..по-красива гледка от Родопите не бях виждала..наистина величествено-чувстваш се като прашинка във времето и пространството,а там то определено е замряло....е освен до рекичката с бирата и скарата-там равни нямамепф план имаме за пампорово да се отиде ама не знам кога ще е....сега да посрещна мама тея дни и киното и пикника чакат
весело,весело лято....доволна съм :P
Епа пожелаха ми да забия някое гадже във Франция,кво по-хубаво от тва![]()
Еуфория направо. Трета среща и аз си мислех че тва е such a mistake. С всеки следвъщ път става все по-хубаво...![]()
![]()
Комбинирано с двете думички накрая направо....![]()
![]()
![]()
![]()
Добре ,че се сдобрихме ,че ми беше много сдухано..Ся си пея и съм Н1![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3