- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Добре .. уж .. да се надяваме, че поне утрешния ден ще е по-хубав.
^^^
Бургас <3
Я, имаш нещо да споделиш ли, адаше?Първоначално написано от valdesbg
бту, оправи си краткия член на пълен
Ще съм първата ... дефектна такаваИ все пак - установихме че си мръница От най-големите.
Супер-доброто беше. ей,.. още се радвам![]()
А, добре съм, майка ми леко е изнервена и си го изкарва на мен... ама утре шапка на тояга и на автобуса за Бургас![]()
Тъпо. Скапано. Нищожно. Безлично.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Изморена съм, днес беше дълъг ден. Общо взето всичко беше хубаво, само едно нещо ми развали настроението, ама ще го преживея.![]()
Ама няма да стане тая, шматката да идва с оня нейния. Или само тя, или никой. Нямам намерения да светя.Плюс тва за цялото лято само две седмици е с мене, а с него е всеки божи ден, толкова ще преживее 5 дни да си лафят по тела само.
![]()
Точно сега в момента си мисля времето как тече. . Ако някой ми прочете поста да ми каже и при него ли е така?![]()
Дните уж минават бавно, а като се отгледам колко години са минали . . . Примерно да кажем скучен ден само гледаш часовника, а той сякаш е спрял . . а като се сетиш за нещо от миналото и си казваш брейй години са минали от тогава...
Как стана така 3 години съм далеч от милата ми България?Кога мина това време..
![]()
Добре съм,днес супер ми мина деня учудващо![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Скапано вече ..Въпреки,че беше хубава вечер и тея лудите успяха да ме държат далеч от всякакви мисли.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чатя си с момиче, може би единсвеното "хубаво" което ще познавам добре в следващите 5 години, а тя ми обяснява как си харесала един от друг град...може ли да има толкова нетактични представителки на "нежния" пол??
Отчаян съм...животът е тъп.![]()
![]()
Щастлива, и то много ^^ ..чак съм отвикнала да се чувствам така д;
Имам най-най-най-страхотните приятели на света, толкова ги обичам..не си представям как щеше да измине тази една година без тях, без тяхната подкрепа..24 часа в денонощието бяха до мен..за една година намерих хората, на които наистина мога да разчитам..и час сега осъзнавам колко много ми липсват за тази една седмица, през която не сме се виждали \: Искам да ги видя всички дори за част от секундата..искам да видя усмивките им и глупавите, но любими смехове ^^ Най-кофти е, че всички ще сме пръснати из цяла България..цяло лято >< Най-вероятно чак другия месец ще се видим..А така ми се иска да са до мен..точно сега..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Супер съм,мисля да си лягам или пък да гледам филм..нз ще видим![]()
как да съм?! суперднес пак се сдърпах с гаджето ама кфо ми пука нали след ден два ще ми звънне ии все едно нищо не е станало
![]()
амин накрая им теглих една дълга
сега пак някой ще ме намрази щото му казах истината
ОДИН!!!
Тъжно ми е, направо ми се плаче. Искам да го видя!!! Искам..а няма да стане скоро..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Weewee! Съсипахме се!![]()
прекрасно.. по-влюбена от всякогаслед половин час тичам към тях .. и ш ходим на едно езерце да го давя ;д обичамм гоооооооооо
![]()
Иде ми да тегля една на всички вече писна ми...Само проблеми,защо веднъж нещата не се наредят както трябва а се някакви тъпи неща да стават.
![]()
![]()
И като добавивм,че ми у ужасно зле...тъпия ми стомах ко иска...не ми е до него
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
оф как да съм ще бия 2 часа път за да ида на зъболекар...а как да съм?![]()
добреееее![]()
само като се сетя колко работа ме учаква![]()
![]()
![]()
![]()
изморявам се предварително![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
епа мн съм добре,ся ще ям и ще гл филм![]()
Супер съм![]()
Тъпо ми е. Отново!
Утре е големият ден.Малко ме е яд, че плановете за киното днес пропаднаха, ама ще го преживея, айде... И без това не ми се стоеше сама после
![]()
Пф, ако можех да отида и на басейна....![]()
Уникални моменти т'ва лято. УНИКАЛНИ.![]()