- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
XTREMEFREERIDE ..... karti6 me maina4estno ot vs samoti si vesel baxti 6emeta
![]()
po dnevni4eto mi super sam weeeeeeeee eiiii ailiak bira mira niakoi dr m...
leko v oblacite da sme se6tate li se..
ailiak lqto 6te si jiveq i dnes 6te napravo tova koeto trqbvaa za6toto po dobre da riskuvam ni6to nqma da zaguba nai mn da spe4elq pojelaite mi mn uspeeeeeeeeeeeeeex ioooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
Голям е сладур. Наистина ме кара да се чувствам добре. (:
А ония женски от класа са баси и злетаците. Хипер тъпите, човек. ;д
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Женско съм.Първоначално написано от Hipitooo
![]()
Иначе бахти якото ми е. ^___^ Много добре се чувствам, вчера беше сумати якия ден. Така не се бях напушвала никога. ;D Друго си е. И как се наядохме, малеее.. Whew. <3
Днес ще погледаме някое филмче с моя дивак да разпуснем малко след вчера, че аз лично съм супер бльогава след всичко. Приличам на течна солета. :Д
Иначе седмицата се очертава супер весела. В Четвъртък Алекс може да спи в нас, освен това сутринта може да отидем на плаж. Пък утре съм на рожден ден, което означава пак пикник, ама тоя път по-полека, че не съм с дивата компания. Тия са некви спокойни. :Д Петък вероятно пак на плажче.. абе, Уни! Направо ми е яко кеф така. ^__^
Оххх, нямам търпение вече да отидем на море, много искам, много, много, много!![]()
ПП: Имам една идея за тема "Вашето лято - Документирано", ама не знам в кой раздел да я шмугна. Идеи?!
бясна съм,изгубих 20 лева...ся остаам без сандали ......ся ще карам със стаите на екскурзията,пък после кат са върна в Бс може да си зема някви.......
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Училище и приятели,според мен,нз,както си решишПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Интересен ден беше
Макар и странен.. хареса ми. Емоционална девойка, но пък,.. точно там и е чара. Останах доволен, надявам се и тя. Да видим как ще се развият нещата... аз ще следя историята.
Иначе.. като идиоти се мъкнахме по цяла София :Р Абе добре ми беше (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Лично творчество? Предвид че ще са снимки?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Ако не - Всичко тийн на куп![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
яд м е заради парите,ама иначе,кво да се праи.....Иван пък щял да идвал до нас ...хаха..и си мисли,че ще се вържа,да не съм тъпа е баси смешката дет е![]()
Оффф писна ми от него вече бееееАко не иска да се видиме да ми го каже басси! Но пък някакси не мога да му се сърда.... общо взето- яко shit!
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
![]()
![]()
![]()
Яко айлячец. Музичка, след малко и книжка. Пръдлите ми дойдоха на крака. Яд ме е малко, че довечера ще изпусна поливането на изпитите, ама к'во да се прави. Трябва да събирам сили за петъка.![]()
Ми .. добре .. уж.
Колко рев падна като си тръгваше ;х не е истина...
Е, да... ще го видя след 1 месец ама..![]()
липсва ми още от сега..
бях му се метнала на врата и не го пусках .. не исках ..
трябваше да тръгне в 4 а до 6;30 го бях гуш и не го пусках .. и само рев .. ;ДД
ОБИЧАММ ГО !![]()
Днес беше един от най-хубавите дни![]()
Ммм чувствам се напълно безгрижналято е няма даскало и всичко е ОК
![]()
![]()
![]()
До преди малко бях супер,ся ми е някак много умряло...![]()
;]
Краката много ме болят.Тая работа ме утрепа.И утре пак съм цял денДано вече да ми е последният деннн не искам да работя :С
епа хубаво зарибява по скайп,ама на живо е като агънце![]()
Срамливо е момчето, ще му мине. Надявам се да го отракаш.Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
Добре, че с моя е обратното.![]()
4 дни до рожденния ми ден а аз се чувствам като пълно нищо, малко е да се каже, не искам никoй да ми честити, никакви подаръци, дано всички забравят, че имам рожден ден. Толкова ми е гадно просто не е истина, понякога ми се иска изобщо да ме няма на този свят за да не съм в тежест на никoй, просто да изчезна и да не липсвам на никого. И сега се чувствам точно така, просто немога повече. Исками се да заспа и когато се събудя всичко да се оправи, всичко да е наред. Толкова жестоко съм наранена и толкова жестоко ме боли, че незнам на къде повече...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Добре.Най-сетне една вечер почивка...Ще си легна рона ще спя повечкоДнес разбрах,че ще ходя на още едно моренце ммммммм поне нещо хубаво веднъж да ми се случи
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Изморена...
п.п. Кво му става??
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Малко съм изнервена, надявам се утре всичко да мине добре и след това да съм доволна от резултата![]()
Иначе сега ми е някакво скучно... Нямам търпение да минат днес и утре и да се пусна по течението.![]()
Най- тъпият ми ден през лятото до сега![]()
Тойе тук а Тя хо харесва
.. кфо да прая ..
![]()
Утре ще го накарам да ме покани на купонаще се натряскам и после още един купон у нас
с моите БФФ .. едната го харесва, а другата и помага той да я хареса..
гладна съм и ми е някфо такова смотано .. ше си взема семки и ще гледам ня'къв страшен филм![]()
П.С. Дано утре да се оправят нещата![]()
*сън*
супер съм![]()