- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Писнаааааа ми беее >< Баси, заобиколена съм от възможно най-егоистичните същества, мислещи само и единсвено за себе си и такива, които изобщо не могат да се осъзнаят кои са и какви са..Като ми е тъпо никой не се сеща за моя милост, а когато вече се съвзема и се чувствам добре, все ще се намери някой, който да ми развали настроението и да почне да ме занимава с неговите глупости, да им имам и наглоста на всичките \: ..толкова са долни, че не могат да се усетят дори..Как е възможно да започне просто така от нищото да се заинтересува от мен, да ми звъни на ден по сто пъти само за да ми каже къв филм бил гледал..Много ме интересува сякаш к`ъв е и с кво се занимава..никво спокойствие, нищо..А хората, които обичам най-много са някъде там.., започвайки да ме разочароват отново, давайки обещания, които не могат да изпълнят..И този град, така скучен град \: изчерпах си всички занимания и забавления за две седмици..баси и ваканцията..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Прецакана, още цял час преди да си легна...
ми тъпооооооооо мега тъпо надеждите ми за яко лято просто са разбиха като стъкло в камък ..........няма да хода на продиджи ,нищо няма да права и съм си сама и кво да ви кажаааааа тва ееее мега тъпата раотааааааааа........................ .......после ша ида са напия и може да съм по хепи ...![]()
![]()
ако имам късмета и масур да врътна може и да са опраа
![]()
Вкусно ми беше.
Ама много ми се спи :С Не искам да ходя на работа ;С
Мразя, когато някой се опитва ми дава тон в живота, при положение, че точно този същият някой, изобщо не присъства в него. Мразя и когато някой се държи като жертва, въпреки че изобщо не е в правото си, и аз, разбираш ли, трябва да се чувствам виновна едва ли не, че си търся правата. Мразя и милионите изцепки, на които съм ставала свидетел. Направо излизам извън кожата си, когато имам моменти на слабост и осъзная, че се тровя, докато някои хора си живеят живота и пет пари не дават. А пък колко обичам да ми мрънкат на главата 2 часа колко отвратителен бил живота, и то 'щото нямали пари. Ебати и меркантилността, и наглостта, и не знам си кво още! Дебили с дебили!
На плюмка живот са всичките, аз да нямам желязни нерви и търпение!
'Бахти и малоумното - бъди любезен, учтив и добър, че да ти се качат на главата!
След час и половина тръгвам, малко съм изнервена и се надявам да го взема тоя шибан изпит най-накрая, че ми писна вече.Дай, Боже, петица
![]()
Боха ми са ама толкова много че и представа си нямате ее колко ми са боха ей ся да имах да си свия да си опънааааааааа ама на и масур няма и продиджжи и направооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пуши ми сееееееееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъпо ми е,а не трябва да ми пука за нищо.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
аз съм най-големия изрод, как мое да се разбия така бе.... повече никви наркотици,не мога..
и съм се превърнала в алкохоличка бе батееее,не съм изтрезнявала 5 ден вече,е и са си пийвам уиски хахаха![]()
и правих най-прекрасния секс в живота си. цяла нощ.![]()
Божее .. как .. защо![]()
като ми се обади.. и като чух гласа му..
всички спомени преминаха.. всеки един по детайли за 10 секунди.. и като каза `обичам те` се разплаках.. толкова ми липсвааааааа![]()
![]()
![]()
Сънена съм още. Тези оставащи 12 дни ще ми вземат здравето. 'Баси напрежението, 'баси чудото! Баш накрая ще почне да ме тресе треската.
супер съм,тука с брадчеда са разбиваме![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вчера бях меко казано "РаЗбитА" .. Днес съм малко по-добре, но ден като вчера не искам да имам никога ....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Пф,искам да замина вече.Писна ми ,ще полудея.
Мм снощи си искарах супер забавнообаче последствията са неуписуеми..
Мнооооооого ми е лошо, главата ми е компот и някои моменти май ми се губят
![]()
Скоро неискам да подушвам алкохол кааааамоли мартини и шотове с бейлисс
![]()
Много зле..
Все още не мога да повярвам, че наистина го няма вече.. Не бяхме толкова близки.. но като знам, че няма да го видя никога повече.. ;(;(
И тези съмнения с моя.. направо ме разкъсват.. ;(
И ми омръзна да се чувствам като носна кърпичка.. Опитвам се да помагам на всеки, нося толкова много чужда болка на гърба си, а в тоя момент, в който най-много имам нужда от малко подкрепа.. няма никого.. ;(
Разбира се, че всеки е погълнат от себе си..
Хипер скапаното.
Хипер скапаните приятели.
Хипер скапания ден..
Оф.. ;/
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Е така:![]()
Скучно ми е, топло ми е и общо взето не ми е кой знае колко добре![]()
Поспах, поулях се с количеството шоколадов сладолед и светът вече изглежда по-красив и по-добър.![]()
Наближава. Обичам! <33 На отиване няма как да пътувам с него и да искам, ама на връщане...Мх, само хубави неща му мисля.
![]()
добре ми е![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
влюбена, влюбена, влюбена ...![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ох цял ден на басейнче в 33 градусовите жеги
размъти ми се мозъкът от пързалката...баси...отживях си![]()