- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Хубаво, хубаво, колко да е хубаво?!![]()
Леко сдухано![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ядосвам се,баси клюкара дет е брадчед ми напраоооо...........![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Болят ме краката от обикалянето днес.. и по-добре съм била.
^^^
Бургас <3
Оле на басеина беше суперррМилото се държи мн готино в последните 2-3 дена..Ох много си го обичам
Ся излизам със няколко аверчета на по биричка.. ;д
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Липсва ми. ;\
Оф как искам да го гушна вечее !![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Притеснено ми е, надявам се страховете ми да не се потвърдят.![]()
Айляк съм.
тя ми прати смс да вляза в скайп, щото утре ше ходи на село.. аз от телефона си влязох в сайта на мтел и й написах смс, че не мога да вляза в скайп, щото съм навън и от телефона й пиша... дали ше ми повярва? Дано, щото с нея явно остана, те другите всички се изпозаеха... и ме имат за приятел само.. деа..
Зле...Като умрял хепи енд на красив филм.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И цял живот да поливаш цветето то пак загива .. осъзнах го тази вечер.)[/b]
спал съм точно 4 часа... ше й счупя главата на таз чучулига, дето цяла нощ ми пищи на главата! Е*и му меча, лягам, аха да заспя и няква птичка почва да кряска... и не спира, мамка й... даже вчера бяха 2! Едно ято да дойдат и своеобразни вувузели, да ги ева... кафето с тинята го пия... днеска както е тръгнало, няма да свърши добре.. хуу поне, че знам, че ше свърша с над 5,50.. ся след час тряа ида да си взема бележника... лошото е, че тя отиде на село днеска.. или ше ходи.. ама ше се чуем, няма да оставя нещата тка..
Изобщо не се наспахТака да мразя да ходя при другия ми родител... Не стига, че собствената ми къща ми е станала супер противна, ами и за капак вчера, освен всите гадни щурци и всякакви други такива, онея идиоти от съседните стаи решиха да стоят до "ранни зори", в компанията на няколко бутилки алкохол.
Резултатът беше отчайващ - цяла вечер будене през час.
Добре, че днес няма да съм пак тук.
И дано изпитът мине добре, искам петица, мамка му.
Имам голяма уста и никаква мярка.![]()
Обичам да вбесявам хората и после да се правя, че нищо не е станало.Радвам се, че все още се намира кой да ме търпи.
И, ЕСТЕСТВЕНО, плановете се объркаха в кажи-речи последния момент. То нямаше просто как всичко да е толкова хубаво. Ебати хиените долни, всичко е резервирано, КОГА успяха?!Все тая де, и друго място сме си харесали, тъкмо там не съм ходила от детските си години. При повечко късмет и липса на лешояди, тоя път ще има свободни места. Дори и да е заето, пак няма да има празно, 'щото има още една възможност, ама чак края на август. Не че не ме блазни идеята на рождения ми ден да съм далеко от тук, опъвайки моШно кълки на някой шезлонг, както миналата година, ама... Не си е особено оферта, края на август е студ и мраз.
Ии, да му се невиди, няма топла вода, а тъкмо се бях наканила да мия съдовете.![]()
Днес ми е много бъбриво.![]()
ся станах,добре съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Преди мъничко станах. Помня, че снощи едва заспах. Дано времето е хубаво, защото мислим да ходим на плаж няколко човека. Отивам да изпуша една цигара да се разсъня.
^^^
Бургас <3
Не се наспах, вчера не беше кой знае колко грандиозна срещата с милото, ся се изкъпах и всички останали процедури.Мислих деня да е много ползотворен, но много ме мързи да правя каквото и да било.
Спала съм цели 6 часа,yeahhh (rock)И все пак не се чувствам много зле .. хаха излъгах направо ще полудея ама това ме очаква от сега нататък.Обръщаме страницата на новия ми живот.
![]()
Спи ми сееее ;(
Днес плановете ми са да не се прибирам цял ден (ако има с кой да вися по кафетата) и довечера биричка![]()
:P