- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
тъкмо пак излзиам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Недорасла съм. Много. Само глупости правя. И после трябва да ги поправям. Че и отговорност да поемам. На всичкото отгоре, колкото по-дърта ставам, толкова по не действат многострадалните физиономии и умилкването. Гааадна работа общо-взето.
Станах преди малко, облякох се и ще ходя на работа да сменя брат ми. Навънка е пълен ад. Дано деня бъде хубав. Обичам го.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Спала съм около 6 часа. Не ми се спи, но ми е адски гадно и тъпо. Много ще ми липсва!![]()
Много уморена, ама май няма да спя. А може би малко. Пффаа, колко ме умори тоя плаж.. ама пък си прекарахме супер. Утре пак. : )
Доста зле, за малко да скъсам с приятеля ми и нещо бях в болницата снощи ..![]()
Бургас
![]()
уникаааааааааалнооооооооо ооооооднеска яко купонясване
![]()
![]()
Много жега. Много спек. От т'ва гребане ръцете ми са повече като аксесоар, а не като част от тялото. Пфу, че трудно. Ама няма как. Ако успея да издържа до другата седмица сигурно ще продължа да греба![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Изморена и болна...след малко трябва да ходя на лекар,а така ми се спи...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бях много зле, но ся съм добре като се направих, харесах се, плюс тва ся Кемал си е нормален най-сетне.Иииии след малко излизам какво по-добре от тва : ) И е хладничко - тва е най-якото, ще се облека най-сетне добре.
Минах си мишниците, къде къде по-добре си е така.... Днеска сигурно няма да се излиза... Голяма жега бе![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
перфе.![]()
супеерр![]()
малко ми е горещо, но това няма да развали доброто ми настроение :P
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
колко е хубаво да плуваш в дъждасамо дето не можахме да се попечем ама нищо пекна за малко и съм почерняла мъничко
![]()
![]()
Гузно се чувствам... Ужасно несериозен човек съм, направо си се дразня. Пропуснах си урока, защото ми се ходеше на плаж..Иначе се чудя дали някой, който винаги е бил в графа приятели, може да мине в другата. Странно е, не искам така!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Никакво настроение....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ужасно съсипан![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Добре съм,обаче всичко става толкова бързо,утре вечер заминаваме за София и после към Виена ^^
Ъ, бива.. Четем "Железният светилник", че иначе скука.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
сега хапнах и мисля да гледам филм
Супер динамичния ден. Най - накрая нещото, което ми липсваше от толкова време - постоянното движение нанякъде. Отхвърлих си доста работа, никакво време не съм имала за забавление, но самата заетост с нещо ме ободри и въпреки адската умора от пътуване и от гадното слънце, съм супер удовлетворена. Сега ще си догледкам филмчето от снощи и после се хоризонтирам.
оф оф оф ще поканя аз някое гаже в квартирата, ще отида да видя истина ли бирата, ще покажа за нашата среща причината
удриииииииииииии
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Главата ми ще се пръсне след малко..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!