- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Скучно ми е малко. Искам вече да изляза навън.
гушкам си сестрата,иначе съм добре![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
супер съм,ся малко cs![]()
развълнувана и нетърпелива ... Искам да дойде утре по-бързо![]()
Memento mei, memini tui!
Тъпо ми е, горещо ми е, раздразнителна и агресивна съм. Довечера май ще хвърчат глави.
Искам Август ..да си го прегърнааааааа... да го стискам до като му изкарам въздухаааааааа... ах
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе.. бивам горе долу.. малко ми е сдух ама ще се оправя..
чакам да стане 9 че брадчед ми да дойде,оле не мога да повярвам,че утре по тва време ще сме там ^^
Колко неща имам да правя а как ме мързииииии. Изгоря ми електрониката и чакам утре бащата да ми донесе джаджите и да продължа с техническите проучвание за КОЛА НА ВОДА. Целия съм в химикали. Имам да разглобявам цяла кола прецаках няколко сделки. Абе на село си е FUN!!! Пожелайте ми успех. Нямам търпение да мине идващата седмицаи да се върна да се разбия на планета дерби; като цяло не ми е скучно. Ко ви занимаам с мойте глупости ....
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Гаден, дълъг, ОТВРАТИТЕЛЕН кошмар! ;\
Повече няма да заспивам!![]()
И все пак, добре че беше любимият татко, че да ме успокои.![]()
![]()
прекрасна вечер и накрая трябваше да се сдърпаме гррр мразя когато става така![]()
MEMORIES![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Същото. Е, ние се видхме преди едва часа, ама сега пък горкия, главата му ще се сцепи от болка /вече му се ядосвам, че нищо не предприема/, ама не си ляга, да ме чакал.Първоначално написано от gLypChenCee
![]()
И после.. аз винаги съм със съмненията, че ме лъже, че наистина ме иска. Днес казах първото си обичам те, на момче, като беше пълно със смисъл. Въобще чувствам се влюбена до уши. Утре пак ще се видим. Страхотно лято, само заради НЕГО!![]()
![]()
Отдавна не си бях ревала от щастие..![]()
Много го обичам <3
О, вчера беше страхотно. Чувствам се добре и уверена, че мога да си заслужа добра оценка, въпреки тоталния резил първия денПосле и вечерта си прекарах стабилно добре, до най-малката подробност, което окончателно ме зареди с положителни емоции.
И сега съм гладна, ама трябва да лягам, щото утре пак ще се става рано за едно последно ходене по мъките
![]()
Страх ме е, и ми е някакво криво.. имам чувстово, че съм сама. Не съм искала нищо от никоог а се чувствам длъжна. Сърцето ми .. бие някак си различно.![]()
Тая днеска съвсем ме обърка отвсякъде. Уж трябва да ме обнадеждава това, което ми каза, ама все пак.... как да се радвам без да съм го видяла черно на бяло? Всичко става... Дано след 9 дни да има шампанско!
Криво ми е. Мислех да правя палачинки - осуетиха ми се плановете. Дояде ми се сладко - естествено, че няма вкъщи, та се налагаше да слизам до магазина в тоя противен пек, всичко ми се разбърка. Стига толкова витамин D за днес, отдавам се на заслужен мързел. Вкъщи е хладно и не влиза никаква светлина, 'щото навсякъде съм спуснала щорите, хъхъ.
И понеже май няма изгледи да си намеря хубав филм скоро, ще звънна на Елизара, да ме позанимава малко с глупостите си.![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Тъпо ми е . Липсва ми. Объркана съм ...
Той е прекрасен ..![]()
![]()
обожавам го..
супер съм днес ще купонясвамее![]()
![]()
![]()
Снощи се разбихме,понапихме се,побягахме иии ... легнах и умрях.Тъпото беше,че трябваше точно,когато се прибрах с толкова концентрат в кръвта да му видя новата снимка на,която е ... мале.
![]()
Пффф повече никога няма да го имам и ще си го докосвам през монитора .. хаха .. мисля,че е време да се примиря вече и да не си давам напразни надежди.Пък и бая болка ще си спестя като го няма .. но и бая щастие.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Колко бързо минава времето. Спомням си какви хлапета бяхме, когато се запознахме. Не че сега сме пораснали кой знае колко много, но в сравнение с преди.. Някак различно беше. По-чисто, по-миловидно. Не че сега ми е зле, напротив. Просто сравнявам и си давам равносметка колко много сме се променили и двамата за тези 2 години. Прекрасно е, че още се обичаме толкова много.. <3
Гледам да не се отдавам много на размисли, че все попадам в задънена улица ;d... изпълнителен директор съм на дружество "Животът ми е лек"![]()
![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Добре, защо трябва да има такива дни в годината?
Едва обяд е, а на мен ми се случиха всевъзможни гадории. НЕ Е ЧЕСТНО, БЕ! Преди 5 минути бе последната капка, за да ми прелее търпението. Повече - НЕ!
Мисля да постъпя по възможно най-зрелият и нормален начин за такива случаи - ще си скрия главата под възглавницата, ще спя поне 5 часа и няма да общувам с хора поне 2 дни, че съвсем да не съсипя всичко.![]()