- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
гладна съъмм![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Боли ме корема отново. Нямам търпение да се свърши. Статиските от снощи ми харесаха и много ме обнадеждиха. Още само 8 дни мъчение. Скоро сигурно и часовете ще започна да броя.Плюс това Мъррр седи настрана и вече няма каша около мен. Всичко е подредено и приятно. Дано другата седмица да стане хавата и да се видя с онзи сладур.
Чувствам се мега тъпо и ми се ходи на плаж...![]()
![]()
в цикъл съм
![]()
whewww, добре, че ми дойде, та за морето да съм ток и жица! (:
Много ми е мъчно за него, искам да го видя, нямам търпение да дойде. <3
искам да ми свършиПървоначално написано от XheroineX
и искам да го видя
тъпа жега
охх...вън баси жегата....липсва ми МНОГО искам да го видя....тъпо ми е...и тъжно..
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Като прасенце. Розовичко, със завита опашчица, мъничко, но с голям шанс да стане огромничко, посредством лакомията си и всичката захар, която поглъща тия дни без капчица срам!![]()
И все пак, ще ходя да направя известна серийка упражнения, че да ми е чиста съвеста и после - бум в леглото!![]()
Ще се събудя след около 6-7 часа, тъкмо за да си изгледам "Д-р Хаус" и "Семейно право" после, то ще се и разхлади, и отново ще подремна блажено. Докато не стане пак 7-8 сутринта и гадното слънце не почне да ми огрява и отоплява стаята. Но нищо. Тогава дават пък други забавни сериалченца и ще отбия скуката. Евентуално утре няма да е загубен ден, като днес.
Препрочитайки си поста, определено смятам, че трябва да си намеря работа, защото жегата и скуката не ми се отразяват добре, особено когато имам място, където да си излея душевните излияния.
and I'm guess I'm just a fool I'm keep holding on to you <3
Беше що годе хубав ден.Много се натъпках в тоя ресторант малее :С Оох така ми липсва мояяяя![]()
отдавна не се бях чувствала толкова влюбена..
сега ще го извикам да спинкаме заедно..
Йеп! <3
..охх..толкова много ми липсваискам да си го гушна....
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Охх .. как може да съм толкова влюбенааааНаправо.. И сега какво ?! Ще се мъча до септември месец ;хх
Неприлично Щастлива .. : )
Аххх, колко много искам вече да дойде.. Нямам търпение да го нагушкам. Няма да спим тая нощ ПЪК!
не трябваше да бързам да се радвам![]()
не ми трябваше точно сега, точно днес
не могаааааааааааааааааааа :@
Oh.![]()
Chuvstvam se zle ot 1 sedmica nasam...Neznam kakvo da pravq....Lipsva mu ujasno mnogo. Do predi nqkolko dni mi obqsnqvashe kolko mnogo iska da e s men, kak e lud po men i me e chakal 1 godina. Taka si beshe... I kogato nai-nakraq povqrvah, che naistina e seriozen i mu kazah, che i az iskam da sym s nego se sluchi neshto, chesno kazano neznam kakvo. Ot nqqkolko dni me podminava i ne mi govori. Opitah se da go potyrsq i da si pogovorim, no ne me otrazqva.... ZLe sum, mnogo , mnogo.... iskam go!
Sujalqvam, che pisha na latinica, no neshto ne moga da se opravq s kirilicata....Nadqvam se , che shte me izvinite. :P
Толкова се изморих днес. Кажи-речи цял ден на плажа.
Обаче определено започва да ми става скучно. Друго си е да има кого да следиш, след кого да въздишаш и тем подобни. Липсва ми някак си усещането.![]()
Тея вчера дойдоха да монтират климатика и спалнята. Брей, единият беше учудващо сладък. И толкова. Нямаше как да реагирам особено, с родители наоколо.![]()
Отново се чувствам гадно, незнам защо не спират всички да ме нападат. Наистина започва да ми писва, всеки май си търси причина да се скараме. Дори незнам на него какво му става, вечно е недоволен, вечно сърдит, нацупен и така нататък просто незнам вече, незнам какво да направя за да се почувства добре. Чувствам се толкова зле, че не е истина просто.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Пак я сгомних. Поне е сигурно, че е за последно. Наистина! Още само 7 днииии!![]()
Странно ми е .. хем ми е весело,хем ми е едно такова побъркващо ;/
Не мога да заспя![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
беше много хубаво!
ама сега го няма вече :\ тръгна си,
Грррр.