.
Отговор в тема
Страница 46 от 117 ПървиПърви ... 364243444546474849505696 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 2925
    Град
    ForSaken city (:
    Добре съм. Ще го преживея.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цяла вечер с Нея.. уж всичко бе наред.. изведнъж не се появява на скайп след като каза, че ще го направи.. аз като първия глупак я чакам цяла нощ и сега пак не ми пише.. Имам чувството, че се боря за отдавна загубена кауза ..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Като се сетя за снощи и направо .. Искам днеска пак да ми е толкова хубаво.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оохх отивам на доктор ей ся :С Дано всичко е ок.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    откачено.

...малко ми е скучно...липсва ми....
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Наспах се много хубаво, но ми е адски топло
    Утре вечерта пътувам за Бургас и честно казано вече с нетърпение очаквам момента, когато ще се топна в моренцето
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Fuckeeeed! тоя тъп крак не минава >.<,
    а толкова искам да се оправи вече и да мога да излизам като хората..
    Пффаа. :\

Пълен айляяяяяк (слънчицее)

Град
    [На Метри От Земята]
    сънено ми е
    Просто аз

Мега фен Аватара на iiordanova
    .. crazy!

Оф, тоз досадник... няма ли си личен живот, не излиза ли... От вчера се запознахме, а вече ми е хипер досаден.
    Пътуването за днес се отмени, след един час слизам на басейна, тъкмо да се изнесат хората и да ми се освободят шезлонгите.

Обичам го т'ва лято

ВБЕСЕНА! АБЕ, КАК МОЖЕ ДА МИ СЕ НАЛАГА ДА СТОЯ ОЩЕ 2 СЕДМИЦИ И КУСУР В ТОЯ УБИТИЯ ГРАД, БЕ!? И СЪДЕЙКИ ПО ГУЗНИТЕ ИЗРЕЧЕНИЯ И МУЦУНИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ, МАЙ ПОНЕ 3 СЕДМИЦИ ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА СИ КИСНА БЕЗЦЕЛНО. НЕ Е ВЪЗМОЖНО!

Мега фен Аватара на babity
    Още съм на кантар за довечера, ама като съм си го надробила, колкото и да е гадно, ще трябва да си го изсърбам. А като се замисля... това е края, който винаги съм искала. Щастлив, доволен, без неизказани неща. Просто край. Дано не се разнежа прекалено и да направя грешката да му кажа да ме потърси като се прибере. Отделно, че тоя другия е ебаси лепката, изобщо няма да ми задоволи моментните нужди и после ще драматизира, и драматизира, и да ме преследва за да драматизира. Кофти е също, че Котаранчо нещо се обиди, ама аз пък нищо не съм обещавала... Да се спасяват!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бях на доктор всичко е наред хмдлх.Изчистих цялата къща и сега вече съм спокойна.След час молитвичката, а сега ще гледам малко филм.Това за нло, че ми е интересно.

По дяволите... липсваш ми... <3
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Мега фен
    Град
    <3
    Трябва да се чувствам щастливо. Трябва. И мога. Ще се променя. И ще бъда едно смело,още по-умно човече,на което не му пука за нещата,които тровят ежедневието.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

След една дъълга баня, голямо самовнушаване, че всичко ще мине прекрасно и безаварийно, плодови млекца, ябълки, краишниче на току-що изпечен хляб и вкусни какаови бисквитки, мога да заявя, че се чувствам малко по-добре.

Нещо много съм се скомърцала напоследък, пък не трябва. Поддавам се на моменти настроения и състояния, и върша глупости, и се тровя излишно. А наистина не бива. Толкова хубави неща ми се случиха досега и ще продължават да ми се случват, пък аз само мрънкам и нищо не оценявам. Срамота! Сам-самичка ще се порицавам от сутрин до пладне по тая причина!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    е, точно такива дни чаках! <3
    не ми се налагаше да мисля за него/нея
    и всичко беше идеално
    няма да се тормозя повече, к'вото искат да правят -,-
    (по-добре нищо )
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ами изнервено ми е....
    имам само 5 дни и толкова много неща който трябва да направя и да купя....Надявам се Петък да ми платят поне за двете седмици
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Леле, как само ми разбиха самовнушенията и самочувствието и всичкото, което имам, в момента, в който оня задник се появи на шезлонга до басейна ми. Направо изтръпнах цялата като го видях, идиота му с идиот. Не стига, че ми отрови последната година в предишното училище, ами решил да цъфне и в нашия комплекс. Полудях. Малко остана да викна охраната да го изгони и без т'ва няма права да идва.
    Но вместо това постъпих като една много важна и самоуважаваща се личност. Излязох от басейна, взех си парцалките, изгледах го гадно и се разкарах. И без това кифлите около него почнаха да ме дразнят, не по-малко от самия той.

На плажа беше по-готино, ама тея облаци всичко развалиха. И много ме твари гаджиту на мамчиту - като дойде и е някаква супер ужасна и тварежна. Дано поне довечера да се изнесе при него пак, искам си апартамента за мен.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    чуствам се тъжно,чуствам се предадена,чуствам че го обичам,чуствам че ме БОЛИ!!!!
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Това което разбрах туко що е ужасяваща трагедия. Това което е станало в Сребърна е.. повече от трагично, леле миличкия каква нелепа и ужасна смърт. Толкова млад, незнам това е нещо неуписуемо, аз дори не го познавах а ми е тежко, ужасна трагедия .. просто ужасна
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland

-

пропуснати възможност, е т'ва е! ;>
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Липсва ми бившият ми приятел. Тъпо ми е. Искам отново да се почувствам щастлива.. Защо винаги се получава така.. не мога да определя дори дали се чувствам по-добре или по зле ...просто в мен има една дупка.. една липса.. която я усещам толкова силно че чак ме боли физически !! Полудявам..
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си