- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
депресирана и ядосана![]()
![]()
![]()
![]()
всички ще ходят някъде през август само аз ще седя тука в тоя тъпия град
![]()
![]()
![]()
как може да се чувствам
![]()
![]()
![]()
Същото е и при мен за жалост.. започвам да осъзнавам някой неща но е късно вече..Мисля да се обадя на бившия тези дни.. просто само да му чуя гласа..нищо повече колкото и да му се иска... няма как просто да стане.. сам си изгърмя шанса.. И тъпото е че със сегашният ми приятел скоро правим два месеца, а не искам да продължавам да го лъжа..Не знам как да му го кажа просто.. но ясно е че няма да издържа още дълго с човек до мен, който НЕ обичам.Не ми се мисли просто какво може да стане.. а пък да не говорим колко ще го нараня.. пф пак започвам да си набивам някакви филми.Първоначално написано от Al3ksandra
Ехх лошо е да не знаеш какво искаш..
Минало заминало... Тея не ме изчакаха за един ден, мамка му....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Има толкова недоизказани неща,между семейството , приятелите.Винаги има нещо , с което да се съобразяваш,винаги има някой , който ще ти каже , че не живееш добре.Вечният въпрос е защо хората се бъркат в чуждия живот?Кое точно ги интересува?![]()
Скучно ми е. Сигурно пак ще гледам филм. Как ме прецака обаче, малкото копеленце одеве. Дано да се видим утре.
Нгххххх, утре вече излизам ПЪК! Омръзна ми да стоя затворена..
хубаво, че днес отидохме на пОкниче (както казва (за по-интересно) Алекс) с нашите, та да се разведря малко, че от тоя скапан крак 2 дена бях като затворник. Стига ми толкова.
МНОГО влюбена се чувствам,
а пък той е толкова прекрасен <33 обожавам го! Искам вече да е утре и отново да го целувам колкото си пожелая! Да бъде само мой <33 завинаги го искам!
Единственото,което чувствам е любов,любов,любов .. може би,защото съм много сдробена или може би просто,защото си имам най-прекрасното момче ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
недоспалаа
снощи не ми се спи,днес не ми се става...![]()
Дори силното ми кафе не може да ме събуди все още
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Сънувах го... чудно простоНяма пък, няма да си развалям настроението! След 8 дена се махам далеч от всички спомени, макар че ще съм на 15 километра от него... а и за един ден поне ТАМ...при НЕГО
![]()
Хмм рано рано станах при полужение, че имах възможост да спя.Поне започнах деня хубаво.Сега ако и за напред така правя...
<33 Юпии! happy
Много съм щастлива .. дано само плановете ми не се развалят! ((:
йъп, то се знаеше, че в момента, в който аз започна да се разтичм по него, той ще се превърне в пълния смотан НЕПУКИСТ, отново! >.< Мразя, когато прави така. МРАЗЯ!
Не ми харесва такъв и в такива моменти, ако той не се промени, ще трябва аз да го направя, въпреки, че знам, че пак ще започне да ми говори как се променям и как не съм неговото момиче и бла-бла-бла.. Ама какво да правя? Да му се разтапям в ръцете докато той зяпа в нищото?! Не ми е изобщо приятно така!
<33 Юпии! happy
Много съм щастлива .. дано само плановете ми не се развалят! ((:
Кога минаха тея два месеца от това лято?!
лол, излиза ми се, а всички са заминали нанякъде
и по-добре се чувствам >.<
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Доволна, обичанаследмалко отивам на работа и такаааааааааа до 11 часа
труден ден ще бъде
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Чувствам се зле! Много зле! Не сЪм си и в България.... В Гърция съм, тук е супер, но .... дойдох уж да работя, не мога да си намеря работа това лято.. Не се получи така както очаквах! Сама съм, умирам от скука, няма какво да правя по цял ден! Искам си в БГ вече!
Леле като видях как съм си легнала снощи направо.. Положението е било доста зле.Искам да се видя с милото. :P
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ами горе-долу съм добре. Довечера пътувам за морето - п ооправих малко багажа и така
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ае, опитвам се да си махна известно количество брокат от клепачите, ама не ми се получава.И след малко ще ходя да си направя една тренировчица, че и без това си нямам друга работа.
I wanna be a billionare....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
sooo freaking baadПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Ем неска ми е някво никвоДилема...
Грраууууу, като отнесена от вихъра съм днес,
пхах. Нищо не ми прави впечатление и в същото време съм супер влюбена във всяка молекулка от тоя шитав свят. Не знам защо така, лол. x)