- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Толкова сама..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Миии не се наспах хубаво, имах баси гадния кошмар, че се караме с милото. :С Иии утре заминавам : ( Смисъл трябва да се радвам ама ..
станах преди 20 мин,което не е на добре![]()
иначе всичко е ОК![]()
Скучно ми е, чакам Марина да се върне от море..и във вторник като съм почивка да излезем с Маринчето и Диди![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Оправихме се, аз така гримирах мама, че стана по0хубава от мен![]()
дано станат яки снимчици :* И като се приберем трябва да стягам багажаааа
![]()
Почти не съм спал тази нощ....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от brutaLxxbunny
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
хах леко разочарована.. ;д , защото току що видях,че не са ме приели от първо класиране.. , но надявам се във второто вече да ме приемат някъде !!![]()
Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !
Никак не съм добре, днеска май ще бъде ГОЛЕМИЯ ДЕН !![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
+1Първоначално написано от Phobiaa
Memento mei, memini tui!
Уф .. четох толкова много , че се схванах на това легло ..Ама пак ще чета де. (:
По-късно ще изляза и така.
Тези дни ми е доста тъпо честно казано, ама карай.
Сега мисля да направя една кратка тренировка , за да се раздвижа малко..![]()
(:
...СкУкАА...ощее малкоо и на вън ^^ <33
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Влюбена. Аз така от месец вече.![]()
Ама моя като изпадне понякога в едни емоционални моменти и почва да ласкае.. чак си мисля, че иска нещо специално.![]()
Всичко стана толкова бързо.. Мале ама как нямам търпение да почнем училище.![]()
Всеки божи ден ще сме нон-стоп заедно, а и с тез нашите планове да пропускаме дни..![]()
Как не сме се запознали по-рано.![]()
Само за довечера с тез неговите диваци ме е страх какво ще правят. Уж карти, карти хубаво. Ама като знам, че ще има и цигари, сигурно пиене.. Ама уж каза, че няма да позволява онея да викат момичета. Аз просто му казах, че му вярвам и така..го подкрепих, ама все пак ми е притеснено. Дано всичко си е без изненади, само искам да си прекарат хубаво. А вторник ша са видим.. Тогава е големия ден..![]()
![]()
Обичам си го.![]()
По,което и време да реша да си легна ВИНАГИ ще се намери някой,който да ме събуди.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Излиза ми се, ходи ми се на разходка, ама тея двамата смотаняци сигурно се шибат и ще ми е гадно да ги притеснявам... Льонка още я няма и нея, гадта. То.. за излизане все се намира някой, ама имам още работа по колата, мамка му.
Изненадващо добре
^^ Ако нямаше да ти мине, тогава щеше да е зле...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
В ужасно тъпо положение съм..Смяятай момче да моли за втори шанс, а на мен като че ли не ми пука.. Това не съм аз..превърнала съм се в ужасна непукистка. И след малко пак ще ми се обадипак трябва да му го повтарям, а той пак ще ме моли,а не искам.Толкова ли е трудно да го разбере.. всичко свърши.. Сам се прецака вчера.
В последно време много ми се насъбра, не знам какво да правя вече..бахти филмите
Първоначално написано от Assshley
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Тъжна и разплакана,липсва ми толкова много,толкова много съм свикнала с него,че усещам присъствието му навсякъде,виждам го пред мен,липсва ми,толкова много ...![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Нетърпелива и изнервена( имам чувството , че даже няма да мога да спя ) ... до 2 дни трябва да ми кажат едни много важни новини от които ми зависи как ще прекарам остатъка от ваканцията
Memento mei, memini tui!
Разочарована ..![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha