- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Супер нервна .........[/i]
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Гърлото ме боли,в супер гадно настроение съм,провалиха ми се всички планове за вечерта и не съм се чувала с моя ама той сигурно бачка.Изобщо голям кеф ми е .. Поне да си направя някаква уговорка за излизане,че ако трябва и да стоя в къщи цяла вечер ще пукна.;// И ми е скучно.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мм поне филийки си опържих.![]()
![]()
Днес ще се отдам изцяло на филми и мързеллл.![]()
![]()
Утре ще му мисля.
![]()
Big or small, lies are lies!
лягам си, ще чета нещо, а след това кино?
прекрасен ден - вали ;>
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
добре,че се върнах от магазина с колелото по-бързо,че май ще завали![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щастлива съм!!!
Най-после излязоха резултатите за първо класиране и с милото сме приети![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Страхотно! НЕ мога да повярвам, че най-сетне заминавамееУтре пазаруване, багаж и моренцееееееееее
![]()
Ебаси .. всички се замъкнаха на малоумния концерт .. а аз кво да правя сега ..Сигурно ще си изтегля някое филмче и после ще забегна някъде из квартала, че .. не се търпи вече.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Суперрр![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Толкова съм болна, че няма накъде повече.
А утре трябва да съм свежа като краставичка, защото ще ми се наложи да обикалям града. Отврат.
ам намерих едни негови снимки с едни идиоти и като ги гледам ми става много смешно![]()
Днес не ми е ден.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
на преди малко се прибрах и ся пиша тук,щото си нямам друга работа
Ем .. смазана ...
I'm inlove with a criminal...
пикае ми се
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тая вечер... тотално несъответствие. В настроение съм да флиртувам, да подскачам по улиците, докато се кикотя с приятелки, да се чувствам истински безгрижна и щастлива.... но съм с най - широката и одърпана тениска на света и просто ще си мухлясвам.
искам го тук и сега,но него го няма,как трябва да съм..![]()
Абсолютно същото.Първоначално написано от babity
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Смотано,,
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
тъпо ми е![]()
върнах се от морето...вчера здравата изгорях на аква парка...ама пък само 1 пързалка успя да ме изплаши да не се пусна по нея...мамка й...май камикадзето беше или свободното падане ама по другите се пусках чак се изненадвам от себе си...е за едната баткото горе трябваше доста да ме обеждава че не е страшна ама...
![]()
ще гледам някой филм,иначе съм добре![]()
Оф, ужасно много ми се спи ><
Супер изморена съм ии нямам и сили да си легна![]()
Утрее, утрее <33 ще бъде мега якото, откога го планирамее д; Само дано не завали, че ще ни развали планове и всичко..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..