.
Отговор в тема
Страница 6 от 117 ПървиПърви ... 23456789101656106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 2925
    МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВАА Не вярвах,че може да се случи някога,но ето че станааааа
    Неприлично Щастлива .. : )

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    И да се похваля вече съм 2ри курсссссссссссссс
    е, честито!

Иначе направо ми идва да се метна отнякъде. Едно такова ми е... безтегловно някак. Като бухтичка съм в лицето от рев и от притеснения. Изобщо не мога да схвана кога, защо и каква беше причината да объркам всичко така жестоко на тоя простия изпит. Почвам вече сериозно да се замислям дали не съм малоумна.

С адашката дръпнахме бахти разговора-сеанс, направо сме царе на нощта

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Няма по-хубава кмпания от адашчето като не може да спи човек! (мечка)

Banned Повече от фен
    сънен...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Бивам

Чак се кефя на гениалния си план, който сътворих. Доколкото знам.. има само едно място, където може да се обърка. Да се надяваме че сегашните ми работодатели са достатъчно глупави и няма да се сетят

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ТОООЛКОВА ми писна да уча вече. Нямат спирка тия хора, ей! Последното контролно ми е във Вторник. На 29ти. Луди. Как ше дават контролно на 29ти?! Тъпаци. ><

Смятях, че е невъзможно, но в живота няма невъжможни неща.
    Аз? спокойно, приличам на останалите..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Страшно объркана се чувствам... Гледам да не му мисля много, но идеята, че е възможно отново да има чувства между нас, ме плаши.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Вече съм многооо добре, само трябва да седна да уча и да си взема тъпите изпити и ще се отдам на едно незбравимо лято ... Как искам вече всичко да е минало
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Днес се отдавам на почивка, никво даскало. Утре отивам да ме оформят и дотам. А Сашка кво се прави и тя на не знам си ква?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ама жестоко ми писна!

бивам .. чакам си петъка ..

Повече от фен Аватара на crazybebe
    ем все още е сутрин нищо инт не е станало след малко мисля се опраам да излизам навън ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Чакам да стане 12 часа и да направя най-хубавото нещо, което ние хората можем да правим.И за жалост, че го пропусках толкова време, но карай ще наваксам инш.
    Как ми се спи, след този уморителен ден вчера :С
    И после как не ми се ходи до училищее

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Ама жестоко ми писна!
    .. Нищо повече няма да правя и да очаквам.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Страхотно беше на даскало..вече сме оформени..
    Ухааа..днес по английски за пръв път не сме работили като другите часове..само пяхме..Radio GaGa..radio goo goo..

Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Голям фен
    дъжда почти винаги ми скапва настроението,но днес не успя :P само госпожата ми по БЕЛ ме ядоса,ама на пук на нея ще ги науча,дори ако това означава да му откажа кафе сиг ще се ядоса или ще му стане сп тъпо и аз ест ще се почувствам виновна и ще отида оффф като се обади ще му мисля сега отивам да зубкам и после на реп нямам търпение да заминем

Град
    Hasselt
    Облякох се, гримирах се малко, оправих си косата.След известно време ще тръгвам до даскало.Хич не ми се ходи.Много тъпо е т'ва за 5 минути да идеш до там, ама карай щом трябва така ще е.След това ще гледам да се върна възможно най-бързо, за да не пропусна нмз

Поразвеселен съм вече

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Писна ми вече от това даскало!Лазят ми по нервите всички! Имам да уча още 100 часа по физика.;х На всичкото отгоре той допълни цялата "прекрасна" ситуация в главата ми след разговора ни по телефона.Адски много ме издразни и само колко беше спокоен лелее .. Ще и изляза и няма да му се обадя на пук.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Самомразя се много кухо парче съм няма майтап
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Град
    Hasselt
    Бях до даскало, разбрах, че съм минала по френски до вторник ще е напрежението как са всички останали изпити.
    Иии преди малко направих второто хубаво нещо в деня Ще се опитам всичките, дано успея макар, че така е по-лесно наще като ги няма.Съмнявам се да успея за следващата в 8 без 10 :С

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Добре, уредих си и къде да спя другата седмица, но ако не си взема изпитите ще се размина с морето, а така ме мързи ... Сега ще се оправям и ще ходя в милото ...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Оо много съм добре, много! Диетата ми върви чудесно, в даскало също е супер. Оправих си оценките, по каквото имах за оправяне. Остана само физикатаа , но нищо там 5-ца ще прежаля, ако не си реша задачата утре.
    А в личен план все едно и също- някой идиоти не спират да ме изненадват и изнервят, но гледам да не им обръщам особено внимание...
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си