- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВААНе вярвах,че може да се случи някога,но ето че станааааа
![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
е, честито!Първоначално написано от mynichka
![]()
Иначе направо ми идва да се метна отнякъде. Едно такова ми е... безтегловно някак. Като бухтичка съм в лицето от рев и от притеснения. Изобщо не мога да схвана кога, защо и каква беше причината да объркам всичко така жестоко на тоя простия изпит. Почвам вече сериозно да се замислям дали не съм малоумна.![]()
С адашката дръпнахме бахти разговора-сеанс, направо сме царе на нощта![]()
![]()
Няма по-хубава кмпания от адашчето като не може да спи човек!(мечка)
сънен...
Бивам
Чак се кефя на гениалния си план, който сътворих. Доколкото знам.. има само едно място, където може да се обърка. Да се надяваме че сегашните ми работодатели са достатъчно глупави и няма да се сетят![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ТОООЛКОВА ми писна да уча вече. Нямат спирка тия хора, ей! Последното контролно ми е във Вторник. На 29ти. Луди. Как ше дават контролно на 29ти?! Тъпаци. ><
Смятях, че е невъзможно, но в живота няма невъжможни неща.![]()
Аз? спокойно, приличам на останалите..
Страшно объркана се чувствам... Гледам да не му мисля много, но идеята, че е възможно отново да има чувства между нас, ме плаши.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Днес се отдавам на почивка, никво даскало. Утре отивам да ме оформят и дотам. А Сашка кво се прави и тя на не знам си ква?![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ама жестоко ми писна!
ем все още е сутрин нищо инт не е станало след малко мисля се опраам да излизам навън ..![]()
Чакам да стане 12 часа и да направя най-хубавото нещо, което ние хората можем да правим.И за жалост, че го пропусках толкова време, но карай ще наваксам инш.
Как ми се спи, след този уморителен ден вчера :С
И после как не ми се ходи до училищее![]()
.. Нищо повече няма да правя и да очаквам.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Страхотно беше на даскало..вече сме оформени..
Ухааа..днес по английски за пръв път не сме работили като другите часове..само пяхме..Radio GaGa..radio goo goo..![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
дъжда почти винаги ми скапва настроението,но днес не успя :Pсамо госпожата ми по БЕЛ ме ядоса,ама на пук на нея ще ги науча,дори ако това означава да му откажа кафе
сиг ще се ядоса или ще му стане сп тъпо и аз ест ще се почувствам виновна и ще отида
оффф като се обади ще му мисля
сега отивам да зубкам и после на реп
![]()
нямам търпение да заминем
![]()
![]()
Облякох се, гримирах се малко, оправих си косата.След известно време ще тръгвам до даскало.Хич не ми се ходи.Много тъпо е т'ва за 5 минути да идеш до там, ама карай щом трябва така ще е.След това ще гледам да се върна възможно най-бързо, за да не пропусна нмз![]()
Поразвеселен съм вече![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Писна ми вече от това даскало!Лазят ми по нервите всички!Имам да уча още 100 часа по физика.;х На всичкото отгоре той допълни цялата "прекрасна" ситуация в главата ми след разговора ни по телефона.Адски много ме издразни и само колко беше спокоен лелее ..
Ще и изляза и няма да му се обадя на пук.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Самомразя семного кухо парче съм няма майтап
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Бях до даскало, разбрах, че съм минала по френскидо вторник ще е напрежението как са всички останали изпити.
Иии преди малко направих второто хубаво нещо в деняЩе се опитам всичките, дано успея
макар, че така е по-лесно наще като ги няма.Съмнявам се да успея за следващата в 8 без 10 :С
Оо много съм добре, много!Диетата ми върви чудесно, в даскало също е супер. Оправих си оценките, по каквото имах за оправяне. Остана само физикатаа
, но нищо там 5-ца ще прежаля, ако не си реша задачата утре.
![]()
А в личен план все едно и също- някой идиоти не спират да ме изненадват и изнервят, но гледам да не им обръщам особено внимание...
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()