- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Повече от щастливааа!! Това ще бъде най-незабравимото ми лято ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
Аууууу неееееееееееееееееее.Нале на ме зверския глад.![]()
![]()
![]()
Тъп ПМС !!!!!!
![]()
![]()
Оф стига дее ..
![]()
Big or small, lies are lies!
супер си бях,докато не напраиха панаирите,баси хората,направо така съм натварена,че определено може и по-зле да стане
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Странно (повече в добрият смисъл) очаквах да стане така,но не толкова скоро..Сега само ще наблюдавам![]()
мина ми малко![]()
Ох как ще ми липсва.. Тва беше човека с които споделях всичко..не трябваше да е в тая Испания.. ;( ;( Добре ,че останаха още 3-4 човека,които имам доверие на тях![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Радвам се за нея .. но въпреки това ще ми липсва , бях си свикнала с неяПоне с него ми е добре
Нямам търпение довечера да го видя.. ;]]
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Невероятно добре.Мисля да ходя на плаж и да си прекарам един чудесен ден.![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Оо ужасно.Сънена съм, пие ми се кафе и си задавам въпроса - защо по дяволите продължавам да го сънувам, след като не трябва да имам нещо общо с него !?Нали все пак тези сънища означават все нещо, а те са прекрасни.Уф.. спирам да мисля за всичко, пък каквото стане.Няма да си тровя малкото нерви, които ми останаха.Хах..
![]()
Предполага се, че трябва да ми ее гадноо...гаджето ми се оказа пълен кретен ии всичко приклучии... а аз за сметка на това неспирам да се лигавя да се смея иии забавлявам![]()
![]()
![]()
![]()
липсваха ми тези разговори<3
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Супер съм , доволна , щастлива , усмихната , добре настроена ..![]()
На кеф съм днес ..
Дано плановете за утре не се развалят , отново. (:
добре съм,много ме забавлява![]()
След малко излизам и се чувствам мнооого добрее.И от него не очаквах такива неща, ноо ..
![]()
![]()
Супер беее(да чукна на дърво).Щастлива съм и аз най-после.
![]()
![]()
на ся се прибрах, добре съм![]()
тия дни ми е некъв страшен кеф, нема такъв рай.
ама сега ше става от тегаво, по-тегаво.. и кат знам, че утре ме чака цел ден път, не ми се верва. ма нищо, да се радвам, че и по-зле ше бъде.
the sky is the limit.
Много ми се спи. Днеска пак бая работа се свърши и след малко ще се трътвам до Спайк.
до ся гледах един мн готин филм,добре съм![]()
Бясна съм! Някой даде ли ми пистолет, ставам сериен убеиц... Мамка му, нямам къде да си излизам гнева!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
мисля си за миналото,за ко трябва всяка вечер по тва време да се сещам за всички щури моменти![]()
Чувставам се многооо объркана .. преди близо 5-6 дни скъсах с гаджето,а онзи ден той ме викна да излезнем .. беше само като приятели .. тази вечер правих едни глупости защотоо се скарахме по скайп преди да излезем .. излязох сама там където обичаме да стоим с него и най добрата ми приятелка разбра къде съм и дойде и му званя без аз да съм я карала , тя го събуди беше към 1 часа посреднощ .. но въпреки това той дойде ..![]()