- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Чувствам се уморена, но много доволна. Снощи ми се изясниха доста работи относно връзката ми, притесненявам се как ще ги запозная довечера. Въпреки, че брат ми знае кой е приятеля ми, и Гого знае кой е брат ми е тъпо такова, добре че поне Марина ще бъде с нас и няма да съм сама с тяхЩе излизаме по двойки хахахаха, търсим приятелка на Влади,че е супер самотен- амааааа пък той е супер претенция
След малко съм на работа..събота натоварен ден
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Смазана.. държи се супер странно и полудявам. Май той не знаме какво иска ;х.
^^^
Бургас <3
Нервна...... мнооооооооооогооо притеснена....... полудявам направо...![]()
![]()
![]()
супер![]()
Днес отивам на морееее![]()
![]()
![]()
Memento mei, memini tui!
дразня се![]()
Станах,пих кафе,ядах и сега ми е скучно.;/
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Оф скука и страшна жега.Правих бисквитена торта, но май сложих повечко прясно мляко за крема и всичко се прецака.Жал ми е.![]()
А и май отново съм с разбити надежди.Оф..тъжно ми е.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
^ сложи най-отдолу в една чаша бисквити или бишкоти, отгоре крема, а най-отгоре можеш да добавиш плодчета, сметана, настърган шоколад или начупени бисквити.Никой няма да ти върне кремчето, спокойно. Моето също е ставало рядко, един път много брутални бучки останаха, а уж го бях разтворила добре... И все пак, успокоявам се с мисълта, че за разлика от баща ми, моите тенджери поне не загарят.
![]()
он: айляк ми е. Супер добрата работа свърших и се наградих подобаващо. Мисля да подремна, да помързелувам, да се лакирам и така.![]()
mArMaLaDkA о тя тортата няма да остане.Брат ми ще й види сметката още днеска.Хич не го бърка ква е.Ама ме хвана яд, че се прецака..не за друго.Ще се изяде, спокойна съм.
![]()
И на мен не са ми връщали буламачите, въпреки че съм се дънила жестоко. В крайна сметка, мога и сама да си изям цяла тава с кекс/бисквитена торта с рядък крем, така че... да.![]()
Бе наистина няма значение какъв е крема, нали го има.Е, по-хубаво е да е както трябва да стане, но това са подробности.![]()
Много ми се прави бисквитена торта, в интерес на истината.
От сума ти време всъщност съм заритала, че ми се готви нещо, обаче нали ми е гадна фурната, и нищо не мога да опека като хората. Може и аз да не съм й свикнала.
А бисквитената торта е най-елементарното, затова и искам да го направя, там поне не се дъня.Кофтито е, че нямам нито кремчета, нито прясно мляко, нито бисквити, хах.
спами ми се.![]()
Хаха ми върви до магазина.Кво толкова, нали после ще се почерпиш с торта.Мале голям кеф е, да си наготвиш нещо и да си го хапваш после.Собствения ти труд.![]()
![]()
Аз в последните 2 седмици съм се разготвила и си умирам от кеф.![]()
![]()
Преди седмица изхвърлих "собствения си труд" в коша без да ми мигне окото.![]()
Много пари харча напоследък, съвестно ми е.![]()
![]()
![]()
И аз онзи ден сгафих с първата си палачинка, изхвърлих я, измих всичко и айде отначало.
![]()
Поискай на някой, дз.![]()
Споменах ли, че ми изгоря миксера?![]()
Аз затова и се прехвърлих на пържените филийки, 'щото да разбивам на ръка сместа за палачинки е равно на самоубийство, особено ако правиш за първи път.
Аз си имам едни 50 лева, просто са ми заделени за други неща и така.![]()
Хахахахахааха ужас.
А междудругото, миналата седмица ти видях поста, в който споменаваш за пържени филийки с канела и оттогава си пържа през ден.Зарибих се по тях ии ..
![]()
![]()
Пък ако имаш и ванилийка... мечта. Ама пържено. Лепи се на най-неприятните места.![]()
Защо да е ужас? Малко остана, докато дойде времето да ги изхарча за глупости.![]()
"Ужаса" беше за миксера ти.![]()
Знам, че мнооого се лепи, ама кво да направя сега.Ще ям, ще ям, ще ми писне и ще спра.![]()
на преди малко се прибрах и ми е малко горещо![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
бях на басейна и сега съм изтощеналягам за час два докато звънне и се обличам и на разходка
![]()