- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Добрее![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Миии не мога да се оплача... добре се чувствам. Днес цял ден ми беше малко тъпичко, но довечера възнамерявам да отида на дискотека и да се позабавлявам малко![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
най-накрая да направя нещо и за себе си....1 тема е опукана..остават само още 31мда,прекалено е успокояващо
но все пак ги почнах-стягам се...
иначе направих едно тирамису набързо и го метнах в хладилника да престои 1 нощ...ако до утре наще не са го опукали без да знам....![]()
няя идват почивките и ходенето до Рилските езера предстои идо Дупница трябва да наминем за няколко дена.....абе ще е интересна обиколка![]()
В кофти настроение съм
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Пак съм в мууд. Пак няма кой да ме уважи. Писна ми да си преглеждам телефонния указател.Т'ва трябва да е от жегата нещо.... необичайно е, дори и за мен е много.
Скучая в нас и това ми дава повод да мисля за ши*аната си съдба всеки път да играя на гоненица. Цял живот ще играя на гоненица. Писна ми.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ми разколебана.Ентузиазмът ми за утре и следващите 1-2 седмици изчезна.И като се замисля колко бързо ще мине и август ми се плаче.
Оф,не искам всичко да се развива тооолкова бавно.Искам да щракна с пръсти и всичко да ми е ок, точно по моя начин, по мойте желания.Ааама не ставааа.
Добре, че после излизам малко да се разтоваря.
![]()
Big or small, lies are lies!
Тука някой чете ли чуждите постове ?
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Рядко се случва. Защото.. по презумция това е тема за споделяне, а не за взаимопомощ. Наречи го кошче за душевни отпадъциПървоначално написано от ilia_92
Иначе ми е никакво.. и обмислям да напиша една тема за това какво ми е...Да видим дали ще се убедя/бъда убеден че си струва.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
винаги е усмихнат, разсмива ме постоянно, прекрасен е <3
почти забравям, когато съм с него, хах..
So let's up and see 'Cause you're my medicine .. When you're close to me![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Аз чета периодично, когато си нямам друга работа.Първоначално написано от ilia_92
![]()
он: Разлигавих се. Спами ми се. Ше бягам в кофата май. Двойно по-забавно ми е да си спамя тук и после да ми праскат предупреждения на лични, ама... Бая е умрЕл раздела.
Мии супер :P Днес тате има рожден ден и сега чакаме гости ..
Цял ден бях с него, но не му се нарадвах ... ее и утре е ден![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Днес се навършва година от смъртта на близък . . чувствам се ужасно.Стари спомени ме връхлитат и . . лош ден е.
Адски ми е тъпо.;/
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Притеснена супер много, трябваше да е в нас преди 15 минути, а дори още не е звъннал, че тръгва. Знам, знам... трябва да изчакат Радо да тръгне за да могат да вкарат боклуците си вътре и да си оправят сметките. А Радо, мамка му как ни прецака- уж ревизията щеше да бъде на 15 август и си правихме планове, че всичко ще си е на мястото и снощи най- спокойно заявява ревизия в неделя сутринта..как как да намерим всичко за толкова малко време. Гр..... Поне свърших работа за тая вечер и там се изнервих ииии![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Aми тъпо ми е![]()
Цял ден само се разправям със селяни,идиоти,боклуци и к**ви!![]()
И кой го знае това е бъдещето на България![]()
стана ми тъпо,иначе имам един филм да доглеждам,ама нещо не ми се гледа,чудя се дали да си лягам,макар,че не ми се спи
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!