- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Скучно ми ее.Искам да си лафя с някой, искам и някой определен, но явно няма да ме огрее.Утре заминавам и като знам, че няма да видя интернет поне за 5мин. в близките седмици, ми се ще да стоя още на компа, а едва гледам.Бахти заспалите са сички..
![]()
Big or small, lies are lies!
Стига беее, т'ва е нечовешко. Дано утре земе та ме огрее отнякъде.
искам да го прочете тва и да ми отговорите на въпроса,също и да се зарадвате за мен:
възможно ли е да ми се подуят,зачервят и изпръхнат устните от много целувки? защото цяла нощ съм се лигавила с (ето го щастливия момент) най-прекрасния мъж,който съм виждала.
толкова е сладичък,чувствен,секс,кра ив,и всички определяния за БОЖЕСТВЕНОСТ,за които се сетите. и всички онези критерии за перфектен характер,ги покрива,че и повече от това![]()
(най-вероятно много преувеличавам. наистина е секс и е пичага,ама го познавам от вчера,и все пак пожелайте ми да е голямата ми любоф,защото е много подходящ![]()
)
http://www.youtube.com/watch?v=D7vS4...eature=related
Ето това е сериалче, което всеки трябва да изгледа. Чудесно поднесено е и много забавляващо. Жалко че от FOX за пореден път са се нашравили на интересни и са отказали продуцента да го продължи.
http://zamunda.net/details.php?id=172510&hit=1
Ето линк от замунда. Ще се радвам, ако някой се запали по тоива сериалче.
Иначе се чувствам добре. Вчера ми мина каквото беше.. да видим докога ще ме държи доброто настроение.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Очаквам да дойде вечерта - ще стане супер изненада с тортата:grin:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Наспах сеСледмалко съм на работа, ама поне само до 8. Ревизията неска тряба да мине добре, или поне се постарахме да върнем всичко на мястото. Веси е клюкарка-
знаеше, че не трябва да казва, а на пук е сляза до Дееп, нея това изобщо не ме засягаше. Гого
Снощи щеше да бъде доста важна вечер, но докато дойде Гого до нас брат ми и Марина вече спяха
Плановете остават за понеделниккккккккк. 2 дена почивка след нескашната ми втора смяна. 1 единствена цигара
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
За първи път от не знам колко си време аз се наспах както трябва
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ъм, не се оплаквам.. за сега. ;д
Brazile de umm Brazile de.. (music)
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
СкукаааааааааааааНо утре съм на купон
![]()
![]()
И заминавам
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Най-щастливата съммм .. заради него,защото най-после мога да си отворя очите и да кажа така и така той ме прави наистина щастлива.Искам да изпуша една цигара апък майка не спира да ми виси на главата и ще полудея .. ;х
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мамини заблудени душици!Децата нямат спирачки и тва е. Четат си избирателно, чуват си избирателно, възприемат избирателно. Неадекватна работа.
Иначе имам сууупер много работа, а тоолкова малко време и желание.Ама сигурно довечера ще си я свърша, 'щото мисля след около час да излизам.
Супер!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
СуперСнощи бях на диско и си изкарах много добре
Днес съм в страхотно настроение и смятам да го запазя такова през целия ден
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
добре съм[/i]
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Знаех си, че рано или късно щеше да се получи така..продължи повече, отколкото трябваше..
Сама заблуждавах себе си..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
много ми е кеф,снощи вила,биричка,приятели РАЙ!
глупостта около мен ме уморява
Не мислех,че ще ми лиспва но явно съм се лъгала.![]()
Липсват ни разговоритени,липсва ми гласа му,липсва ми погледа му.
Дали си струваше края ???
Оффффффффффф!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Еййй това лято такова обикаляне му дръпнах ...![]()
София,Русе,Габрово ... Във вторник пак в Русе,после Кранево,след това Варна,после пак в Габрово ... След това айде отново в Русе за квартира ... Пууу кеф!
Ако имаме време да отидем и още някъде ще е супер![]()
Тааа като цяло съм добре![]()
Правя си списък с нещата,за които трябва да се оглеждам утре докато чакам да ми станат снимкитеМного се надявам да успея да си намеря необходимите неща,защото в противен случай ще трябва да убия някого
![]()
Еххх нещата започнаха да се подреждат![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Вчера и днес(до обяд) се чувствах направо перфектно.Супер ми беше!
Сега не чак толкова.. стана ми отново самотно.