- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Ми не съм добре .. за жалост днес беше последния ден в който го видях .. пфф нещо нямам късмет никъде.. нито в любовта,нито в учението,абе никъде..шибан късмет,а на всичкото отгоре и един смотан коментар на една моя уж добра приятелка.. тцтц ;xx .. та така се чувствам,с една дума УЖАСНО!!
Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !
Много съм щастлива.Видях си Българо-Норвежката рода.Уникални са вторите ми братовчеди по бащина линия.![]()
![]()
Доволна съм, как да съм![]()
Всичко се нарежда по абсолютен план, днес чак се прибрах и в сряда пак офейквам към апартамента, кафенца, запознанства, а -у . Взех си шматката насам, както си и мислех всичко е перфе, вчера се върнахме от къмпинга, и там беше страшно яко, почувствах се пак на 12
И имаше един готян пиииич, само дето не беше достатъчно отракан, та да ми разбере намеците и да реагира подобаващо на тях. Т.е. май разбра намеците, ама не знаеше много много дали се бъзикам или не.
Ама то така е...
Просто миналата седмица беше идеална във всяко отношение. Дори и излизанията, от които се притеснявах минаха повече от идеално, просто не знам що се тревожех толкова, всички се оказаха големи пичове и адски разбрани хора, много се радвам, че се запознах с тях.Малко се разочаровах от поведението на шматката, скоро ще трябва да я вкарвам в релси май, че нещо отношенията й с въпросните пичове не ми се нравят. Ама знам ли.. може аз нещо да изоставам.
Скоро ще си говорим обаче, ако се наложи, макар да се надявам да не се стига до там. И така ми е добре.
Само да не беше тоя вечерен час.![]()
бивам,преди малко се изкъпах и ся се чудя,кво да правя
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
супер, весело ми е някво![]()
след седмица ще се видим ^^
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Не точноПървоначално написано от mArMaLaDkA
С моя ще учим задочно в русенския и от време,на време ще ходим и естествено ще трябва да спим някъде![]()
По темата:Още не ми се спиНаправо не ми се мисли как ще стана рано утре ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Яясно. Много хубаво.Покрай русенския и в парка има доста свободни квартири на изгодни цени.
![]()
Иначе и на мен не ми се спи, явно няма и да спя, то за 3 часа не си струва. Намерих си и забавление май.![]()
Даммм ... Видях,че има доста ама тъпото е,че ще идваме само за лекции и изпити и не си струва да наемаме някоя за постоянно ... Оффф не знамВъв вторник да отидем и да си оправим документите,а за квартирата има време
![]()
А за спането ... Аз трябва да стана в 09:00ч. най-късно ама не знам как ще стане тоя номер,след като още не ми се спи,а 6 часа може и да не ми стигнат![]()
Оффф ... И в скайп няма никойМай ще трябва да скачам в леглото и да гледам някой филм
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Малко кофти, 'щот цяла вечер не трябва да спя, а в момента едвам гледам![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Искам искам искам искаааааааам го до мен точно СЕГА!
а не чак утре след обяд![]()
уж добре .. да се надяваме, че днес ще е хубаав ден ^^^
^^^
Бургас <3
Засега добре.
Както съм го намислила ще е хубав ден ако пак не се обърка нещо както винаги става , но поне го очаквам и не се нервя като преди толкова..
Добре съм , много развълнувана! (:
Само няколко дни останаха! Дано всичко да е наред!
ммм .. суперр !![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Още се чувствам премазана от снощи и май ще ям и ще легна пак да спя.Иначе съм щастлива.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мдаа. По-скучно и самотно никога не ми е било. Пък е само една седмица.. Една, една ама аз се чувствам като най-щастливо влюбеното дете на света.Първоначално написано от Legenda
![]()
![]()
Просто прекрасно.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
такъв хубав сън имахщо трябваше да ме будят
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Баси и гадния вчерашен ден. Отидох на работа в 2 трябваше в 8 да се започнат снимките, и все си мислех, че до 11- 12 ще приключим, да ама не ..вече към 3 се надявах да ни пуснат.. и отново не та чак до 8 сутринта продължи шибаната фотосесия..всички бяха изнервени, уморени, ядосани. 2 пъти до 5 минутки почивки как да не се ядосаме. На всичкото отгоре аз поне неска съм почивка и се прибрах да се наспя, ама имаше хора, които и днес сутринта поемат и до довечера - не ги чувствам. И Георги спи..гррррррррррррОткакто затвориха Рембранд по цял ден спи, не се наспа.
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Кофти е да разбереш, че пичът, към когото изпитваш бая силни симпатии още от едно време, има само и единствено мерак да се изшляпа неколкократно с теб.![]()
You are broken, I can fix you...
спи ми се![]()