- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
горещо ми е![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Объркана.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
лошо ми е![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Излизааааам!![]()
![]()
![]()
Да ви @^#%&#@!!!!!! Спрете да качвате тея огромни картинки!На някои интернета ни не може да го понесе.
Пф и ми е смотано. Защо винаги аз трябва да се обаждам? И защо винаги аз трябва да пиша? Все едно се познаваме от половин месец и още сме на етап "кой кого ще прецака". И после седмица цупене щото "кво ми се правиш на интересна, ако не исках да те чуя, нямаше да ти вдигна". А ако ИСКАШЕ да ме чуеш, щеше да си направиш труда ТИ да ми се обадиш! Ама иначе "целувам те", "липсваш ми" и разни такива. Тъпа история!![]()
еми скарах се с един приятел, не съм говорила с моя от вчера .... не съм много на кеф ама след малко ще изляза малко с приятели да се разсея
Слушам рап как да ми е?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Чудя се .. да изляза или да не изляза![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Отивам в Sammy-sМъничко притеснена за Веси за утре, ще видим какво ще и кажат, ако не луднем до 3 часа следобяда. Спах само 2 часа тая сутрин и тая нощ не се знае колко ще спя, и утре сутринта 8 трябва да съм станала.
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не ми се спиотново
![]()
Просто очарована.![]()
Много се натварих. Много егоистично от нейна страна, правя толкова за нея, пък как ми се отплаща.
![]()
тъпо... никакво....без настроение... и ужасно разочарована...вярно че прекарахме един страхотен уикенд, но още ме държи от преди това... има хора,за чиито лъжи не ми дреме, но той просто не е сред тях... а това което се случва отговаря доста точно на кошмарите ми... и това ме плаши... чувствам се ужасно и просто ми се иска да можех да върна времето назад... за мен той беше човека който НИКОГА не лъже... до оня ден... може би съм разочарована и от собствената си наивност... и от това че аз винаги съм била напълно честна а не ми е отвърнал със същото..и мразя тъпи оправдания... и мразя да ми казва "ще си нося последствията" а после да мрънка.... просто преди света ми беше идеален... сега идеалът ми рухна...
Пее ми сеееееееееееееееее!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Тъпо тъпо тъпо тъпоооооооооооо !!! Писна ми да бъда разигравана от пълен тъпак,колкото и да го обичам всико си има някакви граници![]()
много ми е топло и се чудя дали да не изгледам някой филм
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Скучно ми е. Искам да си изтегля някой хубав филм да изгледам и да се чуя с милото .;/
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Скучно ми е и ми е прекалено горещо..Чакам да стане 7 и да изляза![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
... защо0 .. защо .. егати ..
не искам такаааа !!!!
.. и не искам .. не искам да става такаа .. същата грешка като преди
не искам не искам не искам не искам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.... ох и не искам да се сещам за онзиии .. и да ми липсвааа ..
уффф ..
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
1ви тур-ние срещу магазините 1 на 0....харесахме си някои нещица и след тая двучасова обиколка капнах..сега малко сладичко и всичко ще е на 6![]()
![]()
лошо ми е , и умирам от жега![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Shamrock ще спреш ли да флуудиш темата с глупостите си ?
п.т хахахаххахаха по любимия ми начин, както може да го направи само той.. сериозно да плача ли вече да се смея ли..Ще взема да си ги спестя и да си ги запазя за вечерта и двете
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
охх смотано.. самотно и ми дотъпя че бавя сестрата цял ден.. страшно неблагодарно добиче..![]()
поне че излизам довечера с приятелката че бая имам да й доразказвам.. бах как си умирам да й видя реакцията..
и все пак.. чувствам се страашно влюбена. ах колко искам да минава тая седмица..![]()
![]()