- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Охх, тъпа работа. Поне си оправих оценката по музика. По математика тая тъпачка не знам какво ще я направя. Значи на някои може да им дава по 25 стотни да си вържат тройките, а на мен не можа да ми даде 25 стотни и да ми пише 6 ?!! Мухла.
Баси и шитавите лекари. Баси тъпия пирогов. Мноооого зле.
Повече няя да ходя, ако ще да умирам о.О.
Некадърници -.-
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ще убия някой ! Ще дойде и ще ми каже зле си с тая коса и след тва и дума няма да обели, а когато си тръгнах "къде отиваш"Развали ми перфектния ден.
![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Ох,ми днеска един такъв много объркан ден...
Видях се с мойта репичка и се набъбрихме .... Как си те обичам,Марги!!![]()
Видяхме се и с Ели![]()
Ама иначе много нерви за нищо.... Сега съм спокойна и вече нищо не може да ме изкара извън нерви... :P
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Бре бре бре и третата не пропуснахднес съм много много добре
Искам да е всеки ден така, но не е възможно :С
Утре вечерта ще излезнем с милото.. хмм и с тези българи.. много не ми се ще ама .. така ще е какво да се прави.
Оу, почувствах се много по - добре ^^.
Ще съм напълно добре като разбера, че няма да ме вкарват в болница![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Йеее приели са я където искахме..!!!!![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Чувствам се страхотно!!!
Още ми е едно такова, блудкаво. Не мога да се съсредоточа върху нищо. Да му се незнае.
Изморена,до сега пазарувахме...сега трябва да реша какво ще си взема и в какво ще го сложа.Инъче съм супер.:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Кръвожадните комари успяха да ме нахапят през дънките и коженото яке, ебати.![]()
Иначе денят почна супер куцо и завърши прекрасно! <33 Говорих с господина на испански, даже май доста добър диалог се получи, което обаче не ми замазва гафа от вчера, ама поне го омаловажава. Определено не съм тъпа, просто в старанието си да направя всичко точно, правех простите неща сложни ии да, притеснението си оказа думата.
Та, после ходихме на кафенце след училище с едни съученички, запознах се с нови хора и така. После спах и след това излизахме всички, та чак сега се прибрах.Супер култови моменти имаше през цялото време.
Бая съм впечатлена. Смисъл, успокоих се за нещата, свързани с изпита, смених си компанията, забавлявах се искрено, радвам се, защото не ми се бе случвало от месец.
Единственото, което може би помрачава щастието ми е, че човекът, от когото имах нужда в труден момент, отново бе зает с нещо по-важно от мен. И все тая де, не би трябвало да ми пука, бита карта е вече.
Объркана.
Поредния пропилян ден..
Охх, много приятно ми станаРадвам се че споделих всичко със сестра ми.
Сега чакам милото да се прибере и да се разберем ..
Офф трябва да станееее.. трябва да утива в събота в Кранево..
НЕ мога да разбера какво става..... :X![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Много ми беше хубаво днеска с моето момче, както винаги успява да ме прави много щастлива..
Толкова ми хареса това, което ми е написал.. направо беше неочаквано прекрасно..обичам го, обичам го.. повече от всичко, просто понякога е много трудно да ми угоди сякаш, вижда, че поне веднъж искам да остане с мен но това никога не става... ох както и да е стига съм се оплаквала..
ОБИЧАМ ГО .. ще трябва да си намеря занимание ..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Просто страхотно..няма друг като него , няма ! <3
Само ако можеше да усети колко много го обичам. <3
niceeeeeeeeeeeeee![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Е, бива ли да е толкова прекрасен? :/
(Из)падам в някаква дупка отново и не искам никого...
объркан, притеснен.. и хлътнал...
но пък се сдобих с нови слушалки... сега мога да слушам музика без да ме е*е кво става наоколо... и ше си денся през оставащите 2-3 дни даскало![]()
нз как съм...спах има няма 3-4часа пфф...сега трябва да се оправям,надявам се да ми стигне времето и да чакам мойтее. как ме мързи не е истина![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чувствам се... абе, странно ми е. Вчера не знам по какъв повод се сетих за един познат, с който не сме си писали от година и спряхме да си пишем, заради вече бившия, и открих, че ми липсва.После го и сънувах и.. да, странно ми е. Не се бях сещала за него и всичките чатове и разговори от страшно много време, пък сега не мога да си го избия от главата. Чудя се дали да го издиря да започнем пак, ама имам чувството, че това няма да е особено здравословно.
Ех, тъпо разстояние.
И все пак ми липсва.
И не ми се ходи на училище, ама няма как, трябва да ида за първите три часа. После вече - здравей, дъждовно лято![]()
супер
Приличам на мокра кокошка,но поне успях да стигна до даскало и да си взема дипломата,свидетелството за лаборант и характеристиката![]()
Сега се чудя в кой от двата университета да се запиша?!Единия ми е по специалността,а другия е свързан с нещо,което ме влече ...
Раздвоена съм!!!
Е имам време за мислене до понеделник,когато ще отида и ще се запиша
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!