.
Отговор в тема
Страница 7 от 117 ПървиПърви ... 345678910111757107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 2925
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Охх, тъпа работа. Поне си оправих оценката по музика. По математика тая тъпачка не знам какво ще я направя. Значи на някои може да им дава по 25 стотни да си вържат тройките, а на мен не можа да ми даде 25 стотни и да ми пише 6 ?!! Мухла.

Баси и шитавите лекари. Баси тъпия пирогов. Мноооого зле.
    Повече няя да ходя, ако ще да умирам о.О.
    Некадърници -.-
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Бургас ^^
    Ще убия някой ! Ще дойде и ще ми каже зле си с тая коса и след тва и дума няма да обели, а когато си тръгнах "къде отиваш" Развали ми перфектния ден.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Ох,ми днеска един такъв много объркан ден...
    Видях се с мойта репичка и се набъбрихме .... Как си те обичам,Марги!!

Видяхме се и с Ели

Ама иначе много нерви за нищо.... Сега съм спокойна и вече нищо не може да ме изкара извън нерви... :P
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бре бре бре и третата не пропуснах днес съм много много добре Искам да е всеки ден така, но не е възможно :С
    Утре вечерта ще излезнем с милото.. хмм и с тези българи.. много не ми се ще ама .. така ще е какво да се прави.

Оу, почувствах се много по - добре ^^.
    Ще съм напълно добре като разбера, че няма да ме вкарват в болница
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Йеее приели са я където искахме..!!!!
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Banned Повече от фен
    Чувствам се страхотно!!!

Град
    My own world
    Още ми е едно такова, блудкаво. Не мога да се съсредоточа върху нищо. Да му се незнае.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Изморена,до сега пазарувахме...сега трябва да реша какво ще си взема и в какво ще го сложа.Инъче съм супер. :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Кръвожадните комари успяха да ме нахапят през дънките и коженото яке, ебати.

Иначе денят почна супер куцо и завърши прекрасно! <33 Говорих с господина на испански, даже май доста добър диалог се получи, което обаче не ми замазва гафа от вчера, ама поне го омаловажава. Определено не съм тъпа, просто в старанието си да направя всичко точно, правех простите неща сложни ии да, притеснението си оказа думата.
    Та, после ходихме на кафенце след училище с едни съученички, запознах се с нови хора и така. После спах и след това излизахме всички, та чак сега се прибрах. Супер култови моменти имаше през цялото време. Бая съм впечатлена. Смисъл, успокоих се за нещата, свързани с изпита, смених си компанията, забавлявах се искрено, радвам се, защото не ми се бе случвало от месец.
    Единственото, което може би помрачава щастието ми е, че човекът, от когото имах нужда в труден момент, отново бе зает с нещо по-важно от мен. И все тая де, не би трябвало да ми пука, бита карта е вече.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Поредния пропилян ден..
    Охх, много приятно ми стана Радвам се че споделих всичко със сестра ми. Сега чакам милото да се прибере и да се разберем .. Офф трябва да станееее.. трябва да утива в събота в Кранево..

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    НЕ мога да разбера какво става..... :X
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Много ми беше хубаво днеска с моето момче, както винаги успява да ме прави много щастлива..
    Толкова ми хареса това, което ми е написал.. направо беше неочаквано прекрасно..обичам го, обичам го.. повече от всичко, просто понякога е много трудно да ми угоди сякаш, вижда, че поне веднъж искам да остане с мен но това никога не става... ох както и да е стига съм се оплаквала..
    ОБИЧАМ ГО .. ще трябва да си намеря занимание ..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Просто страхотно..няма друг като него , няма ! <3

Град
    My own world
    Само ако можеше да усети колко много го обичам. <3

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    niceeeeeeeeeeeeee
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Е, бива ли да е толкова прекрасен? :/

(Из)падам в някаква дупка отново и не искам никого...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    объркан, притеснен.. и хлътнал...

но пък се сдобих с нови слушалки... сега мога да слушам музика без да ме е*е кво става наоколо... и ше си денся през оставащите 2-3 дни даскало

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    нз как съм...спах има няма 3-4часа пфф...сега трябва да се оправям,надявам се да ми стигне времето и да чакам мойтее. как ме мързи не е истина
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Сънена, как ми се иска да поспя още малко, но ще трябва да се оправям, че в 10 съм на работа ... Дано само днес да не ме държат много та да седна да поуча, че утре е големият ден на първия изпит ... .. Приятен и успешен ден на всички от мен
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Чувствам се... абе, странно ми е. Вчера не знам по какъв повод се сетих за един познат, с който не сме си писали от година и спряхме да си пишем, заради вече бившия, и открих, че ми липсва. После го и сънувах и.. да, странно ми е. Не се бях сещала за него и всичките чатове и разговори от страшно много време, пък сега не мога да си го избия от главата. Чудя се дали да го издиря да започнем пак, ама имам чувството, че това няма да е особено здравословно. Ех, тъпо разстояние.
    И все пак ми липсва.

И не ми се ходи на училище, ама няма как, трябва да ида за първите три часа. После вече - здравей, дъждовно лято

Супер фен
    супер

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Приличам на мокра кокошка,но поне успях да стигна до даскало и да си взема дипломата,свидетелството за лаборант и характеристиката
    Сега се чудя в кой от двата университета да се запиша?! Единия ми е по специалността,а другия е свързан с нещо,което ме влече ... Раздвоена съм!!! Е имам време за мислене до понеделник,когато ще отида и ще се запиша
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си