- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Inlove..................................
Объркана ... защо аз трябва да ходя всеки път у тях, а той не ще у нас ..?![]()
Гладна ...![]()
Леко бясна .. някак си не се чувствам на място ...
I guess you're too afraid to show your feelings...
Супер заредена. Рожденния ден се получи доста зле за мен, кофти беше, че попаднах в изолатора, както и че някои хора бяха лапнали балони, ама к'во да се прави, важното е, че след т'ва си изкарах супер добре. Досега не ми се беше случвало да се чувствам толкова спокойна и на място около нов човек. Искрено се надявам и за него нещата да са така и поне още известно време да имам възможност да го виждам.
Физически много зле... Раменете ме болят, изгорял съм... А и как може да съм й объркал номера![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Много по-добре. Взех си един душ, 7 часа ще се излиза, чухме се с нея. Всичко е супер![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Уикенда беше страхотен! Милото ми дойде на гости и си изкарахме много хубаво! Лошото е, че днес трябваше да си тръгне и сега се чувствам адски зле - липсва ми, нищо че само до преди половин час бяхме заедноС всеки изминал път става все по-трудно и по-трудно за издържане на това разстояние
Когато сме заедно всичко е прекрасно, а когато отново поеме към своя град се чувствам като разбита
Иска ми се постоянно да е при мен ...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Изнервено ми е, защото котарака като ме види с лаптопа на ръце и веднага идва да ми досажда. оО Сега се е кротнала малко гадината и имам време да си поразцъкам из форума.![]()
И познатите ми са ми страшно обидени, че не съм си в Русе. оО Луда работа.
адски изморена вече
писна ми от това редовно недоспиване по 3 4 часа...
а и съм болна вече 1 месец![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не съм на кеф тая вечер. Преследва ме чувство за неудовлетвореност и апатия. Доста съм неспокойна, нещо и място не мога да си намеря. Трябва някой да ме поразведри, ама надали...
Оффф все още не съм си оправила багажа
Направо не ми се мисли кога ще свърша с багажа,а след това и да си легна да се наспя ... И утре ще ставаме рано ... Пффф
Като за капак един приятел няма да идва и ще ми е малко куцо,защото последните 2 години всеки път ходехме с него ... Всичките 4-5 пъти е бил с нас,а сега няма да го има![]()
Е както и да еВажното е да си прекараме добре
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ами .. Влюбена![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
ОоОоо ми добре.Днес се върнах и сега всичко ми е некво чуждо.А всъщност си е все същото.
Мм бях развълнувана за нещо, което оачквах да стане щом се върна, но за сега още нищооо.Но няма да бързам да се разочаровам.Дано следваащите ми планове се осъществят.
![]()
[ te amoo, te amoo.. lqlq
]
Big or small, lies are lies!
трябва ми кypва.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
След няколко филма с участието на Amanda Bynes...totally![]()
![]()
![]()
![]()
На седмото небе съм
от 2 дни....
ОБИЧАМ ГООООО ...
боже,онзи поглед......разтапя ме....толкова наивно сладък и обезоръжаващ .............
ОБИЧАМ ГООООО
ОБИЧЧАМ ОБИЧАМОБИЧАМОБИЧАМОБИЧАМО БИЧАМОБИЧАМ[color=darkred]ОБИЧАМ[/color]ОБИЧАМОБИЧАМОБИЧАМОБИЧАМО БИЧАМОБИЧАМОБИЧАМОБИЧАМ
Обожавам го,той е всичко!ВСИЧКО!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Някакво никакво е точното определение за това как се чувствам.![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нек'во ми е такова тегавоо....объркана какво да правя....но пък в другиден имам рожден ден и ще има басейн-партиии с компанията
![]()
![]()
Готино ми е. Станах рано станах и имах време за всичко. Чух се е и с любимия татко, супер жизнерадостен беше, явно почивката му от мен му се отразява добре.![]()
Сега ще се обличам, ще се гримирам набързо и ще излизам. И без това стана бирено време.![]()