- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
супер съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Скучно, тъпо.. :Д
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Навън е непоносимо горещо, а много ми се излиза... Искам световен климатик!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Йейййй много доволна.Най-накрая си я взех тая книга, че даже и луксозното издание.
Пък колко е дебелааааа и с тея дебели корицииии... Ако ударя някой с нея не знам.
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
щур ден бешена преди малко се прибрах,взех си душ и ся си пия студена бира и съм много добре
![]()
Мии от една страна съм много щастлива за предстоящите събития, от друга съм тъжна за тези събития, които искам да се случат, но нямам реални шансове в близките седмици/месеци.Може би имам, но ме е страх да опитам.
![]()
![]()
Ех ..
![]()
Big or small, lies are lies!
Ами прекарах си един страхотен ден, с много вода и много слънцеее .. ии ЖЕГА ;Д![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ходи ми се на море, но и тази година няма да имам този шанс...
Просто аз
все още добре.. но усещам как ще се разочаровам за пореден път![]()
Сдухано ми е ... днес бях на плаж - изгорях мн яко сега ми болиЧакам мъжа ми да се пребере и да седне на скайп ... да се надяяваме и съм объркана ... не съм сигурна в чувствата му!
![]()
Чувствам се ужасно. И имам чувството, че никого не го е грижа за мен и че никой не ме обича. И осъзнавам, че проблема е в мен, защото искам непрекъснато да ми се доказва колко много ме обичат, заобикалящите ме... :/
Тъжно ми е.
абе добре съм,само се чудя,акк ще помъкна тоя багаж до нас![]()
ужас направо
![]()
много смислени мнения давам неска мейна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
много ми е тъпо,къде всички изчезнаха,че й у скайпа няма никой![]()
И аз не знам как съм. Хем се чувствам добре, хем ми е адски зле... Просто не знам.
Чувствам се влюбено. И не, не ми е хубаво, защото знам, че нямам никакъв шанс. Не искам отново връзка от разстояние, всъщност дори не знам какви са неговите чувства към мен и дали изобщо ги има. Поне симпатии трябва да има, ама мен симпатии не ме устройват. Просто от толкова много време не се бях чувствала толкова добре в компанията на момче...
Миналият уикенд беше чудесен, благодарение на неблагодарното ми шматченце. Страхотни събота и неделя прекарах, така ми се искаше да не свършва всичко това. Двамата пичове, с които излизахме, се оказаха хора на място и... ох, бих дала толкова много само за още един час с тях.Толкова точни хора не бях срещала. И именно затова не искам да си падам по него, не искам да се влюбвам, защото знам, че всичко ще е само, докато не дойде моментът да си замине обратно.
Боже, чувствам се толкова объркана и тъжна...
Днес приключих 6 месечна връзка, няма да забравя погледа му когато отговорих на въпроса "Изпитваш ли още нещо към мен"Гадно ми е..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
^Да не ти пука.. нямам жал към тяхната природа изгуби се преди време![]()
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
рухвам..
The blood that binds us ..till death unites us
Аз мога да ти дам отговорПървоначално написано от bonbonche005
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Изключих си телефона, че ми писна вече.
Иначе снощи ми беше забавно, само дето бях ''малко'' разсеяна и много си личеше.С'а си пия кафенцето и се радвам на хубавото време.