.
Отговор в тема
Страница 73 от 117 ПървиПърви ... 236369707172737475767783 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 2925
    Разбита...цяла нощ не спах.

Зле, знаех, че не трябва да го правя, знаех че не трябва да му позволявам да ме целуне, знам че нищо няма да излезе, и все пак се оставих. Най-лошото е, че ми хареса.. Хареса ми адски много и умирам да изживея същото нещо отново. Но колкото и да ми е гадно, няма да бъда втората, ако реши да я зареже може пак да поговорим :Д

Мега фен Аватара на vagarious
    Мм направих си палачинките, изпих си кафето и сега ми е гот.Леко се колебая за едно нещо, което ест. хем искам, хем ме е страх и стоя надалеч, но самонавиването е голяяямо нещо.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Гърлото ме боли..:< Много кофти.
    Скъсах с приятеля си.Още по-кофти.
    Чувствам се свободна..
    И ми е добре.
    Цъкнах си климатика..И наааистина ми е гот.: )

Супер зле и сдухано..

Град
    Anfield Road
    Някакво ми е празно от чувства и емоции, жега ми е и ми трябва някой с, който да си лафя, щото ще умрем.

Невероятно е как, като се "изповядаш" на Microsoft Word малко или много ти олеква. Написах цели романи, а всъщност няма конкретна причина за това. Още не съм си чела написаното, просто го запаметих и така си седи сега.Хм..трябва по-често да го правя щом има ефект, вместо "приятелките ми" да "ми съчувстват" тооолкова много, че след няколко часа да са забравили какво става.Хах..искам и да си лафя сега с някой, или с него .. но уви.Намислила съм нещо за утре или най-късно др.ден, аааама май няма да ме огрее.Хах нищо ново.

Бе, не знам как да се чувствам. На моменти ми се струва, че ми се намеква нещо, в други моменти се укорявам и си повтарям, че не е възможно, 'щото фактори да не се случат някои неща бол...

Знаех си, знаех си .. просто си знаех!!! И отново се убеждавам, че не е хубаво, когато човек се самонавива.Още повече, ако после осмисли, че е прекалил.Пфф..нормално е за мен.Кво се ядосвам и аз.. ясно беше.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не знам дали постъпвам правилно,много хора нараний и те мене,но ако остана тук няма да съм щастлива,по-добре да се пибера,нз вече
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Влюбих се.
    И сега съм тъжна, нещастна, самотна и плачеща. 'Баси жалката картинка.

Ядосана съм! Смятах две момчета за приятели, добри приятели.. И те са ми казвали, че сме само приятели, а сега като реших да споделя с тях колко съм влюбена и двамата ми обърнаха гръб и започнаха да се цупят. Ехоо.. приятелите!!! Много се ядосах!
    Добре, че има още едно момче на което имам вяра. На него поне знам, че мога да му имам доверие и мога да му споделя, най-малкото защото сме приятели от над 10 години!
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Ядосана съм! Смятах две момчета за приятели, добри приятели.. И те са ми казвали, че сме само приятели, а сега като реших да споделя с тях колко съм влюбена и двамата ми обърнаха гръб и започнаха да се цупят. Ехоо.. приятелите!!! Много се ядосах!
    Добре, че има още едно момче на което имам вяра. На него поне знам, че мога да му имам доверие и мога да му споделя, най-малкото защото сме приятели от над 10 години!
    Ама 3ка ли искаш да правиш с другите ти 2ма най-добри приятели?

Пак не мога да заспя...Не спирам да мисля за това какво може да е направил..

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Пак не мога да заспя...Не спирам да мисля за това какво може да е направил..

може би ако споделиш

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Ама 3ка ли искаш да правиш с другите ти 2ма най-добри приятели?
    Не, не искам!
    Разочарована съм, защото ги смятах за приятели, на които мога да споделям без да се притеснявам от това и онова. И двамата знаеха, че няма шансове за нещо повече от приятелство между нас и знаеха, че аз харесвам друг човек от година и три месеца вече. Сега, когато този човек ме накара да се чувствам още по-влюбена в него, реших да споделя радостта си с "приятели", а те най-неочаквано (поне за мен) започнаха да се цупят и да избягват разговорите с мен. Ето това ме ядосва. Преди не съм им говорила за моите връзки и увлечения и нямах представа, че такава ще им е реакцията.. и на двамата.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Това е ужасно ... съчувствам ти ... кофти ситуация ... бих нарекъл подобна случка ... предателство ... какво смяташ да правиш за напред

Град
    аda,pri teb...
    направих точно обратното,но поне не се чувствам гузна,днеска много рано станах още в 5 не мога да разбеа защо

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Наспах се в добро настроение съм.. и се надявам днескашния ден да е изпълнен с много емоции
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер е забавен и точен. И изобщо не ме третира като някаква по-низша, и не ми говори като на малоумна, само 'щото съм по-малка от него(както и би трябвало, де). Отдавна някой не ми е бил тоолкова интересен. Мога да си говоря с него с часове сигурно. По-точно той да ми говори, пък аз да го гледам в захлас и да се кикотя от време на време.
    Бе, прекрасно ми е с една дума.

С'а малко ще ходя с леля на работата й да помагам, пък довечера сме с Ж. От сума ти време не съм я виждала, кой знае колко се е променила...

Град
    аda,pri teb...
    охх приспа ми се,лягам си

Ооф бе яя .. кво ще се занимавам.Щом ще се прави на важен, айде няма нужда .. И все пак да ми беше казал, а не да се крие, все едно ям хора или ги убивам през скайп.Пф..

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Супер, най-най страхотната седмица, не ми се иска всичко да свършваа и да трябва да си тръгвам =/
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

'апнАх и сега ще ходя да помъркам малко до котарака, че и без това съм станала рано.

Знаех си, знаех си, знаех си!
    Няма нищо случайно, мамка му, и нещата са повече от ясни, стига да не зяпаш безцелно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си