- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Зле, знаех, че не трябва да го правя, знаех че не трябва да му позволявам да ме целуне, знам че нищо няма да излезе, и все пак се оставих. Най-лошото е, че ми хареса.. Хареса ми адски много и умирам да изживея същото нещо отново. Но колкото и да ми е гадно, няма да бъда втората, ако реши да я зареже може пак да поговорим :Д
Мм направих си палачинките, изпих си кафето и сега ми е гот.Леко се колебая за едно нещо, което ест. хем искам, хем ме е страх и стоя надалеч, но самонавиването е голяяямо нещо.![]()
Big or small, lies are lies!
Гърлото ме боли..:< Много кофти.
Скъсах с приятеля си.Още по-кофти.
Чувствам се свободна..![]()
И ми е добре.
Цъкнах си климатика..И наааистина ми е гот.: )
Супер зле и сдухано..![]()
Някакво ми е празно от чувства и емоции, жега ми е и ми трябва някой с, който да си лафя, щото ще умрем.
Невероятно е как, като се "изповядаш" на Microsoft Word малко или много ти олеква.![]()
Написах цели романи, а всъщност няма конкретна причина за това.
Още не съм си чела написаното, просто го запаметих и така си седи сега.Хм..трябва по-често да го правя щом има ефект, вместо "приятелките ми" да "ми съчувстват" тооолкова много, че след няколко часа да са забравили какво става.Хах..искам и да си лафя сега с някой, или с него .. но уви.Намислила съм нещо за утре или най-късно др.ден, аааама май няма да ме огрее.Хах нищо ново.
![]()
Бе, не знам как да се чувствам. На моменти ми се струва, че ми се намеква нещо, в други моменти се укорявам и си повтарям, че не е възможно, 'щото фактори да не се случат някои неща бол...
Знаех си, знаех си .. просто си знаех!!!И отново се убеждавам, че не е хубаво, когато човек се самонавива.Още повече, ако после осмисли, че е прекалил.Пфф..нормално е за мен.Кво се ядосвам и аз.. ясно беше.
![]()
![]()
не знам дали постъпвам правилно,много хора нараний и те мене,но ако остана тук няма да съм щастлива,по-добре да се пибера,нз вече
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Влюбих се.
И сега съм тъжна, нещастна, самотна и плачеща. 'Баси жалката картинка.
Ядосана съм! Смятах две момчета за приятели, добри приятели.. И те са ми казвали, че сме само приятели, а сега като реших да споделя с тях колко съм влюбена и двамата ми обърнаха гръб и започнаха да се цупят. Ехоо.. приятелите!!! Много се ядосах!
Добре, че има още едно момче на което имам вяра. На него поне знам, че мога да му имам доверие и мога да му споделя, най-малкото защото сме приятели от над 10 години!
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ама 3ка ли искаш да правиш с другите ти 2ма най-добри приятели?Първоначално написано от Jumbie483
Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
![]()
![]()
може би ако споделиш
Не, не искам!Първоначално написано от OneGuy
Разочарована съм, защото ги смятах за приятели, на които мога да споделям без да се притеснявам от това и онова. И двамата знаеха, че няма шансове за нещо повече от приятелство между нас и знаеха, че аз харесвам друг човек от година и три месеца вече. Сега, когато този човек ме накара да се чувствам още по-влюбена в него, реших да споделя радостта си с "приятели", а те най-неочаквано (поне за мен) започнаха да се цупят и да избягват разговорите с мен. Ето това ме ядосва. Преди не съм им говорила за моите връзки и увлечения и нямах представа, че такава ще им е реакцията.. и на двамата.![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Това е ужасно ... съчувствам ти ... кофти ситуация ... бих нарекъл подобна случка ... предателство ... какво смяташ да правиш за напред
направих точно обратното,но поне не се чувствам гузна,днеска много рано станах още в 5 не мога да разбеа защо
Наспах сев добро настроение съм.. и се надявам днескашния ден да е изпълнен с много емоции
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Супер е забавен и точен. И изобщо не ме третира като някаква по-низша, и не ми говори като на малоумна, само 'щото съм по-малка от него(както и би трябвало, де). Отдавна някой не ми е бил тоолкова интересен. Мога да си говоря с него с часове сигурно. По-точно той да ми говори, пък аз да го гледам в захлас и да се кикотя от време на време.![]()
Бе, прекрасно ми е с една дума.![]()
С'а малко ще ходя с леля на работата й да помагам, пък довечера сме с Ж.От сума ти време не съм я виждала, кой знае колко се е променила...
охх приспа ми се,лягам си![]()
Ооф бе яя .. кво ще се занимавам.Щом ще се прави на важен, айде няма нужда ..![]()
![]()
И все пак да ми беше казал, а не да се крие, все едно ям хора или ги убивам през скайп.Пф..
![]()
![]()
Супер, най-най страхотната седмица, не ми се иска всичко да свършваа и да трябва да си тръгвам =/
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
'апнАх и сега ще ходя да помъркам малко до котарака, че и без това съм станала рано.
Знаех си, знаех си, знаех си!![]()
Няма нищо случайно, мамка му, и нещата са повече от ясни, стига да не зяпаш безцелно!