- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
изморена както вингаи,но инъче супер.Супер як ден беше изобщо седмицаа,само купони кафета напред назад,малко от тая работа не мога се наспя ама..Сега трябва да намеря сили да не заспя и да изляза.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Сега и аз не знам как се чувствам. С една дума - никак.![]()
Толкова много искам да го видяяя...![]()
Какво ли не бих дала само за МИГ с него в моменталипсва ми толковаа много,искам да му го кажа ,а нещо ме спираа .
И при мен същата ситуация.Първоначално написано от InloveAgain
Вече не издържам без него. Днес трябваше да го видя, но нещата се объркаха. 100% сигурно е, че ще се видим след две седмици, но кой може да чака до тогава?! Аз със сигурност не мога!![]()
Чувствам се щастлива. Много по-щастлива отколкото бях. Не съм вярвала, че един човек за толкова малко време може да ми влезе под кожата.
И спря да се върти за миг земята..
Никак. Майка ми само ме нерви и й казах да се разкара, че не мога да я гледам.
не му стана мн приятно че заминавам за 5 дниама той и без др ходи на работа
само да се върна
![]()
Чувствам се добрее![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Отново яката апатия. Не ме eбe за нищо, не ме трогват нито адски яките моменти с прители, нито големите скандали... Нищо! Айляче си е, кофти е обаче, че не се надъхвам за няк'ви яки неща, 'дето ми хрумват.... Не знам дали е хубаво или лошо, но бързо ще забравя всички.
И аз тъй.Първоначално написано от WaterLilly
Тъпо ми е, майна.
И тая вечер ще я прекарам вкъщи. Толкова ли няма желаещи за една разходка.![]()
You are broken, I can fix you...
супер съмбаси лудите работи,ама тия маняци ме накефиха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Лошото настроение ме преследва тия дни.. А при мен това се случва много рядко. Искам просто да покаже, че не е забравил, да драсне нещо в скайп. .
Kакво по дяволите се случва?![]()
Тъпо се чувствам.Кофти ми е.Тъжно ми е.Чудесия просто ..![]()
Big or small, lies are lies!
оле боже,не мога да повярвам,че мисля за него,мисля за думите му,мисля за всичко и пак го искам
тва на профила ти ли си?Първоначално написано от teddyx33
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
откачам !!![]()
Повече от ужасн0о.. .![]()
![]()
![]()
Възхищавам му се, чес'но. Знаеше какво и по какъв начин да ми каже , и да успее да ме впечатли и да се възползва в момента ми на слабост, но не го направи, въпреки че още преди дни се усети за какво иде реч. Евала на пича, останали са и нормални!
Никога не ми е било толкова щастливо и безгрижно, когато са ме отрязвали.Радвам се, че всичко ще си е така, както е било. И ми е интересно как ме накара да разбера, че няма да се получат работите, още преди самата аз да осъзная, че ми привлича вниманието. оО
желая го мамка му,знам,че не е за мен,но го искам повече от всичко,само да го спипам сам![]()
Само в неговите ръце мога да се разтапям така.. <3
Искам да не обърщам внимание, но не мога ..просто не мога.![]()
Big or small, lies are lies!
нещо ми се приспа![]()