- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Сдухана съм...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
много съм добре на тоя климатиксигрно към 12 ще ми се обадят да излизам,а мен в тая гоещина хич не ми се мърда от тук
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
обадиха ми се,ся се оправям и изчезвам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тъпа съм!Ама много.
Що се връзвам.................................... ...............................
![]()
Big or small, lies are lies!
Айде, приключих с чувствените депресии и глупавите терзания.Днес отивам на Спирита, и без това ми е тъпо.
![]()
...жадна...
....и готова за отмъщение на тъпите путковци....![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Първоначално написано от soul1199
Много зле се чувствам .. ;хх Направо ще полудея.. Не може мой роднина да пострада и аз нищо да не знам...И на всичкото отгоре някакви тарикатчета да ми се правят на интересни .. не може !!![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
супер си се чуствам .. ПЕРФЕКТНО![]()
`` неска ще ми взимат кученце ( голдън ретрийвър )
<< просто как да не съм на 7мото небе
`` ям си сладолед .. под климатика![]()
``говоря си от 2 часа с най-добрата приятелка
е при тези обстоятелства как човек да не се чуства супер ( :![]()
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
Бууу , днес е петък 13-ти!![]()
Чувствам се тъпо. Малко ми е тъжно , но пък утре може би ще бъде един прекрасен ден. Дано всичко е окей. (: И продължавам да си се моля , има малка надежда!Дано, дано , дано! Искам много!
Навън е адската жега. Но на мен си ми е добре с климатик. (:
Трябва да ходя да си платя сметката а в тая жега не ми се мърда...освен това от няколко дни съм е*ахти завеяния страх ме че ако изляза ще се загубя![]()
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Дано да е разбрал, че ме е наранил и да е разбрал грешката си и да сме както преди ... Въпреки че всички ме съветват да го скъсам аз го обичам и продължавам напред, заедно с него!!!![]()
Зле съм, естествено.. Забравих какво е да си щастлив.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Все още имам малко надежда,че ще успеем да се видим ..![]()
Мнгого съм се хилила на филмчето, страаашно беше. "Имаш си люлка, безплатна храна и огледало, за не си сам", ахахахахах. Малко ме боли носа от гадните 3D очила, ама ще го преживея.
Ииии се чувствам супер желана и обичана, някои хора ми показаха, че не могат без мен и усещат липса от църкащия ми глас, когато не го чуят и ден.Още по-самодоволна ще стана сега.
![]()
Трябва ли да се дразня и да си мисля такива глупости...тцтцтцтцтц![]()
Бивам,изморена от днеска,това просто беше нечовешко .Поне вечерта излязох малко с мойте,а сега смятам да спя,че разни мисли и спомени ме връхлитат ии...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ми адски изморена.. ;хх...цял ден съм цъкала с една фр тенис на маса утре съм с моя приятел на плаж.. уморена съм като цяло утре незнам как ще стана в 8х но..ш се оправя .. чух се с моя приятел и ми а супер весело и хубаво.. ще спя спокойна мислейки за него
![]()
аа епа екстра сме...върнах се от Австрия,където си прекарах ебасииииииии якото...запознах се с доста хора от България и от други страни...бе направо не ми се тръгваше ама нищо в неделя тръгвам на друг лагер...Българи юнаци
![]()
![]()
Ох, всичко е толкова омотано! Как можа да ми го причини и то сега?!! Е, т`ва не са хора, бе!!![]()
Утре заминавам за Гърция, малко плажче и дано ми се пооправи настроението, покрай готините спасители..![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Много ми е тъжноооооо.Оф, много не обичам поради този вид причини, да се чувствам така.Оф ..
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Сякаш току-що са ми дръпнали килима под краката.. Вярно, че заслужавам да ми се случат гадни неща, ама това вече ще е прекалено..
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Обаче съм забелязла как повечето пишат в тая тема като са в кофти настроение, коетоо ее..хм, кофти д;
Таа..на мен ми е супер щастливо ^^ както винаги напоследък, всичко се нарежда по възможно най-добрия начин..и да, утре се очертава як ден.
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..