.
Отговор в тема
Страница 75 от 117 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2925
    Сдухана съм...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Наспана. Ще си направя едно кафенце и ще си чета книгата.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    много съм добре на тоя климатик сигрно към 12 ще ми се обадят да излизам,а мен в тая гоещина хич не ми се мърда от тук
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    обадиха ми се,ся се оправям и изчезвам
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на vagarious
    Тъпа съм!Ама много. Що се връзвам.................................... ...............................
    Big or small, lies are lies!

Айде, приключих с чувствените депресии и глупавите терзания. Днес отивам на Спирита, и без това ми е тъпо.

...жадна...

....и готова за отмъщение на тъпите путковци....
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    много съм добре на тоя климатик

Много зле се чувствам .. ;хх Направо ще полудея.. Не може мой роднина да пострада и аз нищо да не знам...И на всичкото отгоре някакви тарикатчета да ми се правят на интересни .. не може !!
    Неприлично Щастлива .. : )

супер си се чуствам .. ПЕРФЕКТНО

`` неска ще ми взимат кученце ( голдън ретрийвър )
    << просто как да не съм на 7мото небе

`` ям си сладолед .. под климатика

``говоря си от 2 часа с най-добрата приятелка

е при тези обстоятелства как човек да не се чуства супер ( :
    Падам , ставам и продължавам
    За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥

Мега фен Аватара на iiordanova
    Бууу , днес е петък 13-ти!
    Чувствам се тъпо. Малко ми е тъжно , но пък утре може би ще бъде един прекрасен ден. Дано всичко е окей. (: И продължавам да си се моля , има малка надежда! Дано, дано , дано! Искам много!
    Навън е адската жега. Но на мен си ми е добре с климатик. (:

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Трябва да ходя да си платя сметката а в тая жега не ми се мърда...освен това от няколко дни съм е*ахти завеяния страх ме че ако изляза ще се загубя
    >>DjBelev<<

Oxx...

Дано да е разбрал, че ме е наранил и да е разбрал грешката си и да сме както преди ... Въпреки че всички ме съветват да го скъсам аз го обичам и продължавам напред, заедно с него!!!

Зле съм, естествено.. Забравих какво е да си щастлив.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Все още имам малко надежда,че ще успеем да се видим ..

Мнгого съм се хилила на филмчето, страаашно беше. "Имаш си люлка, безплатна храна и огледало, за не си сам", ахахахахах. Малко ме боли носа от гадните 3D очила, ама ще го преживея.

Ииии се чувствам супер желана и обичана, някои хора ми показаха, че не могат без мен и усещат липса от църкащия ми глас, когато не го чуят и ден. Още по-самодоволна ще стана сега.

Град
    Пловдив
    Трябва ли да се дразня и да си мисля такива глупости...тцтцтцтцтц

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Бивам,изморена от днеска,това просто беше нечовешко .Поне вечерта излязох малко с мойте,а сега смятам да спя,че разни мисли и спомени ме връхлитат ии...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

ми адски изморена.. ;хх...цял ден съм цъкала с една фр тенис на маса утре съм с моя приятел на плаж.. уморена съм като цяло утре незнам как ще стана в 8х но..ш се оправя .. чух се с моя приятел и ми а супер весело и хубаво .. ще спя спокойна мислейки за него

Супер фен Аватара на kindergarden
    аа епа екстра сме...върнах се от Австрия,където си прекарах ебасииииииии якото... запознах се с доста хора от България и от други страни...бе направо не ми се тръгваше ама нищо в неделя тръгвам на друг лагер...Българи юнаци

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Ох, всичко е толкова омотано! Как можа да ми го причини и то сега?!! Е, т`ва не са хора, бе!!
    Утре заминавам за Гърция, малко плажче и дано ми се пооправи настроението, покрай готините спасители..
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Много ми е тъжноооооо. Оф, много не обичам поради този вид причини, да се чувствам така.Оф ..

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Сякаш току-що са ми дръпнали килима под краката.. Вярно, че заслужавам да ми се случат гадни неща, ама това вече ще е прекалено..
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Обаче съм забелязла как повечето пишат в тая тема като са в кофти настроение, коетоо ее..хм, кофти д;
    Таа..на мен ми е супер щастливо ^^ както винаги напоследък, всичко се нарежда по възможно най-добрия начин..и да, утре се очертава як ден.
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си