- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Все толкова апатично ми е. След малко като налягат коконите и ще се пръсна от скука.![]()
Трябва да ходя за подарък на едно момиче,да оставя подаръка някъде,да изляза с въпросното момиче,да напазаруваме малко,да се изкъпя,да се оправя....
направо....![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Ах... бива ли да си легна в 5 и да стана в 11 o.0 Чувствам се... сънена! xD
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хипер ... сънена.Поне моренцеето ме очаква утре, но до тогава ми се иска да говоря нещо с онзи господинчо, но ще видим.Не е особено приятно пложението...
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
хахахаха още си се смеяснощи беше супер доброто изкарване на рд-то ми
петъкккккккккк 13
Бях супер притеснена и за вечерта и за през деня как ще мине всичко, но сега ми е доста по- добре брат ми и приятеля ми вече се познават ЛИЧНО. До сега не съм запознавала за толкова кратко време части от семейството ми с приятелите ми. Следмалкооооооо съм на работа, малко ми се провали пътуването до Ивайловград- в момента трябваше да съм там, но колежката ми не желаеше да ме замести- всичко се връща
Нищо на 22-23 и 24 заминавам.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Суперрр..Наспах се хубаво,сега мисля да направя едно лятно почистване на стаята си и да се отдам малко на четене,че за 3 дни имам 3 книжки
срока им отдавна изтече ама...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Е не ..![]()
![]()
Беше гадно.Все още е гадно и се колебая дали да не направя нещо по въпроса или да изчакам да се върна, да се върне той ... оф ама като се знам, че ще ми е по-гадно да не знам, отколкото да знам, не ми се иска да чакам.
![]()
![]()
![]()
Чудесно се чувствам,много яка вечер беше и завърши по възможно най-неочакваият начин![]()
Много влюбена![]()
Пф, писнало ми е от разни хора, които не знаят кво, по дяволите искат.
Писнало ми е от тъпите им депресии и това, че си го изкарват не на когото трябва о.О
Писнало ми е винаги, като отворя скайпа да им гледам депресираните настроения, а същност да ми бясняват колко са добре, лъжейки вътрешно себе си..И не мога да разбера за кого е целия тоя цирк.
Убедила съм се, че ако не се изнервя достатъчно и ако не го покажа, явно другия няма да предприеме нищо..Всичко тряа да става на сила, мамка му -.- В крайна сметка ще дойде, след като разбра колко много ме разочарова напоследък..и след като разбра, че съм единствената, на която може да разчита..след всичко това..
Иначе съм добре, ако човек може да бъда добре в тая жега..супер горещо ми е, и климатикът не помага >< Наспах се подобаващо, сега мисля да си изгледам сериала и да се отдам на заслужен релаксСлед цялата тая седмица, в която ми се налагаше да обикалям наляво-надясно като луда в най-голямата жега, по мое желание, естествено, мисля, че го заслужавам д; Преоткрих супер яката песничка, на фона, на която имам много спомени, обожавам я ^^
Ако някои хора не ми изпратят снимките от миналата седмица, вече ще ги убия![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
притеснена,защото трябва да ходя на лекар отново...![]()
Също така малко ми е кофти,че трябва да го отрежа...свестен беше
Перфектно,мислех че тая вечер ще си бъда в нас,но се обадиха за купончее..![]()
Скучно ми е.
Излиза ми се.
Пуши ми се.
Искам да ограбя банка.
Всичко е тип-топ.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Страхотно! Баща ми доказа, че е най-добрия баща на света! Много, много го обичам.. особено в такива моменти.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Беше супер в Гърция, страхотно! Мм и спасителя не беше зле..![]()
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Чудя се - заслужава ли си ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Идеалноо ми е . Мислех , че тази вечер ще скучая , а далеч не е така.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
супер съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зле. Физически. И ми липсва. Ужасно много ми липсва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
супер .. връщам се от плаж ужасно съм изморена но деня беше прекрасен...![]()
![]()
и се обеждавам с всяка секунда че съм най-щастливия човек на тази Земя .. ОБИЧАМ СОТИР
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зле ми е. пуши ми се.
и не знам кво искам. няма по-страшно нещо от това да не знаеш кво се случва около теб и да не можеш да решиш кво да правиш..
Съвестно ми е.. Толкова е мил и добър с мен,днеска ми беше като такси ,а аз ква съм тъпа да се задявам където не трябва ..![]()
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..