- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Първоначално написано от 3oPuTy
Зори,запише се там ,където те влече.Нали се пак трябва да учиш и раб отиш с кеф..От това зависи бъдещето ти.![]()
Абе те и двете неща ме кефят,но едното малко повече ... Оффф не знам ... Ще го мисля тия дни![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
и както пее Спенснята - "Любовта.. к'во любовта? Любовта... ЗА ГЛУПАЦИТЕ Е ТЯ !" ..![]()
Тъпи хора навсякъде, да го еба.
Перфектно! Хванах си 5.52, Ина я подразних малко.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Хах, вече сме 12-ти клас.. сега е време за спане. ;d
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
аа 3 по математика xD
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Той няма да дойдееее...Мамка му.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Разходих се днес и то доста..на даскало беше страхотно..винаги така е като наближат последните няколко дни..всички ще ми липсват..ама някои повече...на 15 септември ще ги видя отново и ще им се порадвам..![]()
![]()
:P
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Скучно ми е ,играе ми се баскет и се моля да не завали днес,защото от 5 дена не съм играл и ще се побъркам![]()
--------------------------------------------------------
Ох олекна ми най-после.Уформиха ме по всичко,лятото е пред мен.
Нямам търпение да започвам работа макар,че това ще ограничи до някъде контактите ми с някои хора,но както и да е.Все тая и без това той днеска пак си изпя познатата песен като говорихме за това защо не ми е звъннал.Иначе ходих на шопинг и съм много доволна. :P Дано да не завали,че имам намерение да излизам и не искам пак да ставам на мокра кокошка апък и чадър не ми се мъкне.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ЗЛЕ!!! скаран съм с майка ми с гаджето ми искам да си намера работа а немога ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Учителите си правят АДСКИ ташак с нас.
Моля се онази по английски да ми остави шестица, че в нея ми е последната надежда. Не ми е за глупавата стипендия, а за това, че идиоти, сто пъти по-тъпи от мен, ще изкарат над 5,50 пък мен ще ме прецакат с 5, 40 само заради някъв си учебник.Общо взето ми е някакво такова изнервено, днес за последно ги видях идиотчетата, сигурно лятото няма да се засичаме особено, като ги знам какви са
Ще ми липсват малко, ама поне приключихме с даскалото, че не знам дали щях да издържа още... Само и изпита ми да мине и всичко ще е Ок.
![]()
'бахти, пак съм болна.дроб съм, отвратително зле ми е.
колкото до годишния успех - явно всички са ни прецакали.Точно накрая на годината решиха да ми понижават оценките, голЕм праз. Така ми втръсна от това гадно училище, че само искам да свърши по-бързо.
СУПЕР!МНОГО НИ СЕ КЕФЕШЕ ПУБЛИКАТА![]()
НАПРАВО МИ СТАНА КЕФ ДА ИГРАЯ
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Уф .. сладък е. И начина, по който не може да казва "р" както трябва ... гррррррр !
Лошото е, че никога няма да бъда с него. ;////
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Перфектно ^^. Изкарах си невероятно в парти ^^
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Бесен съм ... защо когато се опитвам да помогна ВСИЧКИ ми показват среден пръст и ми казват, че това не е моя работа... та нали и аз сме "приятели"Явно само на мене ми пука ... whatever... отказах се вече...
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Hey, you pretty little girl ...
you left this cruel world ...
Didn't say a single word
and the last thing we've heard,
was: "She'll survive and will be alright.
She's strong and knows how to fight ... " ;(
Обичаме те, Алекс !!
Липсваш ни на всички !!
Почивай в мир !! ;(
( 11а клас)![]()
I'm inlove with a criminal...