- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
г/д .. трябва да се стягам за морето а нямам пари в тела ... малко трудно ще поддържав връзка с някои хора![]()
![]()
Пожелавам си огрооооомна торта за рождения си ден с единични разноцветни свещички, милички(и искрени!) пожелания и да получа неочаквано обаждане от най-очаквания човек!![]()
Голямо съм зле. Приласках го да хлътне и сега вече не го искам. Не съм вярвала, че чак дотука ше го докарам. На всичко отгоре ми е и жал за него... голяма съм офсЪ
АМи и аз незнам как...само знам,че не ми се гласи багажж![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Написа ми пет изречения и ми оправи настроението..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Както и очаквах. ТОЙ си е една малка куррррвичка. Важното е, че не ме жегна, както предполагаш, че ще стане. Напротив, смешно е, 'щото и пише и и говори същото, което преди казваше и на мен.
Все още ми е тъпо. Няма оправия. Явно следващите седмици ще е така. Лошото е, че положението започва да ме изнервя и скро ще съм ходеща бомба със закаснител.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Перфе![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Тая вечер трябва да се освиня а се очертава че рождения ми ден ще започне само след 2 часа? Кога минаха 17 години ?
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Болиииииииииииииии. Д'еба тоз мъдрец![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
обеща промянаи сега ми остана само да се надявам за тази промяна
само се моля да не съм сбъркала
![]()
С главоболие и коремоболиеЛеко ми се спи и ми е адски скучно. Няма с кого да изляла. С моият човек нещо напоследък нещата не вървят както трябва... Дадохме си почивка няколко дни, защото постоянно се карахме за простотии и сега той си е втълпил, че вече не го обичам и не искам да сме заедно, а не е така. Държа много на него, но просто последните дни постоянно искаше да не правя нищо друго освен да се занимавам с него, а аз така не мога... Имам нужда от лично прострянство и малко свобода
Сега ми липсва много и искам да му се обадя, но не смея заради това, че ме помоли да се починем няколко дни... Надявам се нещата да се оправят
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мдаааа пак изнервена, ама то т'ва май вече е нещо като традиция. Ко толкоз не може без нея да си я зима и мен да не ме занимава... Кофти обаче, че не мога и на него да му го кажа. Shit!![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
.. чувствам се ОБИЧАНА!! ..![]()
п.п. Лилии спомените са си спомени ..![]()
![]()
![]()
u !!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
u too ...
Пф .. толкова хубави спомени .. ех, хубави времена бяха. Искам пак да дразня някого ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
леле майчицеПървоначално написано от babity
и бившия ми с бившата му го хванахме да ни говори еднакви неща ..
![]()
хахах ..
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Винаги ми е безкрайно интересно, когато разни хора започнат да ми обясняват каква съм била и как не трябвало да бъда такава, а същевременно те самите са същите.![]()
Ми окей, нагла и зла съм, и ще си умра самотна и нещастна. По-добре да съм сама, защото навремето съм прогонила все неподходящите хора, отколкото да съм заобиколена от доброжелатели и да живея в супер лицемерния свят, купувайки си приятели и щастие, и пак да се чувствам самотна и жалка, и предавана всяка минута от хора, които уж трябвало да ми бъдат опора.
Излиза ми се, направо изтрещях у нас цяла седмица.
Ама пък се запознах с оня готиния пиииииичЛеле, трябва да го издебна да си поговорим малко.
Бива ли да е толкова як. Е, то че не го разбирам особено - не го, ама винаги можем да оставим чуждите езици настрана
![]()
Мда, горните редове са доказателство за това, че съвсем се побърках у нас. Утре отивам на плаж със сладура, щом и одобрението на майка имам, работата е .. кхъъъм
И да, чувствам се добре. И съм гладна, затова след малко ще готвя сигурно. Ненормална работа ..
Не мога да повярвам, че съм станала толкова раноНе си усещам главата, така ми се спиииииии. Само да си свърша работата, заради която станах и има да си спя до обяд.. ако все още ми се спи до тогава.
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ох преядахиначе съм добре,след сношния сън ..мм
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Изтощена след сутрешното бягане![]()
щастлива и влюбена![]()
на сега чакам да стане мусаката,иначе съм добре![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!