- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Тъпо.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Като блъсната от ТИР. И въпреки това съм що-годе адекватна, или поне достатъчно, за да мога да преценя, че няма да позволя повече да ме водят за носа.
Че съм зле - зле съм. Че допуснах твърде своеволно поведение - допуснах. Ама в крайна сметка всяко нещо си има край и в никакъв случай няма да позволя да изпадна в предишното си състояние, само 'щото на някой му хрумнало, че сега пак ме иска.
Едвам си стъпих на краката и сега да позволя всичко да се срине наново... Не мисля.
Организирана съм. Цигара, после бааам! в банята и... нататък то ще си каже.![]()
Зле.. Поредния тъп ден се очертава.. И ОТНОВО не ми пише..Защо..
![]()
![]()
Дрън-дрън
добре съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
липсва мии.. искам да се връща ! и си го искам само за мене ..
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Зле.. Зле.. Зле.. Зле.. Зле..![]()
Дрън-дрън
щастливаама че сме откачено трио
![]()
Като сито щастливо прасенце! ^^
Толко' се натъпках, че единственото ми желание е да ходя да мия зъбките, да навлека някоя огромна тениска и да ходя да спя.![]()
Добрее.Гледам си филма. Лежа си. Нищо особено. Притеснява ме тази внезапно породена у мен ненавист..или не-харесване. Както искате го разбирайте. Просто наииииииистинааа ама наистинаааааа като ги видя и ми иде да повърна беее.. Откога така?!И преди не съм можела да ги търпя, ама баш пък толкова..
Дано като почнем училище нещата да не са така, че иначе не знам.
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Повече от малоумно.
Защо го прави?Защо когато всичко ще се нареди,той прави така?
Защо?
Мамка му,искам го бееееееееееееееееееее!
Искам всичко да е както преди,искам нищо да не се променя!
Мога толкова много неща да направя за него,само той да поиска!
Побърквам се!
Не се обажда,защоооо? До кога ?
Обичам го просто!
Още ми потреперват краката по малко... ммм... Искам още!Дано утре с Христо мине гладко.
Оф що има само плоски теми тая вечер... Слънцето ли ви пие мозъка или той по принцип си липсва.
Имах желнаие да попиша тук тая вечер.. ама май няма да стане. Как да е.... хората си имат принципи...по принцип. Само докато не се наложи да ги защитават на практика... тогава обикновено се намира нещо друго, поради което въпросния принцип не важи в конкртетната ситуация. Или просто изчезва и бива заменян с друг. Кофти е когато си потърпевш от подобни принципи.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Сутринта заминавам. (:
Дано си изкарам една пълноценна и хубава почивка.![]()
Агррр! Мъчи ме безсъние от няколко дни и ми е отвратно. Нищо не помага, мамка му! Чайчета, успокояваща музика, хубава книга, хубав филм със субтитри... Дори едно мъъъничко питие не помага.Нямам си и на идея к'во да правя вече.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Пълнолуние е !![]()
И аз съм така..![]()
Дрън-дрън
така, както се чувствам от много време насам.. спи ми се, а не мога да си легна.. боли ме главата, въпреки че днес не съм плакала.. тъпо ми е, въпреки че трябва поне малко да се радвам.. времето минава, аз не усещам, сякаш е спряло и съм се загубила някъде из секундите... защо, защо най-накрая не тръгне?! какво чакаме...?
Началото на всяка вечер се прераждам.. приятно е
Ем филма малко ме завладява..
но наистина ме направи мн мн щастлива.![]()
![]()
беше мило
![]()
)
Щастлива (в пълния смисъл на думата).![]()
сънена,преди малко станах
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!