- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Ихаа.. мина доста време от последния ми коментар хах, бях малко ангажиран с разни неща.. Таа кво става форумци![]()
^ Плашещо дружелюбен си.
ЕДИТ: "Боклукът за една е богатство за друга".![]()
изморена се чувствам![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
сънена.![]()
иначе след малко отивам да си правя кефа.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Едва ли на мен го казваш ;дПървоначално написано от mArMaLaDkA
Малко почивка да метна едно кафе с цигара и пак за залавям за работа(
Ами бивам.. може да се каже, рано или късно ще свикн с тая тъпа ситуация, в която се набутах.. надявам се.![]()
ейй забрави меПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Объркана и пак излиза,че аз съм тази,която скапва всичко.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
супер съм![]()
Втората част на поста не е за теб, да.Но другата е. ;д
он: направо ми идва да се гръмна. Снощи станах в 1 и повече не съм заспивала. С 300 ЗОРА легнах, с още толкова и заспах, и по някое време се събудих, 'щото тъпата ми майка точно тогава се сетила, че и трябвам страшно много. Обаче съм пич, и вместо да й позволя да ми трови живота, както винаги, само си намалих звука на телефона и продължих да си дремвам сладко-сладко. Да де, ама те и съседките хлапета слезли долу, и само крещят, пък прозореца ми широко отворен... Ебати почивката аз, тва не е живот. Вечно ше се намери нЕкой непрокопсаник да ти досажда. Така и така вече съм будна и кисела, ще сляза да си взема нещо сладко.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Е да де.. аз за дружелюбното питах ;д Ама защо да е плашещо оО Аз винаги съм си дружелюбенxDDDD
Иначе пийвам 6up.. да няма грешка 6up e, с огромна 6-ца на етикетаи пуша цигара. Общо взето chill out-вам
![]()
С друго впечатление съм останала.Аз винаги съм си дружелюбен![]()
Иначе кво е това 6up? Сбъркали са цифрата или...?
Що бе оО аз съм такова добро дИте... А това 6up е жалко подобие на 7up обаче да не крадат името и.. става леко комично![]()
"Спрайт" и производните му пия само на китайски ресторант, нямам си и на идея защо.
И ми се допи и спрайт сега, и ми се дояде китайско... Имам чувството, че дебелея, само докато си мисля за храна.
![]()
Хахах, сигурен съм, че просто си внушаваш.. А като стана дума за храна, баничките скоро трябва да са готови![]()
Мразя те. Искрено. Нали го осъзнаваш?
Въпреки че и аз вчера, онзи ден ядох баничка, пак ми е... ох.![]()
Пък мноооого ми се ядат банички от бутер тесто с орехи и канела, едни такива... абе, няма как да не си ги ял. Един път са, ама хич не се разбирам с фурната и затова няма как да ги направя сама. ;\
спирам със спама, че ще вземат да ме баннат.![]()
Охх това заболя, мойте извинения. Иначе да.. точно от бутер тесто саА за тези, които описа - не обичам нито канела, нито орехи
, но сигурно са вкусни :Р xDD
нереално яко ! най-сетне ,в търсене на цели измъчени 7 дни .. намерих проклетото сет-че![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
дано утре има готини момчета в Ямбoл
Много мразя да деля, бе! Как може да ме карат?
Ако направя компромис със себе си - ше се нервя и ще съм кисела сума ти време; ако не направя - ше се чувствам виновна и като няква супер алчна.
Ама МРАЗЯ да деля. Оф, оф, оф! Как може такава пълна глупост да се превърне в ябълката на раздора, чак не ми е ясно. Тъпото е, че го предвидих от време оно, и въпреки това пренебрегнах интуицията си. Сега ще си понасям последствията.
като луд на свобода![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мразя ги тия моменти, в които осъзнавам колко самотно и тъжно се чувствам.. Предпочитам моментите, в които не ме ебе за нищо ...оО
Имам еднооо такова усещанеее 'дето хич, ама хич не ми харесва. Дано да бъркам.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Толкова съм объркана... Не знам какво да правя, не мисля, че ще се получи нещо. Твърде бързо стана, едва ли ще се получи. Ох, искам да ги видя, имаме да си разказваме толкова много. Още малко остана)
I hate people.
Няма!Първоначално написано от soul1199
![]()
Иначе ми е тъпо, гадно и самотно!![]()