- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Тъпо и зле
Защо умирам да живея, като живея,за да умра?
Нещо ми се говори на тема "комунизъм", ама не виждам възможен начин да открия желаещи. Жалко.
Много ми се ще(ше) някой да се грижи за мен, ама... шанс. Сама трябва да си топля супичка, да се завивам, да се приспивам, да си давам хапченца. Не е честно някак.![]()
Вчера бях на най - странната среща в живота ми. От една страна е сладко да водя, но не и човек, който е толкова по - голям от мен. А и малко си е плашещо да ме пита на първата ни среща (среща като среща, и преди сме се виждали) дали съм готова да пробвам сериозна връзка с него. Не е като да не ми е приятно с него, ама не ми е приятно. Сигурно ще го видя пак само за да си начеша крастата. В ''мууд" съм... Къде си, мое секси Мъррр-чеее? Изглежда няма да ме приемат от първо класиране ;( Всичкото това чакане ще ме убиеееее!
Хаа! Пак си писахмеИ съответно съм в страхотно настроение, държа се като няк'во лапе, на което са му купили нова играчка
Нях, нях, наистина ми липсваше, дано нещата станат както преди - тоя път няма да има разни досадници, които да ми се бъркат.
Пфу, много ми се ще да му звънна, ама ми се вижда прекалено след почти година никакъв контакт.![]()
Деня беше невероятен, всичко идеално само дето се охарчиш до такава степен,че съм без никакви кинти![]()
Вечерта нещо..
Ще видим утре какво ще направят . Следващите дни се очертават хубави
![]()
СуперДнес не валя , играх баскет ,сега си хапнах доволно ...Какво повече може да иска човек :Д
--------------------------------------------------------
Добре. Пийваме с компанията, лафим си![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
игнор, е т'ва е!
няма да има повече такива
изпълнения, казах!
*Fallin' In & Out Of Love!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Хубаво ми е, когато си пишем така. (:
Свикнах да се виждаме всеки ден, а скоро няма да можем. Не знам как ще издържа... :/
Познаваме се от 5 дни ,а сега 4ти пореден седим и си чатим в 2 през нощта ..I don't know what is happening ....
--------------------------------------------------------
Ще се побъркам! Пак се захващам с нещо, което не е за мен. За Бога, той провокира в мен повече майчини инстинкти, отколкото интелектуално или дори ако щеш сексуално привличане. Какви ги върша пак?
Ненормално спокоен.![]()
![]()
Айде 12ти клас догодина ...Уф .. последната ми лятна ваканция ;/
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добро утро! Поспах си добре..днес няма да се излиза..
Тя ще дойде вкъщи да се видим..![]()
![]()
Ще видим как ще мине днес деня..трябва цял ден да гледам брат ми...:P
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
колко познато ..Първоначално написано от Priceless
![]()
Ако и времето се оправи хич няма да е зле .. че така ме депресира ..![]()
Догодина по тва време няма пишем тук а ще се ровим в jobs.bg за работа :ДПървоначално написано от ReachlessGirl
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Добре съм.Само дето ми се ходи на плаж,а времето е тъпо.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Boooooooooooooring![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Не е задължителноПървоначално написано от Slawi92
Аз тази година бях 12 клас,а в момента работата е последното нещо,за което мисля![]()
По темата:Снощи до 02:00ч. си играх да направя кутия-сърце и стана суперЕ капака го стегнах малко повече и сега малко по-трудно се поставя,но пак си е супер
Днес мисля да я декорирам,а утре да направя останалите неща от подаръка
Оффф само за едно ми е кофти - преди 30 минути един приятел замина за Чехия и ще се видим чааак на Нова ГодинаМного ще ми липсва,защото през последните ... хммм ... може би 6-7 години бяхме все заедно и така ...
Както и да еНяма да си скапвам настроението,важното е,че отива там с кеф и желание
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!